DEN FÖRSTA I SITT SLAG.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

BMW 5-serie Gran Turismo

Från

461 000 kr *

Konfigurera
 

Alla fakta

Allt du vill veta, från utrustning till tillbehör: alla detaljer, noggrant förklarat.

Läs mer

BMW Originaltillbehör

BMW Originaltillbehör sätter standarder och skickar tydliga signaler: för enastående individualitet, sportig design och unik flexibilitet.

Läs mer

Beställ informationsmaterial

Kataloger, broschyrer och utrustningslistor. Förstahands-
information.

Beställ nu

Våra återförsäljare

Återförsäljare eller verkstad? Här hittar du din BMW-partner.

Hitta din återförsäljare

M sportpaket

Förstärker den dynamiska sidan hos BMW 5-serie Gran Turismo: M sportpaketet.

Läs mer

BMW 5-serie Gran Turismo. Den första i sitt slag.

Res med stil: grundidén bakom ”Gran Turismo”. BMW 5-serie Gran Turismo är en modern vidareutveckling av detta koncept. Ett elegant utseende och med en interiör som bjuder på en såväl lyxig atmosfär som förstklassiga innerutrymmen för samtliga passagerare. Med häpnadsväckande mångsidighet och ett bagageutrymme med plats för till och med den mest skrymmande packningen innanför den tvådelade bakluckan. Lägg därtill de klassiska Gran Turismo-egenskaperna: högklassig åkkomfort. Starka och effektiva motorer med den senaste BMW EfficientDynamics-teknologin. Den coupélika taklinjens estetiska dynamik. Resultatet är någonting helt nytt: en perfekt kombination av sedanmodellens representativa elegans, kombins flexibilitet och SUV:ens mångsidighet.

*Rekommenderat cirkapris inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och reserverar oss för ev. tryckfel.