BMW M6 Gran Coupé: BMW Individual

BMW Individual.

BMW M6 Gran Coupé lyckas på ett optimalt sätt kombinera sportig design med en unik blandning av passion, elegans och kraft. Med BMW Individual kan du ge denna exceptionella bil ett alldeles eget, personligt uttryck och en unik karaktär, såväl på utsidan som på insidan så att den svarar upp mot de allra högsta möjliga kraven: dina egna.

Med inspiration från ädelstenar; BMW Individuals lacker erbjuder ett oöverträffat visuellt skådespel tack vare deras unika samspel av olika färgnyanser och pigment som ger ytan ett tredimensionellt djup som väcker lacken till liv. Med exempelvis Rubinsvart metallic skapas en intensiv reflekterande lyster som ger intryck av att komma från den komplexa rubinröda pigmenteringen.

Den finporiga BMW Individual Merinoläder är kvintessensen av naturlig lyx tack vare den oerhört försiktiga bearbetningen som ger lädret sin mjuka och nästan sidenaktiga ytstruktur. Innertaket i en mix av läder och alcantara understryker interiörens luftiga känsla. För att hjälpa dig att hitta exakt rätt kulör, erbjuds ett brett spektrum av nyanser, från Opalvit till Cohibabrun. Som du kan se förstärker BMW Individual Läder Merino i Platinum, med sina harmoniskt koordinerade sömmar, den exklusiva elegansen i BMW M6 Gran Coupé.

Lika unikt är utbudet av exklusiva träslag. Ett exempel är de mörka interiörlisterna i Plane Aubum. Träet har en unik ådring där omväxlande böljande och lugna partier skapar en naturligt harmonisk och dynamisk helhet.

 

Bränsleförbrukning / CO₂-utsläpp

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp finns redovisade under rubriken "Tekniska data" i broschyren för respektive bilmodell. Information om bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för de olika modellerna finns även i tryckt utgåva hos BMW:s återförsäljare, samt hos Konsumentverket, Box 48, 651 02 Karlstad (www.publikationer.konsumentverket.se). 


 

Välj:


Upplev BMW M6 Coupé


Vänligen observera följande.

Denna webbplats innehåller avancerade videosekvenser. På datorer med långsammare internetuppkoppling (t ex modem eller ISDN) kan sekvenserna därför ta längre tid att ladda.