BMW X5 M: BMW Individual

BMW Individual.

Lita på din personliga smak och förverkliga dina drömmar in i minsta detalj: BMW Individual för BMW X5 M.

När det handlar om exklusivitet är det detaljerna som räknas. BMW Individual ger dig möjligheten att förvandla din BMW X5 M till en helt unik bil. Här ger det stora urvalet av material och kompositioner oändliga kombinationsmöjligheter. Den exklusiva Merinoläderklädseln i kulörerna Platina, Champagne, Criollo Brown, Amaro Brown och Skiffer övertygar med sin naturliga ytfinish och spännande kontrastpasspoal och som kompletteras perfekt av innertaket i antracit. Med BMW Individual interiörlister i utförandena Ädelträ Eukalyptus rödbrun, Läder med flätstruktur svart eller Pianolack svart skapar individuella accenter.

 

Bränsleförbrukning / CO₂-utsläpp

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp finns redovisade under rubriken "Tekniska data" i broschyren för respektive bilmodell. Information om bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för de olika modellerna finns även i tryckt utgåva hos BMW:s återförsäljare, samt hos Konsumentverket, Box 48, 651 02 Karlstad (www.publikationer.konsumentverket.se). 

Välj:


Upplev BMW X5 M


Hänvisning till denna webbplats

Denna webbplats innehåller videosekvenser som är optimerade för datorer med bredbandsuppkoppling. Laddningssekvenserna på datorer med långsammare uppkoppling (t ex modem eller ISDN) blir därför långsammare.