BMW X6 M: BMW Individual

BMW Individual.

Äkta exklusivitet är resultatet av individuell smak och högt ställda krav. BMW Individual gör det möjligt för dig att forma din BMW X6 M precis som du vill ha den.

För människor som litar till sin egen smak och som värdesätter exklusivitet: med BMW Individual kan du förvandla din BMW X6 M till en helt unik bil som är en förlängning av din personlighet. Här ger det stora urvalet av material och kompositioner oändliga kombinationsmöjligheter. Gnistrande färgeffekter skapas av unika lacker. Den exklusiva Merinoläderklädseln i kulörerna Platina, Champagne, Criollo Brown, Amaro Brown och Skiffer övertygar med sin naturliga ytfinish och spännande kontrastpasspoal och som kompletteras perfekt av innertaket i antracit. BMW Individual interiörlisterna i utförandena Ädelträ Eukalyptus rödbrun, Läder med flätstruktur svart eller Pianolack svart skapar ytterligare individuella accenter.

 

Bränsleförbrukning / CO₂-utsläpp

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp finns redovisade under rubriken "Tekniska data" i broschyren för respektive bilmodell. Information om bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för de olika modellerna finns även i tryckt utgåva hos BMW:s återförsäljare, samt hos Konsumentverket, Box 48, 651 02 Karlstad (www.publikationer.konsumentverket.se). 

Välj:


Upplev BMW X6 M


Hänvisning till denna webbplats

Denna webbplats innehåller videosekvenser som är optimerade för datorer med bredbandsuppkoppling. Laddningssekvenserna på datorer med långsammare uppkoppling (t ex modem eller ISDN) blir därför långsammare.