GLÄDJE ÄR ATT GÖRA DET

SOM FALLER DIG IN.

BMW X1.

BMW X1

Från

271 900 kr *

Konfigurera
 

Alla fakta

Allt du vill veta, från utrustning till tillbehör: alla detaljer, noggrant förklarat.

Läs mer

BMW Originaltillbehör

BMW Originaltillbehör sätter standarder och skickar tydliga signaler: för enastående individualitet, sportig design och unik flexibilitet.

Läs mer

Test i auto motor & sport

Test av BMW X1 i auto motor & sport nr. 24/2011.

Läs mer

Beställ informationsmaterial

Kataloger, broschyrer och utrustningslistor. Förstahands-
information.

Beställ nu

Våra återförsäljare

Återförsäljare eller verkstad? Här hittar du din BMW-partner.

Hitta din återförsäljare

Glädje är att göra det som faller dig in: BMW X1.

Dynamik + Elegans = Glädje modell X-large. BMW X1 är konstruerad utifrån från den enklaste av formler. Vid den första anblicken den mest kompakta av X-modellerna, vid den andra utmaningen i att lära känna något nytt – en effektiv SUV med en BMW:s kördynamik. Antingen som sDrive med BMW-typisk bakhjulsdrift där styrning och drivning sker på olika hjulaxlar så att varje hjul kan utföra sin uppgift till fulländning. Eller som xDrive med den intelligenta fyrhjulsdriften och tillvalet Performance Control som kombinerar fäste och kördynamik. Kraftfulla raka sex- och fyrcylindriga bensinare samt fyrcylindriga dieslar plus BMW EfficientDynamics-teknologier som auto start/stopp-funktion, växelindikator och bromskraftåtervinning står för effektiviteten. Maximala fem stjärnor i Euro-NCAP:s krocktest kombinerar gott samvete med känslan vav optimal säkerhet.

*Rekommenderat cirkapris inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och reserverar oss för ev. tryckfel.