GLÄDJE I FULLA DRAG.

BMW Z4.

BMW Z4 Roadster

Från

371 500 kr *

Konfigurera
 

Alla fakta

Allt du vill veta, från utrustning till tillbehör: alla detaljer, noggrant förklarat.

Läs mer

BMW Originaltillbehör

BMW Originaltillbehör sätter standarder och skickar tydliga signaler: för enastående individualitet, sportig design och unik flexibilitet.

Läs mer

Beställ informationsmaterial

Kataloger, broschyrer och utrustningslistor. Förstahands-
information.

Beställ nu

Våra återförsäljare

Återförsäljare eller verkstad? Här hittar du din BMW-partner.

Hitta din återförsäljare

Glädje i fulla drag: BMW Z4 Roadster.

BMW och Roadster – två begrepp som klingar som musik i öronen på bilentusiaster. BMW Z4 Roadster är rena körglädjesymfonin. En nytolkning av de klassiska karaktärsdragen som lång motorhuv, korta överhäng och låg sittställning precis framför bakaxeln. Designen harmonierar perfekt med den fällbara hardtopen som i nedfällt läge försvinner ner under den flacka bakdelen och som via ett knapptryck fälls upp för att skapa en dynamisk coupéprofil. Den vädersäkra atmosfären och stora bakrutan är välkomna egenskaper och under huven spinner de kraftfulla och tack vare BMW EfficientDynamics effektiva sexcylindriga bensinmotorerna. Som BMW Z4 sDrive35is utvecklar denna tvåsitsiga roadster enorma 250 kW (340 hk) och massiva 450 Nm som momentant kan öka till 500 Nm tack vare Overboost-funktionen. Tack vare den standardmonterade 7-stegade automatiska sportväxellådan med dubbelkoppling (finns även till sDrive35i) accelererar den sexcylindriga motorn bilen från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder.

*Rekommenderat cirkapris inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och reserverar oss för ev. tryckfel.