GLÄDJEPRINCIPEN. PASSAR IN I DITT LIV.

BMW 2-serie Active Tourer.

GLÄDJEPRINCIPEN. PASSAR IN I DITT LIV.

BMW 2-serie Active Tourer.

GLÄDJEPRINCIPEN. PASSAR IN I DITT LIV.BMW 2-serie Active Tourer.

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km (218d)

4,3–4,1 [4,3–4,1]

Bagageutrymmets volym (218d)

468–1 510

Fällbar passagerarstol (218d)

Ja

BMW 2-serie Active Tourer bevisar att kompakta mått, flexibla funktioner och varianter går utmärkt att kombinera med dynamisk design. Du har en bil som alltid är redo: för sportiga aktiviteter, resor eller vardagens utmaningar – med den dynamik man förväntar sig av varje BMW.

KOMPAKT YTTRE, RYMLIGT INRE.

Designen för BMW 2-serie Active Tourer.

Den som vill klara vardagens alla utmaningar med lätthet och stor flexibilitet måste vara i riktigt bra form. Och det är BMW 2-serie Active Tourer. En bil som både kan användas till allt du behöver göra och ändå har den körglädje som du förväntar dig av en BMW: Det långa axelavståndet, de korta karossöverhängen och höga taklinjen ger inte bara kompakta och kraftfulla proportioner, utan gör även kupéutrymmet extra rymligt.

Komfort & flexibilitet.

Hela familjen, otymplig packning eller både och: I BMW 2-serie Active Tourer finns det plats för allt och alla. Stolarna kan fällas och skjutas fram och tillbaka, golvet i bagageutrymmet kan vikas ihop och de många förvaringsmöjligheterna gör att du alltid kan anpassa bilens funktion till det du behöver. De stora dörrarna gör det lätt att stiga in och ut, optimal inlastningskomfort får du med extrautrustningens automatiska baklucka som kan öppnas och stängas utan att man behöver röra den.

BMW Lines & utrustning.

Anpassa BMW 2-serie Active Tourer till dina personliga önskemål − med de olika utförandena från BMW. BMW 2-serie Active Tourer finns även som Luxury Line och Sport Line. Dessutom erbjuder vi M Sport, ännu fler utrustningsalternativ och BMW Originaltillbehör.

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket öppnar för strålande utsikter. Dessutom gör det ökade ljusintaget att den speciella interiören i bilen framhävs ytterligare. Om solen blir för stark kan solskyddsgardinen enkelt stängas med en knapptryckning. Tack vare den främre skjut- och lyftfunktionen kan panoramaglastaket även användas för att ge bättre ventilation i passagerarutrymmet. När glastaket ställs i ventilationsläget öppnas gardinen automatiskt för att luften ska kunna cirkulera i hela bilen. De inbyggda vindavvisarna som fälls ut automatiskt skyddar passagerarna mot drag när glastaket är öppet.

4,3–4,1 l

Tack vare BMW TwinPower Turbo-teknik ger den nya generationens bensin- och dieselmotorer i BMW 2-serie Active Tourer en märkbart mer temperamentsfull kraftutveckling och snabb respons även vid låga varvtal, och är samtidigt bränsleeffektiva med låga koldioxidvärden.