DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE.

Den första BMW 2-serie Gran Tourer.

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE.

Den första BMW 2-serie Gran Tourer.


DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE.Den första BMW 2-serie Gran Tourer.

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km (218d)

4.5–4.3 [4,5–4,3]

Bagageutrymmets volym

645–1 905 liter

Fällbar passagerarstol

Ja

The BMW 2 Series Gran Tourer is proof that compact dimensions, functionality and variability can be combined perfectly with a dynamic design. Be it sporting activities, driving holidays or for day-to-day use, this vehicle is always raring to go – with all the dynamics you expect of a BMW.

ALLT OM BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Komfort & funktioner.

Oavsett om du använder bilen till att transportera saker eller till att skjutsa vänner och familj – BMW 2-serie Gran Tourer erbjuder flexibla lösningar både fram och bak. Det finns gott om plats, både på den mångsidiga förarplatsen, i det flexibla baksätet och på den tredje sätesraden med plats för ytterligare två passagerare.

Design.

Proportionerna hos BMW 2-serie Gran Tourer antyder redan vid första anblicken att det handlar om en flexibel bil. Fronten ger ett sportigt intryck. Den breda njuren är placerad lägre än strålkastarna och utgör ett naturligt blickfång. Det bidrar till ett dynamiskt utseende som är unikt i detta segment. Du möts av vida vyer redan när du kliver in i BMW 2-serie Gran Tourer. Utrymmet är frikostigt. Den stora vindrutan och panoramaglastaket, som finns som extrautrustning, skapar en ljus och luftig atmosfär som kan göras ännu trivsammare med belysningspaketet, som också finns som extrautrustning.

Flexibilitet på förarplatsen.

Förarplatsens generösa utrymme understryker den funktionella karaktären hos BMW 2-serie Gran Tourer. Men det handlar inte bara om utseendet: Omställbara stolar och en mängd förvaringsmöjligheter bidrar till hög flexibilitet.

100 kW

Körglädje och effektivitet på en helt ny nivå. Den 3-cylindriga bensinmotorn i BMW 218i Gran Tourer är ett bevis på detta. Med turboaggregat, direktinsprutning och variabel ventilstyrning inklusive Dubbel-VANOS delar den gener med den prisbelönta raka 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn. Dessutom erbjuder den föraren sann körglädje med ett härligt motorljud.
Alla värden är beräknade enligt EU-körcykeln och kan påverkas av den valda däckdimensionen.