FRIHET

Nya BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

FRIHET

Nya BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

FRIHETNya BMW 4-serie Cabriolet. 4 more fun.

Nya BMW 4-serie Cabriolet: fånga solen, känn vinden och njut av den speciella körupplevelsen. Med sportbetonad smidighet och medryckande dynamik – ackompanjerat av aerodynamisk design och smakfull utrustning med många innovativa funktioner. En modern tolkning av frihet på fyra hjul.

 

 

BMW 430i Cabriolet
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,0–6,6
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 162–154

 

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

Acceleration 0–100 km/h s (430i)

6,4

Toppfart (430i)

250 km/h

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (430i)

7,0–6,6

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (430i)

162–154

Taköppning i sekunder

ca 20

BMW 4-serie Cabriolet förenar spännande sportighet med stilfull elegans. Det fällbara taket ger en renodlad cabrioletkänsla och en unik körupplevelse året om. Interiör med hög komfort och ett stort antal tekniska innovationer för en aktiv livsstil bidrar också till det genomtänkta helhetskonceptet. För dina mest intensiva körupplevelser.

SPORTIG

Nya BMW 4-serie Cabriolet kommer med sin pulshöjande kraftutveckling och smidiga dynamik att ge dig intensiva körupplevelser. Tänk dig en behagligt kurvig väg längs kusten eller en utmanande serpentinväg i bergen – du kommer uppskatta den starka motorn, den effektiva lättviktstekniken och det sportbetonade chassit i alla lägen.

”Vår design är känsloladdad, autentisk och visar vägen mot framtiden.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN

DESIGN

OEMOTSTÅNDLIG

Frihet på fyra hjul i sin attraktivaste form: nya BMW 4-serie Cabriolet är lika intagande med öppet som med stängt tak. En bil som lyckas förena sportig estetik, harmoniska linjer och kraftfull dynamik till en sinnebild för körglädje. Och till ett självklart statement.

KRAFTFULL

Frontpartiet hos nya BMW 4-serie Cabriolet demonstrerar tydligt bilens sportiga och nyskapande karaktär: med välformade LED-strålkastare som flankerar den klassiska BMW-dubbelnjuren och betonar det kraftfulla budskapet. Det dynamiska intrycket fulländas av de stora luftintagen med integrerade LED-dimstrålkastare.

STRÖMLINJEFORMAD

Den långsträckta konturen med de markanta sidopartierna understryker det sportigt eleganta hos BMW 4-serie Cabriolet. Dess kilformade silhuett avslutas i ett kraftfullt bakparti och ger ett helhetsintryck som utstrålar dynamik – oavsett om taket är uppfällt eller nedfällt.

UTTRYCKSFULL

Bakifrån drar nya BMW 4-serie Cabriolet blickarna till sig med sin dominanta stans och kraftfulla stötfångare med integrerade ändrör. De nydesignade, tvådelade LED-bakljusen förstärker det breda intrycket och framhäver det dynamiska formspråket ännu mer.

INTERIÖR

ATMOSFÄR

Den exklusiva interiören i nya BMW 4-serie Cabriolet förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.

EXKLUSIV

Den eleganta interiörutrustningen i nya BMW 4-serie Cabriolet präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i sportstolar med finaste läderklädsel med SunReflective Technology och extrautrustningens värmande Air Collar. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsöm på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

Upptäck den rena sportkänslan, den progressiva designen och den exklusiva komforten i nya BMW 4-seriens modeller. Upplev ännu mer dynamik och de omisskännliga motorsportgenerna i nya BMW M4 och M3.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM NYA BMW 4-SERIEN.

Lämna din kontaktuppgifter så håller du dig uppdaterad.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW M4 Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 8,8 [8,3]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 204 [194]

  BMW 440i Gran Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,8–6,6
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 159–154

  Värden i [ ] gäller bilar med 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic.

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.