PRAKTISKA FUNKTIONER. NÄR DU ÄR PÅ VÄG.

Komfort & säkerhet i BMW 4-serie Coupé.

Bekväma hjälpsystem, omfattande säkerhetsfunktioner: BMW 4-serie Coupé skyddar dig och hjälper dig på alla sätt och vis.

INTEGRERADE NACKSKYDD OCH BÄLTESASSISTENT.

Nackskydden är integrerade i baksätets ryggstöd, vilket framhäver den sportiga sidan av din Coupé, samtidigt som det ökar både komforten och säkerheten för baksätets passagerare. Förare och framsätespassagerare har dessutom bältesassistent. Den sträcker automatiskt fram bilbältet mot föraren och framsätespassageraren från B-stolpen när man sätter sig i bilen och dörrarna har stängts.

GENOMLASTNINGSSYSTEM.

GENOMLASTNINGSSYSTEM.

Flexiblare transportmöjligheter.

Genomlastningssystemet ger din BMW flexiblare transportmöjligheter. Baksätets ryggstöd kan delas i förhållandet 60:40 (med extrautrustning 40:20:40) och anpassas till många olika behov tack vare att säten och bagageutrymme kan konfigureras individuellt.
På så sätt kan till exempel fyra par skidor transporteras inne i bilen, samtidigt som upp till fyra personer kan åka med. En annan fördel med genomlastningssystemet är att alla föremål som transporteras kan förvaras inne i bilen och därmed skyddas mot både smuts och stöld, vilket är svårare vid transport på taket, då lasten både utsätts för väder och vind samt stöldrisk. Dessutom påverkas varken aerodynamiken eller kördynamiken.
Till utrustningen hör även ett mittarmstöd och två dryckeshållare. Ett passande skid- och snowboardfodral finns som BMW Originaltillbehör.

INNOVATIV COMFORT ACCESS.

INNOVATIV COMFORT ACCESS.

Beröringsfri öppning av bakluckan.

Beröringsfri öppning och stängning av bakluckan ingår i utrustningen Comfort Access. Det finns situationer när du har båda händerna fulla och inte kan öppna och stänga bakluckan. En snabb rörelse med foten under den bakre stötfångaren räcker för att bagageluckan ska öppnas eller stängas automatiskt. Förutsättningen är att du har fjärrkontrollen till bilen med dig. När man varit ute och shoppat och kommer fram till bilen med fullpackade kassar och vill öppna bagageluckan, har man oftast inte ena handen ledig för att börja leta efter nyckeln i fickan eller väskan. I det läget hjälper den innovativa funktionen Comfort Access med beröringsfri öppning av bagageluckan. En kort riktad fotrörelse under den bakre stötfångaren aktiverar en sensor som i sin tur öppnar bakluckan. Det räcker att du har fjärrkontrollen till bilen med dig. Bagageluckan låses då upp och öppnas automatiskt. Sensorerna som är installerade i olika höjd inne i den bakre stötfångaren registrerar fotrörelsen. Den innovativa utrustningen från BMW ConnectedDrive gör det mer bekvämt att använda bagageutrymmet.

FÖRVARINGSKONCEPT.

Ett stort antal förvaringsmöjligheter för allt du kan tänkas vilja ta med dig: fack i dörrarna, där en enlitersflaska får plats, ett förvaringsfack med lock i mittkonsolen fram, ett öppet fack under armstödet i mitten fram och i mittkonsolen bak, samt två dryckeshållare var i fram- och baksätet, en förvaringsskål och ett handskfack ger plats åt allt du behöver.

PASSIV SÄKERHET.

Ett paket med intelligenta säkerhetsfunktioner för BMW 4-serie Coupé minimerar aktivt risken för olyckor – och ger en trygg känsla av att alltid vara skyddad på bästa tänkbara sätt.
En extremt stark, väl tilltagen balkkonstruktion och intelligent användning av höghållfast stål ger inte bara passagerarutrymmet lägre vikt utan också maximal hållfasthet. Energin vid en kollision leds runt passagerarutrymmet till andra delar av karossen, som underredet, sidoramen, torpedväggen och taket för att tas upp av de främre och bakre deformationszonerna. Vid en kollision från sidan skyddar B-stolpens och tröskelbreddarnas förstärkta struktur, de höghållfasta sidokollisionsbalkarna i dörrarna samt de stabila tvärbalkarna under stolarna.

BMW FRI SERVICE.

BMW Fri Service. BMW Sverige erbjuder fri service för en av oss levererad ny BMW i 3 år eller upp till 8 000 mil på auktoriserade BMW serviceverkstäder i Sverige. På Info Display eller Control Display kan du enkelt få fram information om kommande servicetillfällen.