SPORTIG, LYXIG, MODERN. OCH EN HEL DEL MER.

BMW Lines & utrustning för BMW 4-serie Coupé.

SPORTIG, LYXIG, MODERN. OCH EN HEL DEL MER.

BMW Lines & utrustning för BMW 4-serie Coupé.

Anpassa BMW 4-serie Coupé till dina personliga önskemål: med BMW Lines & utrustningspaket. BMW 4-serie Coupé finns även som Sport Line och Luxury Line. Dessutom kan du välja M Sport, olika utrustningspaket och BMW Originaltillbehör.

SPORTIG, LYXIG, MODERN. OCH EN HEL DEL MER.BMW Lines & utrustning för BMW 4-serie Coupé.

Anpassa BMW 4-serie Coupé till dina personliga önskemål: med BMW Lines & utrustningspaket. BMW 4-serie Coupé finns även som Sport Line och Luxury Line. Dessutom kan du välja M Sport, olika utrustningspaket och BMW Originaltillbehör.

BMW 4-SERIE COUPÉ SPORT LINE.

BMW 4-serie Coupé Sport Line står för oförfalskad dynamik. Designelement i Svart högglans är karakteristiska för den sportiga varianten av BMW 4-serie Coupé.

 • Exteriör

  Utrustningspaketet Sport Line omfattar 18"" lättmetallfälgar Dubbeleker i Bicolor Ferritgrå högglanspolerad som ger riktigt sportig dynamik. Markanta designelement som Air Breather och främre och bakre stötfångare med speciell omfattning, som dekorpanelinsatsen i det mittre luftintaget fram: med accenter i Svart högglans för ett ännu elegantare utseende. På BMW-njuren ger nio stavar med framsida i Svart högglans en sportig front. Även ytterbackspeglarna finns att få i Svart högglans. Fönsterlisterna och fönsterschaktinramningen går i sportigt Svart matt. Ändrör i svartkrom och emblemet ”Sport Line” på sidan förstärker det stilfulla intrycket.
  Som alternativ utrustning för Sport Line kan du även välja 19"" lättmetallfälgar Dubbeleker i Bicolor med olika storlek fram och bak samt Air Breather i karossens färg.

 • Interiör

  Utrustningspaketet Sport Line framhäver den för BMW så typiska sportiga interiörstilen genom kontraster i svart och rött och visar sin karaktär redan med instegslisterna i aluminium med logon ”BMW”. Förare och framsätespassagerare kan njuta av profilerade sportstolar med klädsel i tyg Antracit med accent Röd eller Grå eller i läder Dakota Korallröd med accent Svart och instrumentpanelens nedre del även den Korallröd. Exklusiva interiörlister i Svart högglans med accentlist Korallröd matt eller i Aluminium finslipad med accentlist Korallröd matt matchar den sportiga interiördesignen perfekt.
  Lädersportratt med röd kontrastsöm, alternativt med svart söm. Interiörlister och exklusiva accentlister i dörrarna med färgsättning i Svart högglans med röd accentlist betonar den sportiga stilen, liksom dekorpanelen för mittkonsolen som även den är i Svart högglans. Andra höjdpunkter är Ambient Light och Welcome Light, hastighetsmätare och varvräknare med röda kronometerskalor och röd kontrastring samt kromdekor för radions och klimatautomatikens reglage. Läget Sport+ aktiveras med Driving Experience Control-reglaget och ger bilen ännu sportigare köregenskaper. Även fjärrkontrollen med röd dekor passar in i den exklusiva utrustningen Sport Line.
  Alternativ utrustning för Sport Line finns för klädseln, där du kan välja mellan tyg/läder Breeze Oyster med accent Svart, Sensatec Svart, Venetobeige eller Svart med accent Röd, läder Dakota Oyster, samt i läder Dakota Svart eller Venetobeige, båda finns med eller utan exklusivsöm. Med attraktiva interiörlister sätter du din personliga prägel på kupéutrymmet: välj mellan Pearl mörk med accentlist Pärlglanskrom, Aluminium finslipad med accentlist Pärlglanskrom eller Svart, alternativt i ädelträutförande Fineline antracit, Ask ådrad med metallintarsia eller Valnötsrot, alla med accentlist Pärlglanskrom.

BMW 4-SERIE COUPÉ LUXURY LINE.

Med BMW 4-serie Coupé Luxury Line framhävs särskilt de klassiskt eleganta dragen. Exklusiva material och designdetaljer av högglanskrom är utmärkande.

 • Exteriör

  Luxury Line står för renodlad elegans: Attraktivt betonad BMW-njure med elva stavar och Air Breather i högglanskrom. De eleganta designelementen förmedlar dessutom exklusivitet och sportkänsla i skön förening. Stötfångarna är t ex utrustade med parallella kromstavar vid frontens luftintag på sidan, även fönsterlister och fönsterschaktinramning samt ändrör accentueras genom sin distinkta design i högglanskrom. De fint bearbetade 18"" lättmetallfälgarna i multiekerdesign är karakteristiska för utförandet, som andas lyx lång väg. Emblemet ”Luxury Line” förstärker modellens eleganta utstrålning.
  Som alternativ utrustning för Luxury Line står även 19"" lättmetallfälgar i multiekerdesign och Air Breather i karossens färg till förfogande.

 • Interiör

  Luxury Line förmedlar lyx och klassisk elegans. Den exklusiva läderutrustningen Läder Dakota Sadelbrun med exklusivsöm omfattar även nedre delen av instrumentpanelen. Redan när man öppnar dörren möts man av instegslister i aluminium med logo ”BMW”. Interiören välkomnar dig med interiörlister i ädelträ Fineline Pure strukturerad eller Valnötsrot med intarsia, båda med accentlist Pärlglanskrom. De matchande accentlisterna Pärlglanskrom i dörrarna ger en känsla av lyx in i minsta detalj. Den varierbara stämningsbelysningen Ambient Light och Welcome Light vid både fram- och bakdörrarna ingår också. Exklusivt för Luxury Line är kromdekoren för mittkonsolen och radio- och klimatreglagen. Även fjärrkontrollen med dekor i Pärlglanskrom signalerar den exklusiva lyxen för denna utrustningsline.
  Som alternativ utrustning för Luxury Line erbjuder vi stolar med klädsel i Sensatec Venetobeige eller Sensatec Svart, i läder Dakota Svart eller Venetobeige, båda med eller utan exklusivsöm samt läder Dakota Oyster med accent Oyster mörk. För interiörlisterna kan man välja mellan ädelträutförande Valnötsrot utan metallintarsia och med accentlist Pärlglanskrom, ädelträutförande Ask ådrad med metallintarsia och accentlist Pärlglanskrom, ädelträutförande Fineline antracit med accentlist Pärlglanskrom samt interiörlister Aluminium finslipad med accentlist Pärlglanskrom eller Svart högglans.

M SPORT.

Sportkänslan är nog det första man slås av när man ser BMW 4-serie Coupé. Med M Sport förhöjer du det intrycket ytterligare ett snäpp, både vad gäller utseende och kördynamik.

 • Exteriör

  M Sport visar sin sportiga sida med M-emblemet redan vid första anblicken. Intrycket förstärks ytterligare av 18"" M lättmetallfälgar Dubbeleker, högglanspolerade och med olika storlek fram och bak samt med M Aerodynamikpaket med extra stora luftintag i frontspoilern, tröskelbreddare med profilerad kant och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow Metallic eller i aluminium. Även BMW-njuren med nio stavar och Air Breather matchar fönsterinfattningarna i BMW Individual Shadow Line högglans, som går i sportig Svart högglans. Förutom detta kan du även välja Air Breather i satinerad aluminium eller i karossens färg. Slutligen ett högglansförkromat mynningsrör som attraktiv kontrast. M sportchassi ser till att din körglädje vid sportig körning ökar för varje kilometer.
  Som alternativ utrustning för M Sport kan du även välja exklusivlackeringen Estorilblå metallic och 19"" lättmetallfälgar Dubbeleker som är högglanspolerade samt med olika storlek fram och bak.

 • Interiör

  Med M Sport skapar du en autentisk och exklusiv sportkänsla även i interiören. Sportstolar i tyg/alcantara Hexagon Antracit med M-söm och accent Blå ger både föraren och framsätespassageraren optimalt stöd på sidorna. M lädersportratt med multifunktion och speciellt formade tumgrepp för att föraren ska få ännu mer exakt kontroll över styrningen. M instegslister, BMW Individual innertak Antracit och interiörlister i Aluminium Hexagon med accentlist Estorilblå matt samt de exklusiva dörrlisterna i Estorilblå matt ingår också i M Sport. Dynamik förmedlar även M fotstödet, den extra korta växelspaken (endast i kombination med manuell 6-stegad växellåda) med M-logo och växelspaks- och handbromsdamask i läder Walknappa. Övriga höjdpunkter är Ambient Light och Welcome Light. I kupéutrymmet återfinns detaljer som dekorpanel för mittkonsolen i Svart högglans, hastighetsmätare och varvräknare med röda kronometerskalor och röd kontrastring samt kromdekor för radions och klimatautomatikens reglage. Driving Experience Control-reglaget med läget Sport+ gör din körglädje ännu större tack vare den förbättrade smidigheten. Även fjärrkontrollen med blå dekor är som gjord för M Sport.
  Som alternativ utrustning för M Sport kan du även välja klädsel i Sensatec Svart eller Venetobeige samt läder Dakota Venetobeige, läder Dakota Svart, läder Dakota Oyster eller den utökade läderutrustningen Dakota Korallröd med accent Svart, med nedre delen av instrumentpanelen i Röd. För interiörlisterna kan vi även erbjuda ädelträutförande Valnötsrot med accentlist i högglanskrom, ädelträutförande Fineline antracit med accentlist Pärlglanskrom, ädelträutförande Ask ådrad med metallintarsia med accentlist Pärlglanskrom och interiörlister i Aluminium finslipad med accentlist Pärlglanskrom. Alternativt finns det även interiörlister och dörrlister med accent Svart högglans och interiörlister i Aluminium finslipad med accentlist Svart högglans.

BMW INDIVIDUAL.

Tar andan ur dig även i stillastående: BMW Individual erbjuder en ännu större mångfald av exklusiva lackeringar för BMW 4-serie Coupé.

 • BMW Individual lackering

  En av de många uttrycksfulla färgerna är Citrinsvart metallic. Det ger Coupén en klassiskt elegant stil, men utan att förneka den sportiga karaktären. Inspirerad av ädelstenen citrin skimrar de fina Xirallic-pigmenten som guldkorn genom det djupt olivsvarta.

 • BMW Individual läder Merino

  Omsluten av elegans: BMW Individual läder Merino fint narvat i Guldbrun ger Coupé-interiören en alldeles särskild flärd, tack vare den omisskännligt mjuka, smidiga och öppna strukturen. Exakt inpassade tubsömmar och kontrastsömmar ger lädret en smakfull inramning och skapar en ny och unik stil. För att du ska kunna hitta just din färgton finns ett helt spektrum till ditt förfogande: allt från Opalvit och Kashmirbeige till Svart.

 • BMW Individual interiörlister

  BMW Individual interiörlist Platan Rödbrun mörk är en fin kontrast till det gulbruna läder Merino. Den oregelbundet strukturerade ådringen och den unika färgtonen under den glänsande ytan och passar perfekt in i helheten. Ädelträet handplockas och bearbetas för inpassningen med hantverksmässig precision. Som alternativ till interiörlisterna i ädelträutförande erbjuds även Pianolack Svart med en högblank yta som för tankarna till en exklusiv konsertflygel.

 • BMW Individual lättmetallfälgar

  BMW Individual 19" lättmetallfälgar V-eker 626 ger ett dynamiskt intryck till och med när bilen står still. En estetisk detalj: den diskreta lasergravyren ”BMW Individual”.

 • BMW Individual lädersportratt Merino

  Körglädje som går att ta på: BMW Individual lädersportratt med utmärkt grepp och i finaste läderkvalitet. Ytterligare en höjdpunkt: Logon BMW Individual är infattad i en diskret plakett.

 • BMW Individual läderklädd instrumentpanel

  Ögongodis: Den utökade läderutrustningen från BMW Individual omfattar även den läderklädda instrumentpanelen och ger interiören ett högkvalitativt intryck.

UTRUSTNINGSPAKET.

BMW utrustningspaket är det bästa alternativet för extrautrustning till din BMW 4-serie Coupé. Fråga din BMW återförsäljare om vilka paket som är tillgängliga i ditt land eller använd funktionen Bygg din BMW på BMW:s webbplats.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör kan du forma din BMW 4-serie Coupé precis efter dina egna önskemål. Här finns ett urval av skräddarsydda produkter av högsta kvalitet.

 • Allvädersmatta Sport Line

  Smutsavvisande och vattentålig. Allvädersmattor för fotutrymmet från BMW är återvinningsbara till 100 procent efter de har använts klart. Med dynamiska designlinjer som passar Sport Line. Fler färgalternativ för utförandet finns.

 • Kupévärmare

  Skapar behaglig värme i kupéutrymmet på vintern, redan innan du börjat köra. Under startfasen skonas motorn med hjälp av den förvärmda kylcirkulationen, vilket bidrar till en sänkt förbrukning. Kan aktiveras med Control Display eller fjärrkontrollen. Med dessa kan du även aktivera kupéventilationen.

 • Innerbelysningspaket

  Ett ljus i mörkret vad gäller energieffektivitet. LED-lamporna som används i BMW innerbelysning har extremt låg energiförbrukning och mycket lång livslängd. Ljusfärgen är vit och dagsljusliknande för att förmedla en modern kupémiljö och ge behagligt ljus. En specialkonstruerad lins skapar en spridningseffekt som är jämförbar med en glödlampa. LED-modulerna kan sättas in direkt i de befintliga socklarna.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adaptern är ett säkert och stabilt dockningssystem med integrerad snabbladdning för telefoner från Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Tack vare antennanslutningen får man bättre sändnings- och mottagningskvalitet, samtidigt som strålningen inne i kupéutrymmet reduceras.
  Beroende på bilens utrustning samt aktuell telefon och snap-in-adapter kan olika smartphone-appar integreras med funktionen BMW Apps.

 • Handbromsgrepp Sport Line

  Handbromsgreppet är helt klätt i högkvalitativt läder. Den röda delen i mitten signalerar en dynamisk och sportig stil. Fler färgalternativ för utförandet finns.

 • Nyckelfodral Sport Line

  Attraktivt fodral i fint läder för fjärrkontrollen till din BMW. Fler färgalternativ för utförandet finns.