ESTETIK SOM SÄTTER SAKER I RÖRELSE.

BMW 4-serie Coupé.

ESTETIK SOM SÄTTER SAKER I RÖRELSE.BMW 4-serie Coupé.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (440i)

240 (326)/5 500

Acceleration 0-100 km/h i s (440i)

5,2 [5,0]

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km (440i)

7,7–7,4 (6,8–6,6)

Axelavstånd (cm)

2 810

Kraftfull estetik och sportig dynamik är de utmärkande dragen för BMW 4-serie Coupé. Den unika körkänslan är resultatet av modellens låga tyngdpunkt, perfekta viktfördelning, extremt styva kaross och motorer med TwinPower Turbo-teknik. Med Sport Line, Luxury Line och M Sport gör du din BMW 4-serie Coupé ännu personligare. En nyhet är de adaptiva strålkastarna av full-LED-typ med BMW Selective Beam inkl bländningsfri helljusassistent. Innovativa Air Breather är inte bara en effektfull formgivningsdetalj, de sänker även bränsleförbrukningen och koldioxidvärdena. Ännu mer körglädje får du med den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan och förarassistansfunktioner som t ex BMW Head-Up Display.

PERFEKT KONTUR. PASSAR TILL DIG.

BMW 4-serie Coupé.

De sportiga proportionerna och det starka estetiska uttrycket för BMW 4-serie Coupé drar blickarna till sig. Och det är begeistrade blickar. En kraftfull och dynamisk design som utstrålar suveränitet i alla lägen.

Interiör.

I BMW 4-serie Coupé är du mer än bara en förare. Du är medelpunkten. Interiördesignen är helt inriktad på föraren för att ge bästa tänkbara ergonomi och präglas av den sportiga och maximalt förarinriktade inredningen. För interiören används uteslutande de mest exklusiva materialen, t ex finaste Dakotaläder och attraktiva interiörlister i aluminium. Kort och gott: I BMW 4-serie Coupé upplever du perfektion i form av högt ställda kvalitetskrav förenade med bästa tänkbara kördynamik.

Exteriör.

En dynamik som sätter saker i rörelse. Designen för BMW 4-serie Coupé utstrålar en fascinerande och sportig närvaro. Bilens flacka taklinje och framåtsträvande front ger den en kraftfull elegans. Bakpartiet utstrålar styrka och ser till att BMW 4-serie Coupé blir ett garanterat blickfång – även bakifrån. Och den breda och självsäkra spårvidden låter ana den körglädje som väntar. Ett löfte som inte bara uppfylls vid varje körning. Utan överträffas flera gånger om.

Kördynamik.

Varje gång du kör, på alla typer av underlag och i alla lägen: BMW 4-serie Coupé ger enastående kördynamik. Som dessutom är perfekt anpassad till just dina behov och krav. I följande film får du uppleva den fantastiska kördynamiken i en BMW 4-serie Coupé.

240 KW.

Den raka, 6-cylindriga BMW TwinPower-bensinmotorn på 3,0 liter i BMW 440i har imponerande prestanda: 240 kW (326 hk), ett maximalt vridmoment på 450 Nm och en acceleration från 0 till 100 km/h på endast 5,2 s (Steptronic-växellåda: 5,0 s, xDrive: 5,0 s, xDrive Steptronic-växellåda: 4,9 s). Toppfarten är 250 km/h (elektroniskt begränsad). Bränsleförbrukningen för 10 mils blandad körning ligger på låga 7,7 till 7,4 liter (Steptronic-växellåda: 6,8 till 6,6 l, xDrive: 7,9 till 7,7 l, xDrive Steptronic-växellåda: 7,3 till 7,0 l) och ger därmed även låga koldioxidvärden på 179 till 172 g/km (Steptronic-växellåda: 159 till 154 g/km, xDrive: 185 till 179 g/km, xDrive Steptronic-växellåda: 169 till 162 g/km).

Alla motorer för BMW 4-serie Coupé uppfyller avgasnormen EU6 i standardutförandet.