DYNAMIK

Nya BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIK

Nya BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

DYNAMIKNya BMW 4-serie Coupé. 4 more fun.

En bil byggd för att erbjuda imponerande egenskaper på vägen, med en rejäl dos sportkänsla. Och med ett resultat som heter duga. Ännu mer dynamik, ökad smidighet och högre komfort. Inga kompromisser, redo att ge allt och dessutom konsekvent uppgraderad vad gäller design, närvaro och köregenskaper. Kort och gott: en sportcoupé som uppfyller högsta tänkbara krav och ger så mycket körglädje att du tappar andan.

Acceleration 0–100 km/h s (440i)

5,2

Toppfart (440i)

250 km/h

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (440i)

7,7–7,4

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (440i)

179–172

Nya BMW 4-serie Coupé ger en riktigt skön körkänsla tack vare låg tyngdpunkt, perfekt viktfördelning och kraftfulla, effektiva motoralternativ. I kombination med sin exklusiva utrustning drar den blickarna till sig vart den än kommer. Dynamisk. Sportig. Kraftfull.

DYNAMISK

Att nya BMW 4-serie Coupé är sportig syns vid första anblicken. Och att den är dynamisk känns vid första kontakten med gaspedalen. Med starka motorer, bakhjulsdrift alternativt fyrhjulsdrift och perfekt viktfördelning. Varje gång du växlar känner du draget. Varje kurva får dig att längta till nästa. Och varje kilometer blir till en minnesvärd upplevelse.

DESIGN

FORMTOPP

Om det finns en idealisk form för en sportcoupé, då är designen för nya BMW 4-serie Coupé en perfekt förebild. Det kraftfulla formspråket utstrålar dynamisk närvaro och de svepande linjerna harmonierar perfekt med de markanta flankerna. Den unika kombinationen av sportkänsla, smidighet och snygg design får varje bilälskares hjärta att bulta.

KRAFTFULL

Frontpartiet hos nya BMW 4-serie Coupé ger ett innovativt och sportigt intryck. Den markanta dubbelnjuren flankeras av välformade LED-strålkastare som förstärker den kraftfulla utstrålningen. Stora luftintag med integrerade LED-dimstrålkastare bidrar till att ge det dynamiska utseendet ännu mer tyngd.

STRÖMLINJEFORMAD

Nya BMW 4-serie Coupé karakteriseras av sin långsträckta kontur med mjukt fallande taklinje och utpräglat kraftfulla sidopartier. De ramlösa fönstren ger en lätt och sober stil som matchar den svepande silhuetten och det distinkta formspråket.

UTTRYCKSFULL

Bakpartiet hos nya BMW 4-serie Coupé förstärker den dominanta och stabila framtoningen, och avslutas med en kraftfull stötfångare med integrerade ändrör. De tvådelade LED-bakljusen har fått ny design som bidrar till att betona den imponerade bredden och det dynamiska intrycket.

INTERIÖR

ATMOSFÄR

Den exklusiva interiören i nya BMW 4-serie Coupé förenar sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation i kombination med den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Och med stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.

EXKLUSIV

Den eleganta interiörutrustningen i nya BMW 4-serie Coupé präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i förstklassiga sportstolar med finaste läderklädsel. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsöm på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

Upptäck den rena sportkänslan, den progressiva designen och den exklusiva komforten i nya BMW 4-seriens modeller. Upplev ännu mer dynamik och de omisskännliga motorsportgenerna i nya BMW M4 och M3.