ELEGANS

Nya BMW 4-serie Gran Coupé. 4 more fun.

ELEGANS

Nya BMW 4-serie Gran Coupé. 4 more fun.

ELEGANSNya BMW 4-serie Gran Coupé. 4 more fun.

En sportig och elegant coupé med 4 dörrar. En kombination som håller vad den lovar: mer stil, mer utrymme, mer dynamik. Vilka körupplevelser du än drömmer om – nya BMW 4-serie Gran Coupé uppfyller alla dina önskningar. Redan när du intar förarplatsen får du känna av sportig elegans när den är som allra bäst.


BMW 440i Gran Coupé:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,8–6,6
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 159–154

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

Acceleration 0–100 km/h s (440i)

5,1

Toppfart (440i)

250 km/h

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (440i)

6,8–6,6

Koldioxidvärde g/km (EU) (440i)

159–154

Bagageutrymmets volym

480–1300 liter

Nya BMW 4-serie Gran Coupé förenar sobert utseende och stort utrymme med BMW-typiska prestanda och genomtänkta funktioner. Allt detta gör BMW 4-serie Gran Coupé till den perfekta kombinationen av dynamik, elegans och komfort.

KRAFT

BMW 4-serie Gran Coupé – elegans som syns direkt, dynamik som måste upplevas. Med motor och chassi i symbiotiskt samspel med den aerodynamiska designen. Med en förlösande kraft, lika lätt som suverän. Med starka motorer, bakhjulsdrift alternativt fyrhjulsdrift och perfekt viktfördelning. För den högsta formen av körglädje.

”Det är väldigt gripande att få syn på en bil på vägen när man har följt den från den allra första skissen.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FÖR BMW GROUP DESIGN.

DESIGN

STIL

Dragningskraften hos nya BMW 4-serie Gran Coupé märks redan vid första anblicken. Enastående design i skön harmoni med den kraftfulla utstrålningen skapar en perfekt blandning av elegans och sportkänsla.

KRAFTFULL

Frontpartiet hos nya BMW 4-serie Gran Coupé ger ett elegant och dynamiskt intryck. Den markanta dubbelnjuren flankeras av välformade LED-strålkastare som förstärker det sportigt kraftfulla draget, och även de karakteristiska LED-dimstrålkastarna drar blickarna till sig.

STRÖMLINJEFORMAD

Nya BMW 4-serie Gran Coupé karakteriseras av sin elegant långsträckta kontur med mjukt fallande taklinje och utpräglat kraftfulla sidopartier. De fyra ramlösa fönstren ger en lätt och sober stil som matchar den svepande silhuetten och det distinkta formspråket.

UTTRYCKSFULL

Bakpartiet hos nya BMW 4-serie Gran Coupé förstärker den dominanta och stabila framtoningen, och avslutas med en kraftfull stötfångare med integrerade ändrör. De tvådelade LED-bakljusen har fått ny design som bidrar till att betona den imponerade bredden och det dynamiska formspråket.

INTERIÖR

ATMOSFÄR

Den exklusiva interiören i nya BMW 4-serie Gran Coupé förenar elegans och sportkänsla med alla moderna funktioner du kan önska dig. Ett stort antal nya lösningar för information och kommunikation, den perfekt föraranpassade interiören med sina högklassiga material uppfyller även högsta tänkbara krav på komfort och bekvämlighet. Om med det stämningsfulla Ambient Light blir körupplevelsen ännu mer njutbar.

EXKLUSIV

Den eleganta interiörutrustningen i nya BMW 4-serie Gran Coupé präglas av exklusiva och högklassigt bearbetade material. Njut av den perfekta sittkomforten, om så önskas i förstklassiga sportstolar med finaste läderklädsel. Läckra interiör- och accentlister, sobra detaljer i krom samt kontrastsömmen på instrumentpanelen fulländar den smakfulla inredningen.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

KÖRGLÄDJE

Nya modellerna i BMW 4-serien. Nya BMW M4 och M3.

Upptäck den rena sportkänslan, den progressiva designen och den exklusiva komforten i nya BMW 4-seriens modeller. Upplev ännu mer dynamik och de omisskännliga motorsportgenerna i nya BMW M4 och M3.

HÅLL DIG UPPDATERAD OM NYA BMW 4-SERIEN.

Lämna din kontaktuppgifter så håller du dig uppdaterad.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW M4 Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 8,8 [8,3]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 204 [194]

  BMW 440i Gran Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,8–6,6
  Koldioxidvärden blandad körning (EU) g/km: 159–154

  Värden i [ ] gäller bilar med 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic.

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.