STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.

BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Gran Turismo.

STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.

BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Gran Turismo.

STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Gran Turismo.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO LUXURY LINE.

BMW 5-serie Gran Turismo Luxury Line framhäver särskilt de klassiskt eleganta dragen. Designelement av högglanskrom ger exteriören den omisskännliga föreningen av exklusivitet och sportig smidighet, som ger den här varianten sin individuella prägel.

 • Exteriör

  BMW-njure med förkromade stavar ger ett närvarande och markant intryck. Speciella 19" eller 20" lättmetallfälgar i multiekerdesign skapar ett extra elegant utseende från sidan för BMW 5-serie Gran Turismo Luxury Line. Fönsterinfattningarna på sidorna är förkromade och även de belysta dörrhandtagen är försedda med kromdekor.
  Både front- och bakspoiler har dekorelement i krom, vilket gör den klassiska designen av Luxury Line ännu högklassigare. Ändrör i högglanskrom.

 • Interiör

  I kupéutrymmet betonas det lyxigt eleganta genom utvalda designdetaljer som interiörlister i ädelträutförande Fineline antracit med accentlist Pärlglanskrom, i Ask ådrad brun med intarsia eller Satinsilver matt alternativt i ädelträutförande Fineline ljus. Högkvalitativa stolar (läder Dakota Svart, Venetobeige eller Elfenbensvit, alla med exklusivsöm, läder Dakota Kanelbrun eller Svart utan exklusivsöm, alternativt även i exklusivläder Nappa Mocka, Elfenbensvit och Svart med exklusivsöm) som tillsammans med belysta instegslister fram och bak ger en inbjudande atmosfär. Lädersportratt och M lädersportratt fascinerar med sportig design och perfekt ergonomi. Luxury Line känns igen på den svarta fjärrkontrollen med kromdekor.

M SPORT.

Den sportiga estetikens främsta företrädare: BMW 5-serie Gran Turismo M Sport utstrålar dynamik i sin mest intensiva form.

 • Exteriör

  M Aerodynamikpaketets komponenter för exteriören förhöjer den sportiga framtoningen hos BMW 5-serie Gran Turismo. Tack vare de större luftintagen andas den flödesoptimerade framspoilern ännu mer närvaro. Tröskelbreddare med profilerad kant gör bilens profil ännu ett strå vassare, vilket balanseras perfekt av bakspoilern med ändrör i mörkt krom och diffusorn i Dark Shadow metallic som ökar marktrycket i höga farter. Du kan välja mellan två olika M lättmetallfälgar, 19" V-eker 302 och 20" Dubbeleker 303.

 • Interiör

  Så fort du öppnar dörren drar M instegslisten med krominlägg och M-logo blickarna till sig, och i interiören bjuder M Sport på ännu fler detaljer. Sportstolarna är klädda i exklusivt läder Dakota. Som extrautrustning erbjuds även komfortstolar för förare och framsätespassagerare i läder Dakota, läder Nappa med exklusivsöm eller BMW Individual läder. På förarplatsen ger M lädersportratt med multifunktion perfekt grepp och helt suverän kontroll.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

 • BMW Individual lackering

  Den stilfulla silhuetten, den generöst rymliga kupén, de dynamiska köregenskaperna. BMW 5-serie Gran Turismo saknar motstycke. Med utrustning från BMW Individual kan du dessutom göra den helt unik. BMW Individual lackering i Champagnekvarts metallic ger till exempel en mycket distingerad elegans. Med sin intensiva färg och djupa glans får den en skimrande lyster i alla ljusförhållanden. Hemligheten med just den här lackeringen är dess minsta beståndsdelar: Fina, högreflekterande pigment i guldbrunt och blåviolett skimrar igenom det champagnefärgade ytskiktet och understryker bilens dynamiska konturer. Förutom Champagnekvarts metallic finns det sju andra nyanser att välja på, som alla matchar det moderna formspråket hos BMW 5-serie Gran Turismo.

 • BMW Individual läder Merino

  Även interiören präglas av den exklusiva karaktären. Här visas läder Merino fint narvat Platina. Det ljusa lädrets sammetslena, mjuka yta ger högsta komfort på ett helt naturligt sätt. Endast läder med naturligt perfekt ytstruktur används och efter noggrant urval genomgår det en garvning och skonsam färgning, som ger lädret sin enastående smidighet. En detalj utöver det vanliga för läderutrustning Merino är den exklusiva tubsömmen i svart. Med stor hantverksskicklighet är det tunna lädret infogat runt stolsklädselns ytor. Bara en av flera sofistikerade detaljer från BMW Individual som gör BMW 5-serie Gran Turismo till en verkligt exklusiv uppenbarelse. En uppenbarelse för alla sinnen.

 • BMW Individual interiörlister

  Med läderklädda BMW Individual interiörlister Platina får inredningen en ännu elegantare inramning. Med sin ljusa färg går de interiören till mötes och harmonierar perfekt med BMW Individual läder Merino fint narvat. En utsökt formgivningsdetalj som fulländar BMW Individual 5-serie Gran Turismo.

UTRUSTNINGSPAKET.

BMW utrustningspaket är det bästa alternativet för extrautrustning till din BMW 5-serie Gran Turismo. Fråga din BMW-återförsäljare om vilka paket som är tillgängliga i ditt land eller använd funktionen Bygg din BMW på BMW:s webbplats.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör framhäver du det sportiga och eleganta hos din BMW 5-serie Gran Turismo. Här finns ett urval av praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Travel & Comfort-system, fällbart bord

  Det fällbara bordet ger baksätespassagerarna ett praktiskt underlag och kan ställas in på höjden samt vinklas efter behov. Dessutom har det en utfällbar dryckeshållare med en elegant kromring.

 • Travel & Comfort-system, hållare för iPad

  För baksätets passagerare finns en BMW hållare för iPad, som passar alla iPad-modeller. Den hakas enkelt fast i grundelementet för Travel & Comfort-systemet, vilket gör den mycket lättanvänd och praktisk. Hållaren kan ställas in på höjden och vinklas individuellt och kan även ställas upp på andra platser med hjälp av det medföljande stödet.

 • Solskydd

  Går snabbt och lätt att sätta fast på bakrutan eller sidorutorna bak. När solskyddet inte behövs kan det förvaras i den medföljande väskan.

 • Trådlösa stereohörlurar

  Speciellt anpassade till BMW:s DVD-system för baksätet. Med individuell volymreglering, enastående ljud och hög komfort.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adaptern är ett säkert och stabilt dockningssystem med integrerad snabbladdning för telefoner från Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Tack vare antennanslutningen får man bättre sändnings- och mottagningskvalitet, samtidigt som strålningen inne i kupéutrymmet reduceras. Beroende på bilens utrustning, den telefon du använder och respektive snap-in-adapter kan olika smartphone-appar integreras med funktionen via BMW:s tjänster.

 • Skid- och snowboardfodral Luxury Line

  I skid- och snowboardfodralet Luxury Line kan du packa ner upp till fyra par skidor eller tre snowboards för säker transport inne i bilen. Skidfodralet går lätt att ta ut och har praktiska hjul för att underlätta transport utanför bilen.

 • Backspegelkåpor i krom

  För extra personlig prägel på din BMW 5-serie Gran Turismo. Sats med backspegelkåpor för höger och vänster sida.