FORMKÄNSLA.

Designen för BMW 5-serie Sedan.

FORMKÄNSLA.

Designen för BMW 5-serie Sedan.

Sportig och stilsäker i alla lägen: BMW 5-serie Sedan är en kraftfull uppenbarelse som alltid ger en känsla att vara steget före. Men framgången kommer sig varken av slumpen eller gamla meriter – den är frukten av intensivt arbete in i minsta detalj.


BMW 540i Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,9–6,5
Koldioxidvärden blandad körning (EU) g/km: 159–149

FORMKÄNSLA.Designen för BMW 5-serie Sedan.

Sportig och stilsäker i alla lägen: BMW 5-serie Sedan är en kraftfull uppenbarelse som alltid ger en känsla att vara steget före. Men framgången kommer sig varken av slumpen eller gamla meriter – den är frukten av intensivt arbete in i minsta detalj.


BMW 540i Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 6,9–6,5
Koldioxidvärden blandad körning (EU) g/km: 159–149

EXTERIÖR.

BMW 5-serien utstrålar kraft till och med när den står still. Den sjunde generationen av världens sportigaste sedanmodell i sin klass visar upp en ny front, där njure och strålkastare smälter samman. Den flacka, svepande taklinjen ger den muskulösa karossen en elegant och coupéliknande silhuett. Och det breda bakpartiet förstärker känslan av att BMW 5-serien har ordentligt med kraftreserver.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.

MER AV ALLT.

MER AV ALLT.

Välj att ge din bil ännu mer dynamik, ännu mer elegans eller ännu mer personlighet. Med attraktiva utföranden och extrautrustning säkrar du din plats i första ledet.

SPORT LINE.

Med sina designelement i Svart högglans och exklusiva fälgar ger Sport Line en rejäl dos extra dynamik. I interiören stegras sportkänslan ytterligare med belyst logo ”Sport Line” och exklusiva sportstolar.

LUXURY LINE.

Med Luxury Line framträder BMW 5-seriens eleganta sida tack vare högglansförkromade designdetaljer och passande fälgar. I kupéutrymmet märks specialdesignad klädsel med kontrast- och tubsöm samt ädelträdekor med accentlist Pärlglanskrom. Tillsammans med instrumentpanelen i konstläder skapas en stilfull atmosfär med attraktiva accenter.

M SPORT.

Passionen för dynamik är M Sport-utförandets främsta kännetecken. Eller vad sägs om mäktiga luftintag som ger frontspoilern en minst sagt framskjuten plats. Interiört bidrar de exklusiva interiörlisterna Aluminium Romboid och BMW Individual innertak Antracit till en ännu mer utpräglad racingkänsla.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection erbjuder en mängd utrustningsalternativ för de riktigt kräsna: trädekor med perfekt ådring från världens alla hörn. Utsökt bearbetade och silkeslena läderklädslar av högsta kvalitet. Lackeringar vars skimmer, reflexion och djupverkan saknar motstycke. Och i färgnyanser som inte bara speglar tidsandan, utan är med och präglar den. Allt för att din BMW ska bli en del av din personlighet.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Rustad för alla tänkbara utmaningar. Med BMW Originaltillbehör kan du utrusta din BMW 5-serie Sedan efter tycke och smak. Upptäck en hel värld av BMW Originaltillbehör.

 • Transport

  Den moderna takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 520 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.

  En halkskyddande, vattenavvisande och slitstark matta med hög kant skyddar bagageutrymmet. Den har perfekt passform och matchar med sin svarta färg BMW:s basutförande. Dessutom har mattan ett inlägg i form av siffran ”5” i rostfritt stål och en praktisk rem som underlättar när den ska lyftas ut.

 • Tillbehör för exteriören och interiören

  BMW 19'' eller 20'' lättmetallfälgar i design som harmonierar med bilens formspråk uppfyller naturligtvis högsta tänkbara kvalitetskrav. Fälgarna är framtagna speciellt för däck med nödgångsegenskaper och har extra höga fälgkanter som gör att ett eventuellt trycklöst däck inte lossnar, inte ens i kurvor.

  Den kraftfulla kupévärmaren ger is- och imfria rutor samt skön kupétemperatur redan innan du startar bilen. Den kan programmeras med iDrive eller ställas in direkt. Fuktionen kan även aktiveras med extrautrustningens BMW Display Key eller med en app i din iPhone (beroende på utrustning).

 • Information & kommunikation

  Den praktiska universalhållaren är ställbar och hakas på det separata grundelementet för Travel & Comfort-systemet. Här sitter underhållningen säkert: Travel & Comfort Tablet Safety Case passar många surfplattor från Apple och Samsung med storleken 7" till 11". Den kan både vinklas till önskat läge och vridas 360° tack vare den vridbara ramen.

Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden.

 • Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika. Förbrukning och koldioxidvärden är baserade på EU-körcykeln.

  Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.