STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.

BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Touring.

STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.

BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Touring.

STORT SPELRUM FÖR INDIVIDUALISTER.BMW Lines & utrustningsalternativ för BMW 5-serie Touring.

BMW 5-SERIE TOURING LUXURY LINE.

BMW 5-serie Touring Luxury Line framhäver särskilt de klassiskt eleganta dragen. Designelement av högglanskrom ger exteriören den omisskännliga föreningen av exklusivitet och sportig smidighet, som ger den här varianten sin individuella prägel.

 • Exteriör

  BMW-njure med förkromade stavar ger ett närvarande och markant intryck. Speciella 18" eller 19" lättmetallfälgar i multiekerdesign skapar ett extra elegant utseende från sidan för BMW 5-serie Touring Luxury Line. Fönsterinfattningarna på sidorna är förkromade och även de belysta dörrhandtagen är försedda med kromdekor.
  Både front- och bakspoiler har dekorelement i krom, vilket gör den klassiska designen av Luxury Line ännu högklassigare. Ändrören är högglansförkromade, medan B-stolpe och ytterbackspeglarnas fot är i Svart högglans.

 • Interiör

  Interiören är med sina utvalda designelement i en klass för sig – med dekor i ädelträ Fineline antracit eller Ask ådrad brun med intarsia, som kombineras exklusivt med en accentlist i högglanskrom. Stolar av högsta kvalitet (i läder Dakota Svart, Venetobeige, Oyster eller exklusivläder Nappa Mocka, Elfenbensvit eller Svart, alla med exklusivsöm samt läder Dakota Kanelbrun eller Svart utan exklusivsöm) betonar den inbjudande atmosfären, liksom de belysta instegslisterna fram och bak. Lädersportratt och M lädersportratt fascinerar med sportig design och perfekt ergonomi. Luxury Line känns igen på den svarta fjärrkontrollen med kromdekor.

M SPORT.

Den sportiga estetikens främsta företrädare: BMW 5-serie Touring M Sport visar upp banbrytande dynamik i sin mest intensiva form. Exklusiva utrustningsdetaljer som drar blickarna till sig och ett M sportchassi* som trimmar dess kördynamiska prestanda ytterligare.
*ej för xDrive-modellerna

 • Exteriör

  M Aerodynamikpaketets komponenter för exteriören förhöjer den sportiga framtoningen för BMW 5-serie Touring. Tack vare de mäktiga luftintagen andas den luftflödesoptimerade framspoilern ännu mer närvaro. Tröskelbreddare med extra profilerad kant gör bilens profil ännu ett strå vassare, vilket balanseras perfekt av bakspoilern med ändrör i mörkt krom och en diffusor i Dark Shadow metallic som ökar marktrycket i höga farter. Det finns två varianter av M lättmetallfälgar Dubbeleker i olika design att välja mellan: 18" M Dubbeleker 613 och 19" M Dubbeleker 351.

 • Interiör

  Så fort du öppnar dörren drar M instegslisten med krominlägg och M-logo blickarna till sig, i interiören bjuder M Sport på ännu fler detaljer. Sportstolarna är klädda i exklusiv tyg/alcantara-kombination Grey Shadow/Antracit i M-design (som extrautrustning även som komfortstolar för förare och framsätespassagerare i läder Dakota, i läder Nappa Svart med exklusivsöm eller i läder BMW Individual). På förarplatsen ger den nya M lädersportratten med multifunktionsknappar perfekt grepp och föraren helt suverän kontroll. Interiörlisterna, t ex i Aluminium Hexagon och BMW Individual innertak Antracit kompletterar och förstärker det kraftfulla intrycket.

EDITION SPORT PRO & EDITION SPORT.

Utrustningspaketen Edition Sport och Edition Sport Pro förstärker den sportiga stilen: Med utvald utrustning för interiören och exteriören får BMW 5-serie Touring en ännu mer dynamisk karaktär och sportigare köregenskaper.
Edition Sport Pro omfattar extra sportig utrustning för kupén. Med lädersportratten och den multifunktionella instrumentdisplayen har föraren allt under kontroll, och sitter perfekt i sportstolar med klädsel läder Dakota med exklusivsöm. Alternativt erbjuds komfortstolar i läder Dakota samt i exklusivläder Nappa Svart, Mocka och Elfenbensvit, alla med exklusivsöm. Edition Sport Pro gör exteriören ännu läckrare och sportigt dynamisk med 18" lättmetallfälgar Dubbeleker 609 och BMW Individual Shadow Line högglans. Även LED-dimstrålkastare ger både bättre sikt och fungerar som extra designaccent. Alternativ utrustning för Edition Sport Pro är även 19" lättmetallfälgar Dubbeleker 610, Bicolor och BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad.
Edition Sport gör exteriören ännu sportigare med 18" lättmetallfälgar Dubbeleker 609 och BMW Individual Shadow Line högglans. LED-dimstrålkastarna är en annan designdetalj som dessutom ger bättre sikt i mörkret. Den smakfulla och extra greppvänliga lädersportratten ingår också i Edition Sport. Som alternativ utrustning för Edition Sport kan även 19" lättmetallfälgar Dubbeleker 610, Bicolor och BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad samt M lädersportratt väljas.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

 • BMW Individual lackering

  Sann exklusivitet är ett privilegium. Ett privilegium som med BMW Individual tar sinnesupplevelserna till nya höjder – från första stund. Med inspiration från ädelstenen pyrits oförfalskade elegans gör lackeringen BMW Individual i Pyritbrun metallic att den markanta karossen framträder ännu tydligare. En färgton i takt med tiden och ändå tidlöst elegant. Under lackeringens yta skimrar pigment i guld och silver, som reflekterar ett fascinerande mönster av ljus och skugga varje gång ljuset faller in. En optisk djupverkan som liknar den glänsande kristallstrukturen hos pyriten.

 • BMW Individual läder Merino

  Inne i BMW 5-serie Touring med BMW Individual skapar de utvalda materialen en både kontrastrik och harmonisk stämning. BMW Individual läder Merino fint narvat i Platina ger interiören både djup och karaktär, vilket inte bara blir en upplevelse för ögat. Med sin smidiga och mjuka yta gör blir kvaliteten högst kännbar och låter ana materialets speciella härkomst. Först efter en ytterst noggrann urvalsprocess och extra skonsam garvning får vårt läder Merino sin oefterhärmliga smidighet. Lyx i sin allra mest naturliga form. Ett fascinerande färgspektrum, från Sidengrå till Muskot, finns att bli inspirerad av.

 • BMW Individual interiörlister

  Med BMW Individual interiörlister i ädelträ Japansk Körsbär Ljusbrun får utrustningen en glänsande inramning. Den karakteristiska ådringen ger interiören en naturlig elegans, som förmedlas och förstärks av träets speciella historia. Det tar hundra år för det att växa, men bara en sekund för dig att bli hänförd. Med sobra detaljer som dessa definierar BMW Individual 5-serie Touring fulländningens sköna konst.

PAKET.

PAKET.

BMW utrustningspaket är det bästa alternativet för extrautrustning till din BMW 5-serie Touring. Fråga din BMW återförsäljare om vilka paket som är tillgängliga i ditt land eller använd funktionen Bygg din BMW på BMW:s webbplats.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Med BMW Originaltillbehör framhäver du det sportiga och eleganta utseendet hos din BMW 5-serie Touring. Här finns ett urval av praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Travel & Comfort-system, klädhängare

  Klädhängaren ser till att dina plagg transporteras säkert och utan att bli skrynkliga, och kan till och med lossas från fästet och tas med.

 • Travel & Comfort-system, hållare för iPad

  För baksätets passagerare finns en BMW hållare för iPad, som passar alla iPad-modeller. Genom att enkelt haka fast den i grundelementet för Travel & Comfort-systemet är den mycket lättanvänd och praktisk. Hållaren kan ställas in på höjden och vinklas individuellt och kan även ställas upp på andra platser med hjälp av det medföljande stödet.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adaptern är ett säkert och stabilt dockningssystem med integrerad snabbladdning för telefoner från Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Tack vare antennanslutningen får man bättre sändnings- och mottagningskvalitet, samtidigt som strålningen inne i kupéutrymmet reduceras. Beroende på bilens utrustning, den telefon du använder och respektive snap-in-adapter kan olika smartphone-appar integreras med funktionen via BMW:s tjänster.

 • Bilbarnstol med ISOFIX – BMW Junior Seat grupp 1 (med ISOFIX-fäste)

  BMW Junior Seat grupp 1 är avsedd för barn från ca 10 månaders ålder och upp till ca 3,5 år (ca 9 till 18 kg). Bilbarnstolen består av en formad stol med ett eget fempunktssystem för bältet och ett ISOFIX-fäste. Stolen kan enkelt fixeras som både framåt- och bakåtvänd bilbarnstol och fixeras med ISOFIX-fästet, som eventuellt redan finns i bilen. Patenterade, integrerade airpads ger extra bra skydd vid kollision från sidan och är mjuka och sköna för huvudet även i vardagen.

 • Travel & Comfort-system, fällbart bord

  Det fällbara bordet ger baksätespassagerarna ett praktiskt underlag och kan ställas in på höjden samt vinklas efter behov. Dessutom har det en utfällbar dryckeshållare med en elegant kromring.

 • Trådlösa stereohörlurar

  Speciellt anpassade till BMW:s DVD-system för baksätet. Med individuell volymreglering, enastående ljud och hög komfort.