NYA BMW 5-SERIE TOURING.

Låt känslorna styra. Premiär i vår.

NYA BMW 5-SERIE TOURING.

Låt känslorna styra. Premiär i vår.

NYA BMW 5-SERIE TOURING.Låt känslorna styra. Premiär i vår.

Acceleration 0–100 km/h s (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW 530d xDrive Touring)

5,7–5,3

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW 530d xDrive Touring)

149–139

Det finns massor med rationella anledningar att välja nya BMW 5-serie Touring. Unika köregenskaper, kraftfull design, uppkopplade möjligheter, stor och flexibel lastförmåga och avancerade system och smarta funktioner som hjälper dig i körningen, bara för att nämna några. Men det är först när du ser, hör och känner den nya bilen som det verkligen händer något. Så glöm prestandasiffror, innovationer och vackra ord för en stund. Lita istället på din magkänsla. Sätt dig i helt nya BMW 5-serie Touring och låt känslorna styra.

KÄNSLAN AV KRAFT OCH KONTROLL.

KÄNSLAN AV KRAFT OCH KONTROLL.

Starka BMW TwinPower Turbo-motorer, intelligent lättviktsteknik, aktiv integralstyrning och Adaptive-läge för suverän väghållning och smidiga köregenskaper: BMW 5-serie Touring är gjord för sportiga körupplevelser – och för att ge känslan av att alltid vara steget före.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Med BMW Personal Copilot har du den bästa assistent du kan tänka dig. Utan vidare kan du överlåta ansvaret för viktiga, men monotona, uppgifter på din medhjälpare. Med extrautrustningens Driving Assistant Plus kan du låta bilen ta hand om körningen i bilköer, i trögflytande trafik eller på längre sträckor.

 

 

BMW PRESENTERAR: "THE ESCAPE".

Nu kan du se filmen med Clive Owen, Jon Bernthal, Dakota Fanning och helt nya BMW 5-serie Sedan i huvudrollerna. Regisserad av Neill Blomkamp.

INTRESSEANMÄLAN.

Skicka in intresseanmälan och håll dig uppdaterad om nya BMW 5-serie Touring.

UPPLEV NYA BMW 5-SERIEN.

Provkör nya BMW 5-serie Sedan.

BMW 5 serie Sedan

Provkör nya BMW 5-serie Sedan.

För dig som vill uppleva nya 5-serien och testa alla nya funktioner finns det möjlighet att redan idag provköra nya BMW 5-serie Sedan.

Boka en provkörning och låt känslorna styra i helt nya BMW 5-serie Sedan.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.