SKRÄDDARSYDD MOTORSPORT.

The BMW M3 Sedan.

SKRÄDDARSYDD MOTORSPORT.

The BMW M3 Sedan.

De kraftfulla egenskaperna hos BMW M3 Sedan är något utöver det vanliga. De stora luftintagen ger optimal kylning av M-motorn i alla situationer. Den muskulösa powerdomen antyder konturerna för turboaggregaten. Redan vid första anblicken är det uppenbart att varje detalj har en genomtänkt funktion och sätter sin egen prägel på bilens utseende.

SKRÄDDARSYDD MOTORSPORT.The BMW M3 Sedan.

De kraftfulla egenskaperna hos BMW M3 Sedan är något utöver det vanliga. De stora luftintagen ger optimal kylning av M-motorn i alla situationer. Den muskulösa powerdomen antyder konturerna för turboaggregaten. Redan vid första anblicken är det uppenbart att varje detalj har en genomtänkt funktion och sätter sin egen prägel på bilens utseende.

EXTERIÖRDESIGN.

Redan när man ser de stora luftintagen är det uppenbart att BMW M3 Sedan utvecklats av ingenjörerna bakom BMW M för att uppnå maximala prestanda. Detta intryck förstärks ytterligare genom det fokuserade uttrycket hos extrautrustningens LED-strålkastare. Ett givet blickfång är njuren med svartlackerade dubbelstavar och M3-emblem.
Sedd från sidan uppenbarar sig bilens harmoniska balans mellan form och funktion. Den svepande taklinjen kombinerar silhuetten på en 4-dörrars sedan med karaktären hos en racerbil. Det svarta kolfibertaket får bilen att se lägre ut samtidigt som det sänker bilens tyngdpunkt och bidrar till en ännu sportigare körupplevelse. Air Curtain och Air Breather med M-typiska gälar optimerar bilens aerodynamik.
I bakpartiet utgör de fyra avfasade ändrören med sitt typiska sound en tydlig markering. Det här är en bil som kännetecknas av högsta nivå på alla plan – oavsett om det gäller de tekniska komponenterna, designen eller vägegenskaperna.

FRÅN DRAGNINGSKRAFT TILL DRIVKRAFT.

Upptäck designen och dynamiken hos BMW M3 Sedan.

INTERIÖRDESIGN.

Även kupéutrymmet har hämtat inspiration från motorsportvärlden. De skålformade M sportstolarna med belyst M-logo erbjuder perfekt ergonomi och sidostöd. De bidrar till att föraren och bilen är nära sammanlänkade även i extrema körsituationer och denna egenskap förstärks ytterligare genom den M-typiska förarorienteringen. Den flytande övergången mellan instrumentpanelen och mittkonsolen betonar förarens centrala roll i cockpit. I kombination med de exklusiva aluminiumytorna skapas en sportig och högteknologisk känsla som får pulsen att öka när man tar plats bakom ratten. Budskapet är tydligt: här väntar en alldeles unik körupplevelse.

M SPORTSTOLAR.

M sportstolarna kännetecknas av perfekt ergonomi och enastående bra stöd för kroppen vid en sportig körstil. Stolarnas individuella och funktionella karaktär framhävs med det belysta M-emblemet i ryggstöden. De skålformade stolarna med integrerade nackskydd och markerade detaljer i ryggstödet och sittdynan samt inställning av ryggstödsbredden och ett justerbart svankstöd har hämtat sin inspiration från motorsportens värld.
Den konsekventa användningen av lättviktsmaterial för M sportstolarna minskar dessutom bilens vikt. Även den mekaniska, manuella stolsinställningen bidrar till att sänka vikten. Det finns knästöd på mittkonsolen som sidoskydd vid sportig körning. Stolarnas låga placering sänker bilens tyngdpunkt och förbättrar responsen vid en dynamisk körstil.

M YTTERBACKSPEGLAR.

De aerodynamiskt optimerade M ytterbackspeglarna utgör en viktig del av den sportiga M-designen. De sticker ut från karossen med sitt fäste i dubbelstagsdesign och fungerar både som en iögonfallande designdetalj och en komponent med högsta precision. Den genomskinliga extra blinkersenheten av LED-typ är placerad i ett smalt, utsträckt spår och smälter väl in i designen.

M COCKPIT.

För att nå ända till gränsen behöver du total kontroll. Därför sitter alla reglage i cockpit i BMW M3 Sedan inom räckhåll och exakt där du förväntar dig.

HJUL.

De nya viktoptimerade fälgarna för BMW M3 Sedan har en iögonfallande design som fångar omgivningens uppmärksamhet. Standardutrustningens 18” M lättmetallfälgar med V-ekerdesign ger bilen ett kraftfullt utseende. Som extrautrustning finns 19” M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo.
Oavsett vilken variant du väljer så garanteras maximal stabilitet: Däck med olika dimensioner fram och bak, som är standardutrustning på BMW M3 Sedan, ger inte bara bilen ett kraftfullare utseende. De förbättrar även styrprecisionen och drivgreppet.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

Ett uttryck för din personlighet.