FÄLL NED TAKET. KÄNN PULSEN ÖKA.

Designen för BMW M4 Cabriolet.

FÄLL NED TAKET. KÄNN PULSEN ÖKA.

Designen för BMW M4 Cabriolet.

Redan vid första anblicken skvallrar detaljer som den framåtlutade M-njuren med dubbelstavar och M4-emblem, det breda bakpartiet och de avfasade dubbla ändrören om att det här rör sig om en cabriolet utöver det vanliga.
De dynamiska linjerna och den utsträckta silhuetten förstärker det kraftfulla utseendet och ger föraren en försmak av vad som väntar. En adrenalinkick utan dess like.

FÄLL NED TAKET. KÄNN PULSEN ÖKA.Designen för BMW M4 Cabriolet.

Redan vid första anblicken skvallrar detaljer som den framåtlutade M-njuren med dubbelstavar och M4-emblem, det breda bakpartiet och de avfasade dubbla ändrören om att det här rör sig om en cabriolet utöver det vanliga.
De dynamiska linjerna och den utsträckta silhuetten förstärker det kraftfulla utseendet och ger föraren en försmak av vad som väntar. En adrenalinkick utan dess like.

EXTERIÖRDESIGN.

Njut av fartvinden och fantastiska prestanda i denna sportiga cabriolet: Stora luftintag i fronten ser till att M-motorn i BMW M4 Cabriolet kyls ned ordentligt när den går på högvarv. En annan markant detalj är powerdomen som antyder konturerna för turboaggregaten och samtidigt ger en antydan om bilens ohämmade kraft.
De M-typiska gälarna, Air Curtain och Air Breather bidrar tillsammans med M ytterbackspeglarna till en fulländad design som tydliggör att det handlar om en extremt kraftfull sportvagn. I bakpartiet utgör de fyra avfasade ändrören en tydlig markering. När det fällbara taket sänkts ned och du hör det omisskännliga motorljudet är det uppenbart att BMW M4 Cabriolet ger dig en helt unik nedcabbad upplevelse.

PERFEKTA KURVOR.

Upptäck designen och dynamiken hos BMW M4 Cabriolet.

PERFEKTA KURVOR.

Upptäck designen och dynamiken hos BMW M4 Cabriolet.

INTERIÖRDESIGN.

I kupéutrymmet väntar M sportstolarna med belyst M-logo på föraren och framsätespassageraren. De ger ett perfekt sidostöd och ser till att föraren och bilen är starkt sammanlänkade genom sin intelligenta ergonomi. Alla reglage på förarplatsen är grupperade runt föraren och möjliggör exakta manövrar på bråkdelen av en sekund. Runda instrument med sportigt utseende tillsammans med M lädersportratt och M växelväljarspak ger ett perfekt helhetsintryck. BMW M4 Cabriolet är en bil som tänjer gränserna.

ÖPPEN FÖR MAXIMAL INTENSITET.

När det fällbara taket öppnas automatiskt på cirka 20 sekunder i upp till 18 km/h stiger även adrenalinnivån påtagligt. Sedan följer en körupplevelse utöver det vanliga. M-typiska prestanda i kombination med den unika frihetskänslan i en cabriolet.
När det fällbara taket är stängt smälter det perfekt in i den coupéliknande silhuetten på BMW M4 Cabriolet. Den sinnrika designen är inte bara en njutning för ögat utan bidrar även till ökad säkerhet och behaglig akustik i kupéutrymmet vid höga farter.

M YTTERBACKSPEGLAR MED EXTRA BLINKERS AV LED-TYP.

De aerodynamiskt optimerade M ytterbackspeglarna är sedan lång tid tillbaka ett av de främsta kännetecknen för den sportiga M-designen. De sticker ut från karossen med sitt fäste i dubbelstagsdesign och fungerar både som en iögonfallande designdetalj och en komponent med hög precision samtidigt som de ger BMW M4 Cabriolet en sportig och aerodynamisk karaktär.
Den genomskinliga extra blinkersenheten av LED-typ är placerad i ett smalt, utsträckt spår.

M SPORTSTOLAR.

M sportstolarna i BMW M4 Cabriolet har ett justerbart sidostöd och en mängd olika elstyrda inställningsfunktioner. Bilens sportiga utseende förstärks ytterligare genom det belysta M-emblemet i stolarnas nackskydd.
Ryggstöden i stolarna med den exklusiva läderklädseln Merino fint narvat kan ställas in elektriskt för att ge föraren och framsätespassageraren en optimal sittposition. Sätets längd- och höjdinställning samt lutningen av ryggstödet och sittytan kan justeras elektriskt och det går även att ställa in lårstödet manuellt.

HJUL.

De nya viktoptimerade fälgarna för BMW M4 Cabriolet har en iögonfallande design som fångar omgivningens uppmärksamhet. Standardutrustningens 18” M lättmetallfälgar med V-ekerdesign ger bilen ett kraftfullt utseende. Som extrautrustning finns 19” M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo.
Oavsett vilken variant du väljer så garanteras maximal stabilitet: Däck med olika dimensioner fram och bak, som är standardutrustning på BMW M4 Cabriolet, ger inte bara bilen ett kraftfullare utseende. De förbättrar även styrprecisionen och drivgreppet.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

Ett uttryck för din personlighet.

 • BMW Individual lackering

  Väcker uppseende även när den står still: BMW Individual erbjuder en omfattande palett av exklusiva lackeringar för BMW M4 Cabriolet. I dessa ingår bland annat BMW Individual Tanzanitblå metallic. Denna unika lackering, som är inspirerad av den värdefulla ädelstenen med samma namn, skiftar mellan skimrande turkos och sobert mörkblå lyster.

 • BMW Individual läder Merino fint narvat

  En exteriör som får dig att tappa andan och en interiör som präglas av lyx: det finns en mängd varianter av den exklusiva BMW Individual läderklädseln Merino fint narvat för interiören i BMW M4 Cabriolet. I Opalvitt inklusive läderklädd instrumentpanel ger den inte bara ett påkostat intryck. Tack vare noggrant utvalda material och en särskild garvningsteknik bidrar den även till att ge alla passagerare en unik komfortupplevelse.

 • BMW Individual interiörlister

  För ett strålande första intryck: BMW Individual interiörlister Pianolack Svart med en elegant ytfinish i högglans bildar en raffinerad kontrast till BMW Individual läder Merino fint narvat Opalvit. Även BMW Individual interiörlister Platan Rödbrun mörk eller i ädelträutförandet Ask Vit ådrad genomsyras av en exklusiv känsla och hantverksmässig perfektion.

 • Fler utrustningsalternativ från BMW Individual

  Ögongodis: läderutrustningen från BMW Individual kan utökas med den läderklädda instrumentpanelen och ge interiören ett ännu ädlare intryck.
  Färgstarka accenter som både syns och känns: Kontrastsömmarna från BMW Individual är ett uttryck för raffinerad elegans och gör att hellädret Merino Svart fint narvat kommer ännu mer till sin rätt. Det går att välja mellan fyra färger: Sakhirorange, Silverstone, Gul och Blå.