MED ETT UTSEENDE HÄMTAT FRÅN MOTORSPORTEN.

Designen för BMW M4 Coupé.

MED ETT UTSEENDE HÄMTAT FRÅN MOTORSPORTEN.

Designen för BMW M4 Coupé.

Övertygar redan vid första ögonkastet: BMW M4 Coupé hämtar inspiration från tidigare M-modeller och kombinerar ett dynamiskt och sportigt utseende med en spektakulär design. De dynamiska linjerna och den utsträckta silhuetten förstärker det kraftfulla utseendet och dynamiken hos denna klassiska sportvagn. Dessa drag går igen även i interiören: Varenda detalj är optimalt anpassad till föraren och förarplatsen präglas av maximal kontroll och en kompromisslös motorsportskänsla.

MED ETT UTSEENDE HÄMTAT FRÅN MOTORSPORTEN.Designen för BMW M4 Coupé.

Övertygar redan vid första ögonkastet: BMW M4 Coupé hämtar inspiration från tidigare M-modeller och kombinerar ett dynamiskt och sportigt utseende med en spektakulär design. De dynamiska linjerna och den utsträckta silhuetten förstärker det kraftfulla utseendet och dynamiken hos denna klassiska sportvagn. Dessa drag går igen även i interiören: Varenda detalj är optimalt anpassad till föraren och förarplatsen präglas av maximal kontroll och en kompromisslös motorsportskänsla.

EXTERIÖRDESIGN.

Utstrålar kraft: bilens gränslösa styrka syns i varje detalj. Stora luftintag i fronten ser till att M-motorn kyls ned ordentligt när den går på högvarv. Den muskulösa powerdomen antyder konturerna för turboaggregaten. Den utsträckta motorhuven markerar början på en sportig coupélinje som utstrålar sportig elegans. Air Curtain och Air Breather optimerar bilens aerodynamik. Tillsammans med M njurarna med dubbelstavar, M ytterbackspeglarna samt de M-typiska gälarna och de dubbla ändrören ger de BMW M4 Coupé ett ännu mer dynamiskt utseende.
I bakpartiet utgör de fyra avfasade ändrören med sitt typiska sound en tydlig markering. Det här är en bil som kännetecknas av högsta nivå på alla plan – oavsett om det gäller de tekniska komponenterna, designen eller vägegenskaperna.

FORMGIVEN FÖR MAXIMALA PRESTANDA.

Upptäck designen och dynamiken hos BMW M4 Coupé.

INTERIÖRDESIGN.

I kupéutrymmet väntar de skålformade M sportstolarna med belyst M logo på föraren och framsätespassageraren. De ger ett perfekt sidostöd och ser till att föraren och bilen är starkt sammanlänkade genom sin intelligenta ergonomi. Alla reglage på förarplatsen är grupperade runt föraren och möjliggör exakta manövrar på bråkdelen av en sekund. Runda instrument med sportigt utseende tillsammans med M lädersportratt och M växelväljarspak ger ett perfekt helhetsintryck. BMW M4 Coupé är en bil som tänjer gränserna.

M SPORTSTOLAR.

M sportstolarna kännetecknas av perfekt ergonomi och enastående bra stöd för kroppen vid en sportig körstil. Stolarnas individuella och funktionella karaktär framhävs med det belysta M-emblemet i ryggstöden. De skålformade stolarna med integrerade nackskydd och markerade detaljer i ryggstödet och sittdynan samt inställning av ryggstödsbredden och ett justerbart svankstöd har hämtat sin inspiration från motorsportens värld.
Den konsekventa användningen av lättviktsmaterial för M sportstolarna minskar dessutom bilens vikt. Även den mekaniska, manuella stolsinställningen bidrar till att sänka vikten. Det finns knästöd på mittkonsolen som sidoskydd vid sportig körning. Stolarnas låga placering sänker bilens tyngdpunkt och förbättrar responsen vid en dynamisk körstil.

M YTTERBACKSPEGLAR.

De aerodynamiskt optimerade M ytterbackspeglarna utgör en viktig del av den sportiga M-designen. De sticker ut från karossen med sitt fäste i dubbelstagsdesign och fungerar både som en iögonfallande designdetalj och en komponent med högsta precision. Den genomskinliga extra blinkersenheten av LED-typ är placerad i ett smalt, utsträckt spår och smälter väl in i designen.

FÖRARPLATS.

Det krävs maximal kontroll om man vill nå den yttersta gränsen. Därför går det snabbt och intuitivt att komma åt alla funktioner på förarplatsen i BMW M4 Coupé. M lädersportratten befinner sig i centrum. På ratten finns M Drive-knapparna för aktivering av dina personliga inställningar samt växelpaddlarna (om utrustningen M dubbelkopplingsväxellåda finns). De bidrar till växling nästan helt utan avbrott.
Instrumentpanelen i M-design framhäver bilens sportiga utseende. Och medan du njuter av körningen ser innovativa funktioner, som BMW M Head-Up Display med M-specifika funktioner, till att all viktig information ständigt finns tillgänglig i ditt synfält. På så sätt kan du behålla fokus på vägen och koncentrera dig helt på den sportiga körningen.

HJUL.

De nya viktoptimerade fälgarna för BMW M4 Coupé har en iögonfallande design som fångar omgivningens uppmärksamhet. Standardutrustningens 18” M lättmetallfälgar med V-ekerdesign ger bilen ett kraftfullt utseende. Som extrautrustning finns 19” M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo.
Oavsett vilken variant du väljer så garanteras maximal stabilitet: Däck med olika dimensioner fram och bak, som är standardutrustning på BMW M4 Coupé, ger inte bara bilen ett kraftfullare utseende. De förbättrar även styrprecisionen och drivgreppet.

BMW INDIVIDUAL.

Det unika i varje personlighet visar sig oftast i de små detaljerna. Med en stil som är genuint exklusiv. Ge uttryck för din strävan efter perfektion.

Ett uttryck för din personlighet.

 • BMW Individual lackeringar

  Överlägsen utstrålning: BMW Individual erbjuder en ännu större mångfald av exklusiva lackeringar för BMW M4 Coupé. En av de åtta uttrycksfulla färgerna är Frozen Brilliant White metallic. Denna sidenmatta lackering skimrar som rimfrost längs karossens distinkta konturer. Den vita ytan sprider det infallande ljuset och ger BMW Individual M4 Coupé ett ännu sportigare utseende.

 • BMW Individual läder Merino fint narvat

  Ger uttryck åt den exklusiva känslan i den femte generationen: BMW Individual läder Merino fint narvat har en fin struktur och en sammetslen yta. För att du ska kunna hitta just din färgton finns ett helt spektrum till ditt förfogande: allt från Opalvit och Muskot till Cohibabrun.

 • BMW Individual interiörlister

  Hantverksmässig perfektion in i minsta detalj: interiörlisterna i Ask Vit ådrad utgör en vacker kontrast. Det handplockade ädelträet har en elegant struktur och ger interiören ett omisskännligt utseende. Som alternativ till interiörlisterna i ädelträutförande erbjuds även Pianolack Svart med en högblank yta som för tankarna till en exklusiv konsertflygel.

 • Fler utrustningsalternativ från BMW Individual

  Ögongodis: läderutrustningen från BMW Individual kan utökas med den läderklädda instrumentpanelen och ge interiören ett ännu ädlare intryck.
  Färgstarka accenter som både syns och känns: Kontrastsömmarna från BMW Individual är ett uttryck för raffinerad elegans och gör att hellädret Merino Svart fint narvat kommer ännu mer till sin rätt. Det går att välja mellan fyra färger: Sakhirorange, Silverstone, Gul och Blå.