UTFORSKAREN.

BMW X1.

UTFORSKAREN.

BMW X1.

UTFORSKAREN.BMW X1.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (sDrive20i)

141 (192)/5000–6000

Max vridmoment (Nm) vid varv/min (sDrive20i)

280/1250-4600

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (sDrive20i)

139–136

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (sDrive20i) 

6,0–5,9

BMW X1 är liksom sina syskon i X-familjen den perfekta vardagsbilen för dig som väljer att gå din egen väg. Alla dagar. Det är en äkta X-modell ut i fingerspetsarna med sina SAV-typiska, kraftfulla former och sin oslagbart flexibla interiör. Både den exklusiva interiören och exteriören erbjuds i två designvarianter, xLine och Sport Line, som låter dig utforma din BMW X1 efter dina individuella behov. Till BMW X1 finns dessutom ett stort antal effektiva bensin- och dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknik som samtliga är perfekt anpassade till BMW X1:s specifika karaktär.

ALLT OM BMW X1.

Design.

BMW X1 representerar det distinkta SAV-konceptet i sin mest flexibla och dynamiska form. Oavsett miljö och omgivningar imponerar den kraftfulla silhuetten med sitt långa axelavstånd och sina korta överhäng. Resultatet är en sportig exteriör med kompakta yttermått samt en interiör som varken kompromissar med utrymmen eller flexibilitet. Kombinationen av högkvalitativa material och elegant integrerade accenter ända ner på detaljnivå kompletterar helhetsintrycket av BMW X1.

Komfort och funktionalitet.

Det perfekta sällskapet för en utflykt in i det okända: den upphöjda sittpositionen i BMW X1 ger passagerarna en perfekt överblick och kupéutrymmet kännetecknas i övrigt av exklusiva material. Interiörens intuitiva reglage i kombination med det variabla kupéutrymmet gör BMW X1 till den perfekta följeslagaren i alla lägen.

xDrive.

Det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, xDrive, anpassar sig perfekt även till besvärliga körsituationer, genom att alltid leverera ett ännu bättre drivgrepp. Med xDrive och den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) behåller bilen sin stabilitet och spårhållning. xDrive fördelar drivkraften flexibelt mellan de främre och bakre hjulen på några bråkdelar av en sekund, för ett optimalt väggrepp. DSC behöver inte ingripa lika ofta vid besvärliga vägförhållanden. Därigenom förenar xDrive fördelarna med fyrhjulsdrift: drivgrepp, spårstabilitet och körsäkerhet – med den smidighet som är så typisk för en BMW.

56 CM

I vardagen imponerar BMW X1 med sina kompakta yttermått och en interiör som är betydligt större än man kan ana. Den karaktäristiska SAV-karossen med sin höga taklinje får interiören att kännas ovanligt rymlig och inbjudande. Andra detaljer som bidrar till interiörens luftiga intryck är den upphöjda sittpositionen och de stora fönsterytorna. Men BMW X1 övertygar inte bara på det subjektiva planet: Det generösa benutrymmet i baksätet på 56 cm resulterar i förstklassig åkkomfort på långresan även för långbenta.

UPPLEV BMW X1 DU MED.

BMW 7-serie

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.