OBEGRÄNSAD VARIATION.

xLine & utrustningsalternativ för BMW X3.

OBEGRÄNSAD VARIATION.

xLine & utrustningsalternativ för BMW X3.

BMW X3 är flexibel på alla sätt. Det gäller även för de tillgängliga utrustningsalternativen. Vill du framhäva bilens SAV-karaktär på ett tydligare sätt? Då ska du välja xLine. Eller vill du ge din BMW X3 ett mer dynamiskt utseende? M Sport innehåller rätt komponenter. De skräddarsydda produkterna i programmet för BMW Originaltillbehör erbjuder ännu mer flexibilitet.

OBEGRÄNSAD VARIATION.xLine & utrustningsalternativ för BMW X3.

BMW X3 är flexibel på alla sätt. Det gäller även för de tillgängliga utrustningsalternativen. Vill du framhäva bilens SAV-karaktär på ett tydligare sätt? Då ska du välja xLine. Eller vill du ge din BMW X3 ett mer dynamiskt utseende? M Sport innehåller rätt komponenter. De skräddarsydda produkterna i programmet för BMW Originaltillbehör erbjuder ännu mer flexibilitet.

xLINE.

xLine betonar den typiska SAV-karaktären för BMW X3 ännu tydligare. Exteriördetaljer i aluminiumfärg, lättmetallfälgar i Bicolor och exklusiva finslipade detaljer i kupéutrymmet förstärker bilens lyxiga utseende vid den första anblicken.

 • Exteriör

  På utsidan bidrar xLine-utrustningen till att lyfta bilens utseende genom effektfulla detaljer i aluminium och satinbehandlad aluminium. Detaljerna på underredsskyddet fram och bak samt de särskilda designelementen i luftintaget till höger och vänster ger bilen ett iögonfallande utseende. Fönsterramarna och ändröret är i aluminium, tröskelbreddarna, ändrören och BMW-njuren är i satinerad aluminium. B- och C-stolparna i Svart högglans kontrasterar mot aluminiumdetaljerna. Dessutom är 18" lättmetallfälgar Y-eker 607 och 19" lättmetallfälgar Y-eker 608 med olika storlek fram/bak exklusivt tillgängliga för xLine.

 • Interiör

  Utförandet xLine ger kupéutrymmet ett modernt utseende. När dörren öppnas syns genast instegslisterna med logo ”BMW xLine” (i kombination med läder Nevada endast för framdörrarna). Stolsklädseln i tyg/läder Carve Bärnsten/Svart med kontrastsöm Aktivröd ökar komforten i kupéutrymmet.
  Stolsklädseln finns även i läder Nevada Svart med kontrastsöm Grå/läder Nevada Mocka med kontrastsöm Aktivröd eller läder Nevada Elfenbensvit med kontrastsöm Sportröd (vid nackskydd i läder Nevada med X-prägling och applikation på ryggstödet). Dessutom finns stolsklädseln läder Nevada även i Beige, Sadelbrun eller Oyster. De exklusiva interiörlisterna har den eleganta färgen Koppar mörk högglans. Interiörlisterna kan även fås i olika träslag eller Aluminium finslipad. Ett inlägg i rostfritt stål på lastkanten och en fjärrkontroll med spänne av satinerad aluminium är några andra exempel på detaljer som ingår i xLine.

M SPORT.

Exteriörkomponenterna i M Sport ger bilen extra karaktär och ett kraftfullt uttryck som gör att den sticker ut ur mängden. Den mäktiga frontspoilern med stora, dominanta luftintag, 20” lättmetallfälgar i sportig stil och andra iögonfallande detaljer får bilen att dra blickarna till sig.

 • Exteriör

  I M Sport ingår M Aerodynamikpaket för exteriören med stötfångare fram och bak i bilens färg och diffusorinsats i Dark Shadow metallic. Tröskelbreddaren, hjulhusens kanter och dörrpanelerna har samma färg som bilen. Det sportiga utseendet avrundas med BMW Individual Shadow Line högglans som innehåller dekorlist, sidoram, fönsterschaktinramning, spegeltriangel och spegelinramning i Svart högglans.
  Dessutom ingår den typiska M-logon på sidorna. Exklusivt för M Sport finns 18” M lättmetallfälgar Stjärneker 368.
  Det går även att välja 19” M lättmetallfälgar Dubbeleker 622 med olika storlek fram och bak eller 20” M lättmetallfälgar Dubbeleker 310 med olika storlek fram och bak. Exklusivlackeringen Carbonsvart metallic finns som alternativ till lackeringarna Alpinvit, Safirsvart metallic, Glaciärsilver metallic, Melbourneröd metallic eller Spacegrå metallic.

 • Interiör

  M Sport ger kupéutrymmet ett sportigt och exklusivt utseende: Sportstolarna för förare och framsätespassagerare i tyg/läder Pearlpoint Antracit ger ett perfekt sidostöd och hög komfort. De kan även fås i läder Nevada Svart, Beige, Oyster, Sadelbrun samt Mocka och Elfenbensvit med applikation och prägling på nackskydden. Tack vare M lädersportratten med multifunktion, M växelspaksknoppen (endast med 6-växlad manuell växellåda) och M fotstödet finns flera funktioner tillgängliga inom räckhåll. Bilen har ett sportigt dynamiskt utseende hela vägen från BMW Individual innertak Antracit och M instegslister (i kombination med läder Nevada endast för framdörrarna) till interiörlisterna Aluminium finslipad. Fjärrkontrollen med blått spänne i exklusiv design ingår också.
  Finns även i ädelträutförande Fineline antracit eller ljus med accentlist Pärlglanskrom eller ädelträutförande Valnötsrot med accentlist Pärlglanskrom.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW X3 fungerar lika bra i alla sammanhang. Genom att välja smarta lösningar från programmet för BMW Originaltillbehör går det att göra bilen än mer mångsidig och flexibel – med utrustning som passar för dina behov. Här finns ett urval av praktiska och högkvalitativa produkter.

 • 20" lättmetallfälgar Stjärneker 311 Krom

  De gjutna lättmetallfälgarna har dimensionerna 8,5 J x 20 fram och och 9 J x 20 bak. Fälg utan däck.

 • BMW Junior Seat 1

  Junior Seat grupp 1 är perfekt stol för barn från ca 10 månaders ålder och upp till ca 3,5 år (ca 9 till 18 kg). Den består av en formad stol med fempunktssystem för bältet och ett ISOFIX-fäste som kan användas både för Baby Seat 0+ och Junior Seat 1. Den formade stolen går att fästa i bilen tillsammans med ISOFIX-fästet. Barnet är särskilt skyddat när det sitter bakåtvänt. Men barnet kan även åka vänt framåt. Integrerade airpads gör resan säker och bekväm och skyddar huvudet vid en kollision från sidan. Bekväma bälten med fempunktssystem och magnetiska bälteslås gör det enkelt att spänna fast barnet. Tack vare bälteshöjdjusteringen som kan användas med en hand är det lätt att hantera. Finns i Svart/Antracit eller Svart/Blå.

 • Travel & Comfort-system, hållare för iPad

  Med hjälp av hållaren för iPad går det att snabbt och enkelt haka fast en iPad (iPad 1, 2, 3 och 4) i grundelementet på Travel & Comfort-systemet och sedan ta ut den igen med en knapptryckning. Genom att det går att ställa in olika positioner kan baksätespassagerarna t ex använda den för att läsa, ta del av videounderhållning eller onlinekommunikation (t ex i kombination med BMW Car Hotspot).
  Med hjälp av ett inbyggt stöd på baksidan kan hållaren ställas upp och även användas på andra ställen än i bilen.

 • Snap-in-adapter

  Dockningssystem för telefoner från Apple, Nokia, Samsung (på bilden) och BlackBerry. Tillsammans med Bluetooth-förberedelse Professional kan adaptern användas för att ladda upp telefonen. Bilens ytterantenn ger en optimal nätanslutning. Beroende på bilens utrustning, den aktuella telefonen och snap-in-adaptern som används går det att spela upp musikfilerna som finns sparade i telefonen, visa det aktuella skivomslaget och använda BMW Apps. Aktuell information om Bluetooth-kompatibilitet i BMW X3 finns under www.bmw.se/bluetooth.

 • BMW DVD-system bak och IR-stereohörlurar

  I systemet ingår en 7" bildskärm i mittkonsolen och en DVD-enhet. Med hjälp av DVD-systemet går det att spela upp DVD- och CD-skivor med perfekt kvalitet. Det går även att visa bilder i jpeg-format och spela upp låtar (även i mp3-format) eller filmer i vanliga dataformat från CD-skivor, USB-minnen eller USB-hårddiskar. När bildskärmen inte används kan den vridas 180°, fällas in i armstödet och på så sätt skyddas mot skador. Via den extra AV-ingången går det att ansluta t ex en spelkonsol eller en videokamera.
  IR-stereohörlurarna är specialanpassade till BMW DVD-systemet och har individuell volymreglering, enastående ljud och hög komfort.

 • Allvädersmattor

  Allvädersmattor för fotutrymmet från BMW är smutsavvisande, vattenbeständiga och återvinningsbara till 100 procent efter att de har använts klart. De är utförda i antracit och finns tillgängliga som en tvådelad sats för användning fram och bak.