BMW Originalreservdelar

BMW Originalreservdelar.

BMW Originalreservdelar.

BMW Originalreservdelar.

Din BMW är en lika suverän upplevelse att köra, som den är att äga. Förutsättningen för detta är att alla delar i bilen fungerar perfekt tillsammans. Använd därför alltid BMW Originalreservdelar: En perfekt samverkan uppnås bara när alla delar är exakt anpassade till varandra och till kraven för den aktuella modellen från BMW. Detta är en absolut förutsättning för högsta kvalitet och säkerhet.

BMW Original avgassystem.

BMW Original avgassystem.

En motor från BMW ska erbjuda maximal körglädje med ett minimum av buller och avgaser. BMW Original avgassystem är speciellt avstämda till de specifika egenskaperna hos motorerna för varje modell från BMW. Därigenom medverkar de till att optimera motoreffekten och vridmomentet i kombination med lägsta möjliga bränsleförbrukning. Dessutom minskas mängden skadliga ämnen i avgaserna med upp till 90 %. Samtidigt garanteras det typiska, kraftfulla BMW soundet.
BMW Original koppling.

BMW Original koppling.

Investera i körglädje som varar länge. En BMW Original koppling är konstruerad för en livslängd som kan mätas i ca 120 000 km. Efter detta har den en förslitning som inte är mer än högst 1,5 mm per sida. Den hydrauliska funktionen innebär dessutom att kopplingen är underhållsfri. Tack vare den höga precisionen vid tillverkningen klarar denna BMW Originalreservdel temperaturer på upp till 150°C utan problem. Många, långa sportiga körupplevelser lämnar alltså inga spår efter sig.
BMW Original bromsar.

BMW Original bromsar.

När det verkligen gäller, kan några centimeter vara helt avgörande. Därför är BMW Original bromsar speciellt konstruerade för att på ett perfekt sätt samverka med andra viktiga faktorer som aerodynamik, ABS, kaross, chassi och motor. Speciella materialblandningar sörjer för maximal bromseffekt och lång livslängd. Liksom alla BMW Originalreservdelar genomgår bromsarna omfattande testningar i både laboratoriet och på vägen. Du kan alltid lita på funktionssäkerheten hos dina bromsar, även i kritiska situationer.
BMW Original stötdämpare.

BMW Original stötdämpare.

BMW Original stötdämpare är konstruerade enligt den påkostade principen med tvårörs gastrycksdämpning. De är exakt anpassade till bilmodellen för att bidra till den enastående komforten, de suveräna köregenskaperna och den låga bullernvån. Även under extrema förhållanden är funktionen säkerställd: i temperaturer mellan -40°C och +100°C garanterar dessa BMW Originalreservdelar full komfort och betryggande säkerhetsreserver.