Kör för livet

KÖR FÖR LIVET.

BMW skänker 100 kr till Barncancerfonden för varje provkörning. Du ger av din tid, vi skänker pengarna.

KÖR FÖR LIVET.

BMW skänker 100 kr till Barncancerfonden för varje provkörning. Du ger av din tid, vi skänker pengarna.

Kör för livet.BMW skänker 100 kr till Barncancerfonden för varje provkörning. Du ger av din tid, vi skänker pengarna.

TACK TILL ALLA SOM KÖRT FÖR LIVET.

Efter två månader kan vi summera Kör för livet 2016, vårt samarbete med Barncancerfonden. Resultatet är otroligt glädjande och hoppfullt – 38 516 provkörningar innebär finansiering till mer än 8 354 forskartimmar i kampen att utrota barncancer! Barncancerfonden och vi säger tack.

SÅ HÄR GÅR DET TILL.

BOKA.

BIDRA GENOM ATT VÄLJA BIL OCH BOKA EN PROVKÖRNING.

PROVKÖR.

DU KÖR, BMW SKÄNKER PENGARNA.

SPRID.

BERÄTTA FÖR VÄNNER HUR DE OCKSÅ KAN BIDRA.
Glad tjej kör BMW

”SKA VI RÄDDA FLER BEHÖVS DET NYA MEDICINER OCH BEHANDLINGSMETODER.”

Varje år drabbas 300 barn av någonting som ingen borde behöva vara med om. Cancer.

Numera överlever 8 av 10 barn, tack vare moderna behandlingsmetoder, och kan komma tillbaka till ett liv med eller utan komplikationer. Men det räcker inte. Och därför är forskningen om barncancer extra viktig just nu.

”Vi har en vision, och det är att utrota barncancer”, säger Kerstin Sollerbrant, forskningschef på Barncancerfonden. ”De behandlingsmetoder vi har idag, de har vi skruvat på och förfinat så långt det bara går. För att komma vidare måste vi hitta nya vägar.”
 

PÅ TRE ÅR HAR VI KÖRT IHOP 13 000 FORSKARTIMMAR.

Det här är fjärde året som BMW och Barncancerfonden genomför Kör för livet. Vi är otroligt glada över det stora engagemanget. Under de första tre åren resulterade det i i finansiering till över 13 000 forskartimmar.

NÅGRA AV MODELLERNA DU KAN PROVKÖRA.

Beroende på tillgång kan du välja nästan vilken BMW-modell som helst att provköra – alla registrerade provkörningar från 19 september till 20 november räknas in i Kör för livet. Här är några särskilt intressanta modeller.

BMW X1

PROVKÖR BMW X1.

BMW X1 är liksom sina syskon i X-familjen den perfekta vardagsbilen för dig som väljer att gå din egen väg. Alla dagar. Det är en äkta X-modell ut i fingerspetsarna med sina SAV-typiska, kraftfulla former och sin oslagbart flexibla interiör. Både den exklusiva interiören och exteriören erbjuds i två designvarianter, xLine och Sport Line, som låter dig utforma din BMW X1 efter dina individuella behov. Till BMW X1 finns dessutom ett stort antal effektiva bensin- och dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknik som samtliga är perfekt anpassade till BMW X1:s specifika karaktär.
BMW 3-serie Gran Turismo

PROVKÖR NYA BMW 3-SERIE GRAN TURISMO.

En mångsidig karaktär full av nya idéer och mål. Nya BMW 3-serie Gran Turismo lyckas med konststycket att förena sportig design, häpnadsväckande dynamik och generösa utrymmen i en och samma bil. Den coupéinspirerade taklinjen ger en lika lätt som sportig känsla. Nya BMW 3-serie Gran Turismo: Uttrycksfull. Mångsidig. Fascinerande.
BMW iPerformance-modeller

PROVKÖR BMW iPerformance.

iPerformance kombinerar avancerad teknik för hållbar körning från elbilarna BMW i3 och i8 med vår klassiska körupplevelse. Våra plug-in hybrider ger dig t ex de bästa egenskaperna hos både en förbränningsmotor och en elmotor. Det ger en extra kick när du accelererar, samtidigt som förbrukningen sänks radikalt.