KÖR FÖR LIVET

I EN LADDBAR BMW.

KÖR FÖR LIVET

I EN LADDBAR BMW.

Kör för livetI EN LADDBAR BMW.

PROVKÖR EN AV VÅRA 7 LADDBARA MODELLER

SÅ SKÄNKER VI 100 KRONOR TILL BARNCANCERFONDEN.

För femte året i rad kör vi för livet. Det innebär att du ger av din tid och vi skänker pengar till Barncancerfonden. Pengar som hittills räckt till över 21.000 forskningstimmar som bidrar till att fler barn överlever sin cancer.
 

I år ger vi dig möjlighet att få en känsla av framtidens mobilitet. Fram till den 31 oktober så skänker vi 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning som görs i någon av våra 7 laddbara modeller. Så om du någonsin ska provköra en laddbar bil, gör det nu. Välj din favorit, tryck på startknappen och kör för livet.

Kör för livet
Kör för livet - bil

FYRA ÅR OCH 21.000 FORSKARTIMMAR SENARE.

Våren 2013 går tankarna på BMW Sverige i något oväntade banor för att vara ett stort bilföretag. Vi har bestämt oss för att vi vill hjälpa till i kampen mot barncancer. Men hur och på vilket sätt?

Vi ville göra någonting som engagerar, någonting som 
kunde låta BMWs styrkor och intresset kring varumärket komma Barncancerfonden till gagn. Ur den tanken föddes Kör för livet - ett initiativ för att på ett lustfyllt sätt bidra till forskningen kring en fruktansvärd sjukdom. Kör för livet går ut på att under en period varje år skänka 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning som görs i en BMW. Pengar som är helt nödvändiga för att forskningen ska gå framåt. Barncancerfonden får nämligen inga bidrag från staten utan är helt beroende av donationer och bidrag från företag och privatpersoner.
 

21.000 forskartimmar. Hittills.
Första året satte vi det ambitiösa målet 12.000 provkörningar. 16.666 provkörningar senare kunde vi konstatera att vi hade underskattat våra kunders intresse för det här nya sättet att göra en insats för en god sak. Och gensvaret har bara ökat. Efter fyra år kan vi konstatera att de pengar som Barncancerfonden har mottagit tack vare Kör för livet, motsvarar resurser som räckt till över 21.000 forskartimmar. Och mer ska det bli, från och med 31 oktober och förhoppningsvis många år framöver.

DET HÄR KAN DU OCKSÅ GÖRA I KAMPEN MOT BARNCANCER.

Det här kan du också göra i kampen mot barncancer.

DET HÄR KAN DU OCKSÅ GÖRA I KAMPEN MOT BARNCANCER.

Ge bidrag.

Du kan ge ett bidrag genom att swisha en valfri summa till 123-000 9597. Märk bidraget Kör för livet. Du kan också ge bidrag via Barncancerfondens hemsida.

Bli barnsupporter.

Som barnsupporter bidrar du med 100 kr eller mer i månaden till Barncancerfondens verksamhet, bland annat forskning kring barncancer, stöd till drabbade familjer och information om barncancer.

Ge bidrag till en särskild insamling – eller starta en insamling.

Många engagerade människor i alla åldrar startar egna insamlingar, av olika skäl och med olika ändamål.
 På Barncancerfondens hemsida hittar du dem, och du kan även starta en egen insamling.

Delta i ett event.

Genom Barncancerfonden anordnas många event som förenar människor i kampen mot barncancer. Du är varmt välkommen att till exempel cykla i Ride of Hope, springa
i Run of Hope eller gå i Walk of Hope. Du hittar arrangemangen på Barncancerfondens hemsida. Och varför inte starta och arrangera ett event?

Sprid budskapet.

Ju fler som känner till och gör en insats i kampen mot barncancer, desto längre kommer vi!

PROVKÖR EN BMW.

Så skänker vi 100 kr till Barncancerfonden.

I år ger vi er möjlighet att uppleva våra laddbara bilar och få en känsla av framtidens mobilitet. Nästan alla våra modeller finns som plug-in hybrider så allt du behöver göra är att välja din favorit, trycka på startknappen och köra för livet.

  • * Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.
  • ** Räckvidden beror på olika faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.
  • *** Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.