Erbjudanden och tjänster för BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 sedd från sidan

BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ: SMARTA UPPGRADERINGAR

För att bara det bästa är bra nog.

Hos oss är din BMW 2-serie Gran Coupé i trygga händer. Med det breda sortimentet av BMW originaltillbehör kan du sätta din personliga prägel på din BMW – eller skapa den rätta motorsportkänslan på alla vägar med BMW Performance Parts. För att du ska kunna koncentrera dig fullt ut på körglädjen garanterar BMW:s attraktiva tjänster dig ett totalskydd såväl vid service och underhåll när behovet uppstår. 

Läs mer
BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ: SMARTA UPPGRADERINGARFör att bara det bästa är bra nog.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR 2018/2019.

Den vanliga sköna känslan.

Körglädjen ingår och är något som alla BMW-förare har gemensamt. För dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade för din bil och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har.

BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 2020 trefjärdedelsvy framifrån
19” M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 555 M Bicolor BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 exteriör

19" M Performance lättmetallfälg Dubbeleker 555 M Bicolor

De högkvalitativt viktoptimerade 19” M Performance lättmetallfälgarna Dubbeleker 555 M går i Bicolor Svart matt högglanspolerade med bakåtvinklade ekrar och förmedlar sportighet in i minsta detalj. Kompletta RDC-sommarhjul, storlek 8 J x 19 med däck 235/35 R 17 91Y XL.
18” M Performance smidd fälg V-eker 554 M Svart matt BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 exteriör

18" M Performance fälgar V-eker 554 M svart matt.

De sportiga, smidda 18” M Performance lättmetallfälgarna V-eker 554 M går i svart matt och förstärker bilens distinkta framtoning. Kompletta RDC-sommarhjul, storlek 8 J x 18 med däck 225/40 R 18 92Y XL.
18” M Performance smidd fälg Y-eker 711 M Ferricgrå BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 exteriör

18" M lättmetallfälg Y-eker 711 M Ferricgrå.

Den högklassiga smidda 18" lättmetallfälgen Y-eker 711 M i Ferricgrå ger med sitt exklusiva utförande bilen en extra sportig känsla och fälgen kan användas med snökedjor. Kompletta RDC-vinterhjul, storlek 6,5 J x 18 med däck 205/55 R 18 96H XL.
BMW LED-dörrprojektorer BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 närbild

BMW LED-projektor i dörren.

De nya BMW LED-dörrprojektorerna med förbättrad projiceringskvalitet och en livslängd som är längre än genomsnittet gör in- och urstigningen till en unik upplevelse. Projektorerna aktiveras när dörrarna öppnas och lyser upp instegsområdet perfekt och individualiserat genom att projicera en grafik på marken intill bilen. Föraren kan själv välja utseende på grafiken som projiceras med hjälp av utbytbara diabilder och kan välja mellan BMW logotypen och BMW M logotypen. Montering endast i fordon som är fabriksutrustad med interiörbelysningspaket SA564.
BMW golvmattor Allväder fram BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 interiör

BMW golvmattor Allväder fram.

Slitstarka allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet fram mot smuts och väta. De är formgivna i Svart och har ett spänne av rostfritt stål.
BMW golvmattor Allväder bak BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 interiör

BMW golvmattor Allväder bak.

Halksäkra allvädersmattor med perfekt passform och hög kant har inte bara en elegant design, utan skyddar även fotbrunnen fram mot smuts och väta. Mattorna går i svart.
BMW trådlös laddningsstation Universal BMW 2-serie Gran Coupé F44 interiör

BMW Trådlös laddningsstation Universal.

Ladda trådlöst, när och var som helst: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du enkelt och effektivt din smartphone utan kabel i bilen. Gör även att mobilen förvaras säkert under körning. Extra smart: Den integrerade Powerbanken är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet BMW 2-serie Gran Coupé Snapper Rocks Blå metallic F44 interiör

BMW formpressad skyddsmatta för bagageutrymmet.

Formpassad, halkskyddande och slitstark matta med hög kant runt om som skyddar bagageutrymmet mot smuts och väta. Mattorna går i svart.

BMW SERVICES.

För bekymmersfritt bilägande.

BMW sätter standarden även för service och vi finns alltid här när du behöver oss. Med BMW Mobile Care är våra experter tillgängliga för alla BMW-förare dygnet runt, året om vid en nödsituation. Tack vare de innovativa BMW Teleservices skickar din BMW information om servicebehov och felmeddelanden direkt till din BMW Servicepartner, som därefter tar kontakt med dig. Med tjänsterna som ingår i BMW Service Inclusive täcks kostnaderna för dessa och andra tjänster under löptiden för ditt val. Mer tid över till de viktiga sakerna i livet. Med BMW:s mångsidiga tjänster är du alltid på den säkra sidan.

BMW Service Inclusive man som kör en BMW

BMW Fri Service.

Släpp loss och fokusera bara på det viktiga – körglädjen. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den tid som du väljer.
BMW Teleservices kvinna står fram en BMW

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på att snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
BMW Mobile Care man ringer framför en BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Mobile Care är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.

BMW CONNECTIVITY

Alltid steget före.

Tack vare intelligenta BMW ConnectedDrive-tjänster som Real Time Traffic-information, Connected Music eller Remote Services är du och din BMW alltid uppkopplad mot världen.

Remote Services i BMW 2-serie Gran Coupé

BMW Remote Services.

Låste jag verkligen bilen och var någonstans var det jag parkerade nu igen? Med BMW Remote Services och appen BMW Connected får du åtkomst till bilen även om du inte är i närheten. Du kan blinka med helljuset, reglera kupétemperaturen eller låsa din BMW med din smartphone, oavsett var du är.
Real Time Traffic-information i BMW 2-serie Gran Coupé

Real-Time Traffic Information.

Rusningstrafik på väg hem från jobbet eller långa köer när det är stugbytardag i fjällen? Med Real-Time Traffic Information har du fördelarna på din sida. Tjänsten har det aktuella trafikläget under uppsikt och visar dig alternativa rutter i god tid så att du alltid kommer fram så snabbt som möjligt.
Connected Music i BMW 2-serie Coupé

Connected Music.

Lyssna på din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify, Deezer och Napster.
Connected Package Professional i BMW 2-serie Coupé

Connected Package Professional.

BMW Concierge Service, BMW Remote Services, Apple CarPlay®-förberedelse eller kanske Connected Navigation-tjänsterna Real-Time Traffic Information och parkeringsplatsassistent? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få allt i ett? Med Connected Package Professional får du alla dessa tjänster från BMW ConnectedDrive och dessutom andra tjänster som du kan prova på utan kostnad.
Apple CarPlay®-förberedelse i BMW 2-serie Gran Coupé

Apple CarPlay-förberedelse

Vill du inte vara utan dina iPhone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Med Apple CarPlay®-förberedelse kan du använda telefonfunktionerna, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify och Apple Music trådlöst. Via röstknappen på ratten kan du styra telefonen med Apples röstassistent Siri.
Map Update för BMW 2-serie Gran Coupé

Kartuppdateringar.

Med kartuppdateringen hör felaktig ruttinformation till det förgångna eftersom tjänsten innehåller två möjligheter som ser till att kartinformationen i ditt navigationssystem uppdateras kontinuerligt. Med den automatiska kartuppdateringen uppdateras kartorna ”over the air” i ditt hemland. Vid USB-kartuppdatering kan du ladda ner uppdateringarna för en hel region manuellt. Det gör att du alltid har tillgång till den senaste kartinformationen när du befinner dig utomlands.
BMW 2-serie Gran Coupé, privaterbjudanden.

ERBJUDANDEN PÅ BMW 2-SERIE GRAN COUPÉ.

Se våra aktuella privatleasingerbjudanden på BMW 2-serie Gran Coupé. Du kan även läsa mer om villkoren och föredelarna med privatleasing samt se fler erbjudanden på andra modeller.