BMW 4-serie Coupé G22 2020 sedd snett framifrån med modell
DrivmedelBensinDiesel

THE 4

BMW 4-SERIE COUPÉ: ALLA HÖJDPUNKTER

DrivmedelBensinDiesel
THE 4BMW 4-SERIE COUPÉ: ALLA HÖJDPUNKTER

Nya BMW 4-serie Coupé imponerar med sitt unika och vackra formspråk, sin sportiga dynamik och sin exklusiva interiör. Kombinationen av unik design och imponerande smidighet ger en exceptionell dragningskraft.

Läs mer

EXTERIÖRDESIGNEN FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

Provocerande, egensinnig, edgy: Med sin omisskännliga exteriördesign visar BMW 4-serie Coupé vilken rebellisk ensamvarg den är. Den distinkta fronten med den karakteristiska BMW dubbelnjuren understryker bilens unika egenskaper och är en symbol för det uttrycksfulla utseendet hos BMW 4-serie Coupé.

Läs mer
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic, sedd från sidan, lättmetallfälgar, modell sitter i bilen med öppen dörr

INTERIÖRDESIGNEN FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

Komplexitet utan minsta kompromiss: Interiördesignen för BMW 4-serie Coupé sätter föraren i centrum. Förutom den funktionella utformningen av kupén ger även det exakta formspråket och de högkvalitativa designdetaljerna ett modernt och unikt uttryck.

Läs mer
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Kupé passagerarsida

KÖRDYNAMIK.

Drivlina och chassikomponenter hos BMW 4-serie Coupé.

Sportigt låg chassisättning, optimala köregenskaper och följsamhet: När det gäller prestanda och kördynamik ger BMW 4-serie Coupé spännande körupplevelser. Med kraftfulla TwinPower Turbo-motorer och perfekt balanserade chassikomponenter är sportcoupén redo för varje utmaning.
BMW TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor BMW 4-serie G22 2020

TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor.

Den senaste generationens fyrcylindriga TwinPower Turbo-bensinmotor med en cylindervolym på 2,0 liter ger dig maximal körglädje. Den kännetecknas av temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal samtidigt som den är bränsleeffektiv och uppvisar låga koldioxidvärden.
BMW TwinPower Turbo 4-cylindrig dieselmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

TwinPower Turbo 4-cylindrig dieselmotor.

Den nya generationens 4-cylindriga TwinPower Turbo-dieselmotor på 2,0 liter utmärker sig genom temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal. Bilen uppvisar låg bränsleförbrukning och låga koldioxidvärden tack vare turbotekniken med variabel turbingeometri och Common Rail-direktinsprutning.
xDrive Logo BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften flexibelt mellan fram- och bakhjulen för bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- eller understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.
Chassi BMW 4-serie Coupé G22 2020

Standardchassi.

Standardchassit ger bilen en hög grad av körprecision, smidighet och fjädringskomfort. Detta möjliggörs genom en dubbellänkad fjäderbensframaxel av aluminium, en avancerad femlänkad bakaxel och perfekt avstämning av alla komponenter.
Steptronic sportväxellåda BMW 4-serie Coupé G22 2020 Kupé

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan ger om så önskas mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.

INNOVATIV TEKNIK.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i nya BMW 4-serie Coupé.

Driving Assistant Professional BMW 4-serie Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
Smartphone-integrering BMW 4-serie Coupé G22 2020

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
Remote Software Upgrade BMW 4-serie Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Se till att bilen alltid har den senaste programvaruversionen installerad. Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Du kan ladda ner uppdateringarna via My BMW-appen eller via bilens inbyggda SIM-kort och därefter installera programvaran. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i din BMW.

MODELLÖVERSIKT FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 4-serie Coupé imponerar i standardutförande genom sin extravaganta design och praktiska funktioner som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Standardutrustning Sunset Orange metallic sedd snett framifrån

M SPORT.

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. M sportchassit, M sportbromsarna och M Aerodynamikpaketet optimerar de kördynamiska egenskaperna märkbart.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 M Sport Pro Brooklyn gråmetallic, sedd snett framifrån
  • BMW 4-SERIE COUPÉ.
  • M SPORT.

BMW ORIGINAL TILLBEHÖR OCH BMW M PERFORMANCE PARTS FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

Den vanliga sköna känslan.

Körglädje ingår i sportiga BMW 4-serie Coupé. För dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Naturligtvis med individuella komplement och extratillbehör, som i fråga om kvalitet, design och prestanda är perfekt kalibrerade för din BMW 4-serie Coupé och ger dig maximalt mervärde – oavsett vilka planer du har. Högkvalitativa tillbehör från BMW M Performance Parts förstärker de dynamiska egenskaperna ho denna distinkta sportcoupé.
BMW skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

BMW skid- och snowboardhållare som kan dras ut från sidan.

Den låsbara BMW skid- och snowboardhållaren som kan dras ut i sidled ser till att upp till fem par skidor eller fyra snowboards sitter säkert och går enkelt att lasta på, särskilt på högre bilmodeller. Den kan kombineras med alla BMW lasthållarsystem och har även plats för stavarna.
Bakre cykelhållare Pro 2.0, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

Bakre cykelhållare Pro 2.0.

Den lätta och stabila BMW bakre cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.
BMW Wireless-Charging-Station Universal, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Ladda trådlöst, alltid och överallt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du din smartphone smidigt och bekvämt utan kabel i bilen. Det gör att mobiltelefonen förvaras säkert och inte glider runt. Extra smart: Den integrerade powerbanken är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
M Performance frontsplitter kolfiber, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

M Performance frontsplitter kolfiber.

Visa vem du är: M Performance frontsplittern i kolfiber framhäver bilens kraftfulla utstrålning och ger den en exklusivare touch. Individuell motorsportlook för högt ställda krav.
M Performance Flicks svart högglans höger/vänster, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

M Performance Flicks svart högglans höger/vänster.

Äkta motorsportkänsla: Högkvalitativa M Performance Flicks för frontspoilern har optimerats för bilen i vindtunnel och ger ännu sportigare köregenskaper. De är tillverkade av polyuretan med hög hållfasthet och ger tack vare sin svarta högglansiga färg bilen en distinkt racingbil-look.
M Performance ratt, BMW 4-serie Coupé G22 2020, närbild

M Performance ratt.

Handfasta argument: Tack vare sina grepp i alcantara ligger M Performance-ratten synnerligen bra och skönt i handen – för en sportig känsla vid styrning. De tydliga konturerna och mittmarkeringen i rött läder förstärker den speciella motorsportlooken.

TEKNISKA DATA FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 430i Coupé.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min: 

180 (245) / 4500-6500

Acceleration från 0 till 100 km/h i sekunder: 

5,9

Bränsleförbrukning, blandad körning, i l/100 km: 

7,4–6,6

Koldioxidutsläpp blandad körning i g/km: 

168–149

BMW 4-serie Coupé (G22), tekniska data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER FÖR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Koppla av på resan med eldrift: Det här paketet ger 100 % transparens och enkel planering. Du väljer själv om det ska gälla i 4 eller 6 år – eller 3 år om du är leasingkund. Servicetjänster:

  • Service med fordonskontroll
  • Service av mikrofilter
  • Service av bromsvätska
Läs mer om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.
Läs mer om BMW Teleservices
BMW Mobile Care

BMW Vägassistans.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Vägassistans är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens – per telefon eller vid behov på plats.

Läs mer om BMW Vägassistans