Nya BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy från sidan, körande.

SPRINTERN.

BMW M

Nya BMW M135i xDrive. 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

Mer prestanda, mer stil, mer körglädje. Nya BMW M135i xDrive har inte kommit till världen för att mäta – utan för att sätta en ny standard. Det visar den atletiska exteriören hos BMW M135i xDrive , med distinkta detaljer som den speciella dubbelnjuren i nätdesign, M bakspoilern eller de båda 100 mm breda ändrören, med all önskvärd tydlighet. På vägen anger dock BMW M135i xDrive tonen. Kombinationen av M sportdifferential som standard, BMW xDrive, Steptronic sportväxellåda och M sportstyrning gör BMW M135i xDrive till den bästa bilen i sin klass när det gäller smidighet och kurvtagningsegenskaper. Pådriven av den varvvilliga 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn erbjuder självsäkra BMW M135i xDrive prestanda och kördynamik som är på en helt ny nivå.

Läs mer
SPRINTERN.Nya BMW M135i xDrive. 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

I EN KLASS FÖR SIG PÅ VÄGEN.

De sportiga höjdpunkterna för BMW M135i xDrive.

Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M135i xDrive med 225 kW (306 hk).

MOTOR MED FARTRESURSER.

Trots att motorn har en volym på endast 1,998 liter utvecklar BMW M135i xDrive imponerande 225 kW (306 hk) och ett vridmoment på hela 450 Nm. Bilens imponerande prestanda är resultatet av en kombination av uppdimensionerat turboaggregat, optimerat styrning av insugsluften, ett kraftfullt och avancerat kylpaket och M Performance avgassystem med spjällstyrning.

BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy från sidan, parkerad.

KÖRDYNAMIK I TOPPKLASS.

Resultatet av motorns dubbla M TwinPower Turboaggregat, snabb 8-stegad Steptronic sportväxellåda, M sportchassi med M sportdifferential och BMW xDrive som standard är dynamisk prestanda på högsta nivå.

BMW M135i xDrive Interiör med M läderratt och M sportstolar.

SPORTIG INTERIÖR.

I kupén till BMW M135i xDrive möts passagerarna av en premiumkänsla som är extremt sportig. De nya sportstolarna förstärker tillsammans med den greppvänliga M läderratten till den dynamiska körupplevelsen, perfekt kompletterat av det diskreta ljuset från de belysta interiörlisterna. En central del i den förarorienterade förarmiljön är BMW Live Cockpit Professional med två 10,25” stora helt digitala displayer – perfekt överblick garanteras.

BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdedelsvy framifrån, körande med kvinna i förgrunden.

EN VERKLIG ATLET.

Distinkt, sportig, suverän – från den breda fronten med stora luftintag och dubbelnjuren i nätdesign som erbjuds specifikt på M135i xDrive, via den svagt sluttande taklinjen med M bakspoiler till det uttrycksfulla bakpartiet med 100 mm breda ändrör. Exteriördesignen hos BMW M135i xDrive förkroppsligar tillsammans med de karakteristiska utrustningarna i M aerodynamikpaketet som ingår som standard maximal kraft, styrka och körglädje.

Atletiska M sportstolar med integrerat nackstöd i interiören hos BMW M135i xDrive.

ATLETISKA M SPORTSTOLAR.

På era platser, färdiga, körglädje. Med de ergonomiskt perfekta M sportstolarna för föraren och framsätespassageraren är ingen kurva för snäv och ingen körning för sportig. Med integrerat nackstöd och M emblem sätter de en stark prägel på interiören i BMW M135i xDrive. Samtidigt erbjuder M sportstolarna en mängd olika inställningsmöjligheter för perfekt anpassning efter din kroppsbyggnad och körstil.

STÅR FÖR SINA STYRKOR.

Designhöjdpunkterna i exteriören och interiören för BMW M135i xDrive.

Mer ”wow” per sekund: Den progressiva designen hos nya BMW M135i xDrive är som gjord för att dra till sig blickar på rekordtid. Den ytterst distinkta fronten med stora luftintag, slående dubbelnjure i nätdesign och snedställda adaptiva LED-strålkastare skapar ett bestående första intryck. De imponerande 19” lättmetallfälgarna understryker tillsammans med de dynamiska linjerna bilens kraftfulla och smidiga framtoning. I bakpartiet dominerar den breda bakspoilern i diffusoroptik och de båda stora 100 mm breda ändrören i Ceriumgrått. Interiören i BMW M135i xDrive imponerar lika snabbt: M sportstolar, belysta dekorlister och det stora panoramaglastaket skapar en extra dynamisk och storslagen premiumkänsla.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdedelsvy framifrån, körande med kvinna i förgrunden.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic som parkeras, sedd ur fågelperspektiv från sidan.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy bakifrån, parkerad.
BMW M135i xDrive Premium-Interiör med belysta interiörlister.
Nya BMW M135i xDrive i en video.
BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdedelsvy framifrån, körande med kvinna i förgrunden.

ATLETISKT UTSEENDE.

Smala, adaptiva LED-strålkastare med skarpa konturer, den läckra Ceriumgrå M-specifika dubbelnjuren i nätdesign och en distinkt M-specifik frontspoiler med stora luftintag präglar den enormt sportiga fronten hos BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive i safirsvart metallic som parkeras, sedd ur fågelperspektiv från sidan.

MUSKULÖS CHASSISÄTTNING.

Sedd från sidan kännetecknas BMW M135i xDrive av det sänkta chassit, kraftfulla former och skarpa horisontella linjer. Tillsammans med den flytande taklinjen och de snygga 19” lättmetallfälgarna formas en totalt dynamisk helhetsbild.

BMW M135i xDrive i safirsvart metallic, trefjärdelsvy bakifrån, parkerad.

STARK AVSLUTNING.

Den distinkt formgivna bakspoilern i diffusoroptik resulterar tillsammans med de båda Ceriumgrå ändrören på 100 mm, smala LED-baklyktor och M bakspoilern ett distinkt bakparti som imponerar med sin självsäkra framtoning.

BMW M135i xDrive Premium-Interiör med belysta interiörlister.

PREMIUMAMBIENS.

Den fantastiska interiören i BMW M135i xDrive kännetecknas av sin premiumkänsla och konsekventa optimering av förarmiljön. Högkvalitativa utrustningar som M sportstolarna, de belysta interiörlisterna eller det stora panoramaglastaket skapar samtidigt en luftig och sportigt exklusiv ambiens. Den fantastiska interiören toppas med innovativa teknologier som BMW Live Cockpit Professional eller BMW Intelligent Personal Assistant.

Nya BMW M135i xDrive i en video.