INNOVATIV.

BMW M

Uppkoppling i BMW M3 Sedan.

INNOVATIV.Uppkoppling i BMW M3 Sedan.

I BMW M3 Sedan har du fullt stöd av ett antal innovativa tekniska lösningar som ökar komforten och säkerheten, både på vägen och på tävlingsbanan. Du tar blixtsnabbt in all viktig information du behöver för körningen och får bästa tänkbara uppkoppling för kommunikation, information och underhållning. Körglädje med banbrytande inslag.

Läs mer

SPARA KÖRGLÄDJEN LÄNGE: MED APPAR FRÅN BMW M.

En BMW M3 Sedan är så mycket mer än en bil – den är en utmaning och sporre för alla som vill bli ännu bättre förare. Därför finns apparna BMW M Laptimer och GoPro. För dina bästa varvtider, snabbaste accelerationer och härligaste minnen från de senaste körupplevelserna.

 • Appen BMW M Laptimer

  Med appen BMW M Laptimer kan exakta data från tävlingsbanan samlas in och analyseras. Insamlade data kan delas på sociala medier. Alla värden, som exempelvis gaspedalläget, styrvinkeln, g-krafter och bästa varvtider kan även skickas som e-post. Dessutom är ett GoPro-gränssnitt integrerat.

 • Appen GoPro

  Den kostnadsfria appen GoPro är till för att styra funktionerna på en GoPro-videokamera som sitter utanpå eller i bilen och sköts via Control Display i BMW M3 Sedan. På så sätt kan bilderna och videoinspelningarna styras bekvämt med kontrollreglaget för iDrive. Via Wi-Fi kan du konfigurera, sätta på och och stänga av kameran samt kolla batterinivån.

APPLE CARPLAY-FÖRBEREDELSE.

Med hjälp av Apple CarPlay-förberedelsen kan föraren använda en kompatibel iPhone, trådlöst och bekvämt även under körning. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på vanligt sätt via bilens normala gränssnitt. Beroende på utrustningen i bilen styrs funktionerna med pekskärm, kontrollreglaget för iDrive eller via röststyrning. Apple CarPlay har en giltighetstid på tre år och kan därefter förlängas via BMW ConnectedDrive Store.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M HEAD-UP DISPLAY.

BMW M Head-Up Display med hela färgskalan och M-specifika funktioner projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält. Med en knapp kan föraren växla till det M-specifika läget som även innehåller visning av växel, varvtal i form av en dynamisk kurva och Shift-Lights som ändrar färg vid den optimala växlingspunkten.

Läs mer

BLUETOOTH-FÖRBEREDELSE PROFESSIONAL MED TRÅDLÖS LADDNING.

Bluetooth-förberedelse med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal* med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth Office och förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

* Universalladdskal för trådlös laddning finns endast till kompatibla smartphones.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en personlig mobilitetsassistent som underlättar mobiliteten i vardagen och hjälper föraren att komma fram utvilad och i tid. Information som är relevant för mobiliteten, t ex rekommenderad optimal starttid, är tillgänglig även utanför bilen via iPhone eller Apple Watch och kan enkelt överföras till bilen.

 • BMW M3 Sedan:
  Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km: 9,1 [8,3]
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 209 [194]

  Värden i [ ] gäller för bilar med extrautrustningens M dubbelkopplingsväxellåda.

  Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (93/116/EG). Bilarna på bilderna är extrautrustade.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

  Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.