MARKANTA DRAG.

BMW M

Designen för BMW M3 Sedan.

MARKANTA DRAG.Designen för BMW M3 Sedan.

Att BMW M3 Sedan har sportiga gener syns direkt. Den dynamiska fronten med stora luftintag och njurens dubbelstavar i Svart högglans signalerar motorns höga prestandapotential. Interiörens absoluta mittpunkt är en ergonomiskt utformad cockpit där allt är fokuserat på föraren. De exklusiva, skålade M-sportstolarna ger perfekt stöd i sidled. Alla detaljer är av högsta kvalitet och ger en omisskännlig motorsportkaraktär.BMW M3 Sedan:
Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km: 9,1 [8,3]
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 209 [194]

Värden i [ ] gäller för bilar med extrautrustningens M dubbelkopplingsväxellåda.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

Läs mer

FASCINERANDE FORMSPRÅK.

Dynamisk design.

BMW M3 Sedan: extremt sportig med ett utseende som är smått ikoniskt. Laddad med prestanda som präglas av effektiv dynamik. Varenda designdetalj, från de stora luftintagen och de läckra lättmetallfälgarna hela vägen till det imponerande bakpartiet, utstrålar den inneboende kraften i denna prestandabil.
Läs mer

Sportprofil.

I profil visar BMW M3 upp både sina omisskännliga sportvagnsgener och sin funktionella sida i form av en 4-dörrars sedan.
Läs mer

Kraftfull front.

Den framåtsträvande fronten med njurens dubbelstavar i Svart högglans med M3-emblem och de stora luftintagen kompletteras med strålkastare i full-LED-teknik. Utmejslad design och fantastisk lyskraft – för den rätta utstrålningen på dagen och perfekt upplyst vägbana i mörker.
Läs mer

Markant bakparti.

Bakifrån gör den breda stansen ett minst sagt starkt intryck. Det förstärks ytterligare av de futuristiskt formgivna LED-bakljusen och de breda sportdäcken. M bakspoiler ger både bättre marktryck och förbättrad aerodynamik. En M diffusor och avfasade dubbla M-ändrör passar perfekt till den nedre bakspoilern med sina karakteristiska luftutsläpp.
Läs mer

Aerodynamiska detaljer.

De båda vertikala luftintagen för Air Curtain och M-gälarna på sidorna med integrerad Air Breather reducerar luftmotståndet kring hjulhusen. Därmed bidrar de till optimala aerodynamiska värden – och ökar hjärtslagen lite extra.
Läs mer

Exklusivt kolfibertak.

Som en del av BMW:s intelligenta lättviktskoncept hjälper taket av kolfiberlaminat till att minska bilens vikt och samtidigt sänka tyngdpunkten. Därigenom förbättras smidigheten och dynamiken vid kurvkörning, acceleration och inbromsning.
Läs mer

Full-LED-teknik.

Även bakljusen är helt utförda i LED-teknik. Den utdragna L-formen med genomgående ljuselement går elegant över på bakluckan och understryker på så sätt bakpartiets markanta linjer.
Läs mer

UTTRYCKSFULLA FÄLGAR.

De viktoptimerade fälgarna ger BMW M3 Sedan ett självsäkert utseende. Även standardutrustningen imponerar med 18" M lättmetallfälgar i V-ekerdesign liksom extrautrustningens 19" M lättmetallfälgar i dubbelekerdesign. Genom fälgarna, som finns i Ferritgrå eller Svart, syns de kraftfulla M kolfiber-/keramikbromsarna eller M compound-högprestandabromsarna med M-logo. Detsamma gäller för extrautrustningens 20" lättmetallfälgar Stjärneker som även finns i Svart. Oavsett vilket alternativ du väljer är olika däckdimensioner fram och bak standardutrustning för BMW M3 Sedan. De bredare bakhjulen ger ett imponerande kraftfullt bakparti samt bättre styregenskaper och drivgrepp.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Låt din egen personlighet även prägla din bil på ett högst individuellt sätt – med BMW Individual Collection är så gott som allting möjligt. Skapa en BMW M3 Sedan som är lika individuell som du själv.

BMW M PERFORMANCE ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW M är känt för sin dynamik, sin innovativa teknik och sin mångåriga erfarenhet på motorsportens område. Med tillbehören från BMW M Performance skapar du en BMW M3 Sedan med ännu mer dynamisk och exklusiv stil. Oavsett om det gäller exteriören eller interiören: du har i stort sett obegränsade möjligheter.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Värden i [ ] gäller bilar med 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic.

    Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (93/116/EG). Bilarna på bilderna är extrautrustade.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

    Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.