BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd från sidan med kvinna

THE M5

BMW M

BMW M5 SEDAN: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

THE M5BMW M5 SEDAN: UTFÖRANDEN & UTRUSTNING

BMW M5 Competition, BMW M5 och BMW M550i xDrive Sedan – modeller, utföranden, detaljer och innovativ teknik.

BMW 5-serie M övertygar som effektstark sportsedan med modern och kraftfull design. Här hittar du fakta om de olika modellerna, samt information om utföranden och M specifika designhöjdpunkter. Upplev dessutom hur samspelet mellan kraftfulla M motorer och teknik som hämtar inspiration från banracingvärlden för kördynamik i absolut toppklass. Lika avancerat och med fullt fokus på komfort och säkerhet är utbudet av innovativa förarassistanssystem och digitala tjänster.  

Läs mer

BMW 5-SERIE SEDAN M I JÄMFÖRELSE.

Sportiga fakta i översikt: Drivlina, chassi och prestanda.

BMW M5 Competition

Maximal kördynamik och exklusiva M specifika designhöjdpunkter i exteriör och interiör.
 • High-Performance BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med en effekt på 625 hk
 • M xDrive med aktiv M differential och 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • Exklusiva M specifika designdetaljer och utrustningar
 • 460 kW(625 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,3 s
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd snett framifrån

BMW M5.

M typisk kördynamik och sportig komfort på högsta nivå.
 • High-Performance BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med en effekt på 600 hk
 • M xDrive med aktiv M differential
 • 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic
 • 441 kW(600 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,4 s
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Brands Hatch Grå metallic sedd snett framifrån

BMW M550i xDrive Sedan.

Den perfekta kombinationen av sportighet, komfort och vardagsfunktionalitet.
 • BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor med en effekt på 530 hk
 • 8-stegad Steptronic-sportväxellåda
 • BMW xDrive
 • 390 kW(530 hk), 750 Nm, 0–100 km/h på 3,8 s
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic sedd snett framifrån
 • BMW M5 Competition
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M5 COMPETITION OCH BMW M5: PRESTANDAEGENSKAPER.

Inspirerad av motorsport: Drivline- och chassiteknik för BMW M5 Competition och BMW M5 i översikt.

Den extraordinära prestandan och dynamiken hos BMW M5 Competition och BMW M5 bygger på ett antal avancerade drivline- och chassitekniker med ursprung inom motorsporten. Oavsett om du är på väg till ett affärsmöte, kör på slingriga vägar på landet under weekend-resan eller jagar ett nytt personbästa på racingbanan: den M typiska körkänslan präglas alltid av enastående precision och smidighet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd snett framifrån
BMW TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor BMW Competition F90 LCI Facelift 2020

BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor.

Med 460 kW (625 hk) och ett vridmoment på 750 Nm accelererar den 8-cylindriga BMW M TwinPower Turbo-bensinmotorn ekipaget från 0 till 100 km/h på 3,3 sekunder. Sitt massiva bottendrag direkt från tomgång, sin omedelbara respons och enorma dragkraft hämtar 4,4-litersmotorn från två TwinScroll-turboaggregat, direktinsprutning och den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic.
BMW M5 Competition med M xDrive F90 LCI Facelift 2020 sedd i aktion snett framifrån

M Drive.

M xDrive med aktiv M differential garanterar maximalt drivgrepp och kördynamik både i vardagen och på tävlingsbanan. Dem speciella M teknologin kombinerar kördynamiken hos bakhjulsdrivningen med den oöverträffade fyrhjulsdriften. Välj mellan drivline drivningsvarianterna 4WD, 4WD Sport och – i DSC-off-läge – 2WD.
BMW M5 Competition med 8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic F90 LCI Facelift Interiör

8-stegad M Steptronic-växellåda med Drivelogic.

Den 8-stegade M Steptronic-växellådan med Drivelogic utmärker sig genom mycket snabb växling och ett stort antal växlingsalternativ, som täcker in allt från extremt sportigt och dynamiskt till komfortabelt och bränslesparande. M Steptronic-växellådan växlar går även att lägga i manuellt med växelväljarspaken eller med växelpaddlarna på ratten.
BMW M5 Competition med M MODE F90 LCI Facelift 2020 Interiör

M MODE-knapp.

Med M MODE-knappen i mittkonsolen kan du ställa in regelintensiteten för förarassistanssystemen. ROAD-läget ger tillgång till samtliga funktioner hos den elektroniska assistenten. I SPORT-läget varnar den, men utan att gripa in. Med TRACK kan du inaktivera assistanssystemen helt, t.ex. på racingbanan. Beroende på vilket körläge som har valts lyfts även körinformation som är prioriterad i det aktuella läget fram och visas på kombiinstrumentet.
Växelväljare BMW M5 Competition med M Setup F90 LCI Facelift 2020 Interiör

M Setup.

M Setup ger dig möjlighet att konfigurera diverse kördynamiska parametrar som motorrespons, utväxlingsförhållanden och styregenskaper, stötdämparinställningar, regelintensiteten för den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) eller kraftfördelningen hos systemet för fyrhjulsdrift M xDrive efter dina individuella önskemål.
M lädersportratt BMW M5 Competition med M Servotronic F90 LCI Facelift 2020 Förarplats

M Servotronic.

M Servotronic ser till att dosera styrkraften beroende på körsituationen genom att anpassa den optimalt till bilens hastighet. Och oavsett hastighet får du en direkt och exakt styrkänsla. Systemet har M-specifik avstämning med två inställningar som kan väljas med en knapptryckning.
BMW M5 Competition med M kolfiber-keramiska bromsar F90 LCI Facelift 2020 Närbild på hjul

M kolfiber-/keramikbromsar.

M kolfiber-/keramikbromsar gör bromskraften ännu mer distinkt, de rostar inte, är mer värmebeständiga, har betydligt mindre slitage och bidrar till att ytterligare minska bilens vikt, vilket i sin tur förbättrar såväl köregenskaperna som accelerationsförmågan. Bromsoken med lackering i Guld matt och synlig M-logo ger en tydlig fingervisning om den speciella tekniken. På grund av egenskaper hos materialen i bromsarna kan det vid inbromsning låta mer från bromsarna än vanligt innan bilen stannar vid t.ex.hårdare belastning på bromsarna eller fuktiga vägbanor. Dessa konstruktionsrelaterade missljud från bromsarna kan förebyggas genom att man bromsar kort upprepade gånger för att på så sätt få bort fukten och torka bromsarna, alternativt att man efter längre belastning av bromsarna bromsar lätt. Bromsverkan hos bromssystemet kan motsvara den hos ett konventionellt bromssystem exempelvis till följd av fukt och vägsalt, tvätt i en biltvättsanläggning, upptining av snö och is under natten, körning på våta vägbanor osv. Vid behov går det att kompensera för bromssystemets reducerade bromsverkan genom att man trampar hårdare på bromspedalen. Missljud från bromssystemet har ingen inverkan på bromsförmågan eller bromsarnas tillförlitlighet och hållbarhet.
BMW M5 Competition med M sportavgassystem F90 LCI Facelift 2020 Närbild på bakparti

M sportavgassystem.

Med hjälp av den inbyggda spjällstyrningen kan M sportavgassystemets ljudegenskaper varieras. Lägena Sport och Sport+, som kan väljas med kördynamikinställningarna för motorn, kännetecknas av ett intensivt sound, medan ljudupplevelsen i komfortläget snarare kan beskrivas som diskret sportigt.

BMW M5 COMPETITION: DESIGNEGENSKAPER.

M specifika designdetaljer i exteriör och interiör och i kupén hos BMW M5 Competition.

Dynamisk hela vägen: Den genomarbetade designen hos BMW M5 Competition ger en tydlig fingervisning om bilens motorsportgener genom distinkta detaljer. Med början i fronten med dess nya M njurar, omarbetade strålkastare och frontspoiler med nytt formspråk förstärker de M specifika detaljerna i Svart högglans bilens High-Performance-karaktär – från M gälarna via M backspeglarna till M bakspoilern. Baklyktor i ny design och en uppdaterad bakspoiler med två ändrörspar i Svart krom ger bilen en kraftfullt utseende bakifrån. I interiören understryker M specifik utrustning som M multifunktionsstolar, det M specifika kombiinstrumentet eller M lädersportratten med röda reglage den sportiga känslan i den förarorienterade förarmiljön.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd från sidan med öppen dörr
M njurar i Svart högglans BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd framifrån

M njurar.

M njurarna, utformade som en sammanhängande enhet, omges av en ram i Svart högglans ger M5 Competition ett distinkt och omisskännligt utseende. De M typiska, tredimensionellt utformade dubbelstavarna går också i Svart högglans och formar ett svart M5 Competition-emblem.
M gälar i Svart högglans BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd närbild

M gälar.

De distinkta, M-typiska gälarna i Svart högglans med M5 Competition-emblem är en tredimensionell demonstration av bilens sportiga prestandakaraktär och den dynamiska föreningen mellan teknisk perfektion och känsloladdat formspråk, som alltid varit M-bilarnas signum.
M ytterbackspeglar i Svart högglans BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd närbild

M specifika ytterbackspeglar.

M-specifik ytterbackspegel i Svart högglans som förstärker den synnerligen sportiga karaktären hos M5 Competition.
M bakspoiler i Svart högglans BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd närbild

M bakspoiler.

M bakspoiler i Svart högglans betonar bilens sportiga silhuett och bidrar märkbart till bättre marktryck. Genom att skapa ett marktryck ger den bilen bättre drivgrepp på bakhjulen i höga hastigheter och därmed även högre körstabilitet.
M specifika dubbla ändrör BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd närbild

M specifika dubbla ändrör.

M sportavgassystemets dubbla ändrör i svart krom levererar ett synligt och hörbart bevis för bilens sportiga prestanda.
M bakspoiler i Svart högglans BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd sedd bakifrån

Nedre bakspoiler i Svart högglans.

Den bakre stötfångaren för M5 Competition är utförd i Svart högglans och förstärker den sportiga karaktären genom att ge bilen en omisskännlig look.
M multifunktionsstolar BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Kupé

M multifunktionsstolar.

M multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare i exklusiv design och med belyst M5-logo återspeglar bilens sportiga stil perfekt. Djupa sittdynor och höga stöd på sidorna betonar den skålade looken och ger perfekt stöd i sidled. Många inställningsmöjligheter ger dessutom extra hög komfort.
M lädersportratt BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Förarplats

M-lädersportratt.

M lädersportratt i dubbelekerdesign inklusive multifunktion, M-emblem, kromdekor, knapparna M1 och M2 samt inbyggd förarairbag. Rattkrans i svart läder med kontrastsömmar och kraftigare tumgrepp gör att ratten ligger perfekt i händerna.
Röd start-/stoppknapp BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Förarplats

Röd start-/stoppknapp.

Med den röda start-/stoppknappen startar man motorn efter att bilen har låsts upp. Samma knapp används för att stänga av motorn. Fjärrkontrollen identifieras automatiskt utan att den behöver sättas i.
M växelväljare BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Interiör

M växelväljare.

Bredvid M-logon på M växelväljarspaken finns upptill reglaget för Drivelogic-funktionens tre växlingsprogram, och strax nedanför knappen för P-läget. I det manuella läget ”S” går det att växla på klassiskt M-manér och i läget ”D” sker växlingen automatiskt.
M specifikt kombiinstrument BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Förarplats

M-specifikt kombiinstrument.

Det M-specifika kombiinstrumentet gör att du även kan visa tilläggsinformation för extra sportig körning, Om du har valt körläget TRACK för körning på racingbana, kan du till exempel visa laddningstryck, däcktryck och -temperatur samt G-krafterna i bilen vid sido-och längsacceleration.
Instegslister med M5 Competition-logo BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

Instegslister med ”M5 Competition”-logo.

De belysta instegslisterna med M5 Competition-logo ökar pulsen och spänningen inför de körupplevelser som väntar.
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Brands Hatch Grå metallic sedd snett framifrån
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Brands Hatch Grå metallic sedd från sidan
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Brands Hatch Grå metallic sedd bakifrån
Nydesignade strålkastare BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Brands Hatch Grå metallic sedd framifrån
BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Kupé
Instegslister med M5-logo BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Kupé

DESIGNHÖJDPUNKTERNA FÖR BMW M5.

Utpräglat sportiga egenskaper möter modern elegans. I exteriören kombinerar BMW M5 markerade linjer med kraftfulla proportioner för ett dynamiskt helhetsintryck. Kromade designdetaljer som ramen runt de omarbetade M njurarna, M gälarna på sidorna eller M5-emblemet och ändrören i bakpartiet skapar distinkta optiska accenter. Kraftfullt förstärkta av 20” M lättmetallfälgar i Bicolor-utförande (tillval) och M Compound-bromsar med bromsok lackerade i Röd eller Svart högglans. Det sportigt moderna utseendet märks även i interiören. En storslagen premiumambiens väntar föraren och passagerarna, vilket indikeras när dörrarna öppnas genom belysta instegslister med M5-logotyp. Samtidigt ger den förarorienterade förarplatsen med M specifik utrustning som M lädersportratt, de ergonomiskt formade M sportstolarna eller det M specifika kombiinstrumentet om de kraftfulla och smidiga egenskaperna hos BMW M5. En stor, högupplöst 12,3-tums instrumentdisplay kompletterar tillsammans med de unika interiörlisterna med aluminium och kolfiberstruktur interiörens moderna uttryck.

BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 Tanzanitblå metallic sedd snett framifrån
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 Aventurinröd metallic sedd snett framifrån
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 Alvitgrå metallic sedd snett framifrån
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 Bluestone metallic sedd snett framifrån
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual helläderutrustning ’Merino’ Rökvit/svart Interiör
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual helläderutrustning ’Merino’ Tartufo/Svart Interiör
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual interiörlister Pianolack Svart Interiör
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual interiörlister Ädelträutförande Japansk körsbär Ljusbrun Interiör
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual interiörlister Plommon brun högglans med accentlist Pärlglans krom
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Innertak Antracit Interiör
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Innertak Antracit med ljus Interiör

BMW INDIVIDUAL FÖR BMW M5.

BMW M5 är en sportsedan som på ett imponerande sätt förenar perfekta prestanda, elegans och modernitet. Tillsammans med de exklusiva BMW Individual-utrustningsalternativen kan bilens unika egenskaper förstärkas ytterligare. Välj mellan en rad olika BMW Individual lackeringar med briljantlyster, som de här avbildade metallic-lackerna ”Aventurinröd”, ”Alvitgrå”, ”Frozen Bluestone” och ”Tanzanitblå”. I kupén bidrar M sportstolar i finaste läder ’Merino’ till bilens sportigt eleganta framtoning. Detta innefattar BMW Individual helläderutrustningarna ’Merino’ Rökvit/Svart och ’Merino’ Tartufo/Svart. Högkvalitativa BMW Individual interiörlister, som den här avbildade i Pianolack Svart, Plommon brun högglans eller Ädelträutförande Japansk körsbär ljusbrun, fulländar tillsammans med BMW Individual innertak Alcantara i antracit den fascinerande interiören i BMW M5.

DESIGNEN OCH KÖRDYNAMIKEN HOS BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Designalternativ och drivline- och chassikomponenter för BMW M550i xDrive Sedan i översikt.

BMW M550i xDrive Sedan erbjuder en hänförande kombination av impulsiv sportighet och bekväm vardagsfunktionalitet. Utvalda drivline- och kördynamikkomponenter som tillvalet Adaptivt M-chassi Professional garanterar tillsammans med den BMW M TwinPower Turbo V8-motorn med en effekt på hela 530 hk(390 kW) hög kördynamik i kombination med optimal körstabilitet. Med exklusiva designdetaljer i signaturfärgen Ceriumgrått sätter karakteristiska accenter i exteriören, förstärker utrustningar som M aerodynamikpaket, M sportbromsar med röda bromsok eller M multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare bilens sportiga framtoning ytterligare.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic sedd i aktion snett bakifrån
BMW TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

BMW M TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor.

Den 8-cylindriga BMW M TwinPower Turbo-bensinmotorn kombinerar två turboaggregat, den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic och direktinsprutningen High Precision Injection. Topprestanda: 390 kW (530 hk) med ett maximalt vridmoment på 750 Nm. De båda turboaggregaten är kompakt placerade mellan cylinderraderna.
BMW M550i xDrive Sedan med adaptivt M chassi G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic sedd i aktion snett framifrån

Adaptivt M chassi Professional.

Det adaptiva M chassit Professional utgörs av en kombination av adaptivt M chassi, aktiva krängningshämmare och aktiv integralstyrning. Resultatet är högsta tänkbara körstabilitet och kördynamik.
BMW M550i xDrive med M Aerodynamikpaket Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic Närbild på fronten

M Aerodynamikpaket.

M Aerodynamikpaket förstärker bilens sportiga känsla och ger optimerat luftflöde. Det innehåller frontspoiler med större luftintag, speciella tröskelbreddare och bakspoiler med diffusorinsats. Ändrör i krom på båda sidor.
BMW M550i xDrive Sedan med M sportbromsar G30 LCI Facelift 2020 Närbild på hjul

M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i).

M sportbromsar profilerar sig med mörkblå flerkolvsbromsok med M-logo och extra hög bromseffekt. De är anpassade för att leva upp till bilens stora kördynamiska potential och ger extremt hög bromskraft även vid utpräglat sportig körning och i regn.
BMW M550i xDrive med M sportdifferential Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic Närbild på bakhjul

M sportdifferential.

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.
BMW M550i xDrive Sedan med BMW Laserlight G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic Närbild på fronten

BMW Laserlight.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 650 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.
BMW M550i xDrive Sedan med trapetsformade ändrör G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic Närbild på bakpartiet

Trapetsformade ändrör.

Ett synligt, trapetsformat ändrör i svart krom på höger och vänster sida.
BMW M550i xDrive Sedan med BMW Individual högglans Shadow Line G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic Närbild på fronten

BMW Individual Shadow Line högglans:

BMW Individual Shadow Line högglans med utökad omfattning har utrustningsdetaljer i svart: Njurram och njurstavar i Svart högglans och ändrör i svart krom.
BMW M550i xDrive Sedan med M multifunktionsstolar G30 LCI Facelift 2020 Kupé

M multifunktionsstolar.

M multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare i exklusiv design och med M-logo på nackstöden återspeglar bilens sportiga stil perfekt. Djupa sittdynor och höga stöd på sidorna betonar den skålade looken och ger perfekt stöd i sidled. Många inställningsmöjligheter ger dessutom extra hög komfort.

BMW 5-SERIE SEDAN M: CONNECTIVITY OCH FÖRARASSISTANS.

Innovativa teknologier och förarassistanssystem för maximal komfort och säkerhet.

Oavsett om du behöver en intelligent assistent på resan som läser upp dina mejl, eller om du vill kunna styra bilens underhållnings- och business-funktioner på en stor pekskärm: BMW 5-serie Sedan M erbjuder dig en stor uppsättning innovativa funktioner och assistanssystem som gör din resa ännu bekvämare och säkrare. Upptäck följande utvalda utrustningar inom områdena underhållning, business, förarassistans och konnektivitet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Röd Närbild på modellbeteckningen bak
BMW 5-serie Sedan M med BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 12,3" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.
BMW 5-serie M med Connected Package Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Connected Package Professional.

BMW Concierge Services, BMW Remote Services, BMW Maps, smartphone-integrering eller kanske In-Car Experiences? Varför beställa tjänsterna en och en när du kan få alla på en gång? Med Connected Package Professional får du tillgång till tjänsterna från BMW ConnectedDrive.
BMW 5-serie Sedan M med Smartphone Integration BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Smartphone-integrering.

Vill du inte vara utan dina smartphone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Smartphone-integreringen gör att bilen stödjer Apple CarPlay® och Android Auto® med trådlös kommunikation mellan din smartphone och bilen. Det gör att du kan använda dina viktigaste appar även i bilen.
BMW 5-serie Sedan M med Bowers & Wilkins Surround Sound System BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Bowers & Wilkins Surround Sound System.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med två diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.
Digital Key BMW 5-serie Sedan M med F90 2020

Digital Key.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta bilen. Du kan även ge upp till fem personer tillgång till din BMW med en med kompatibel iPhone*. Här kan du bland annat begränsa driveffekten och toppfarten t.ex. för personer med nytaget körkort. *BMW Display Key är endast kompatibel med utvalda iPhones. Det finns en lista med alla kompatibla iPhones på bmw.com/digitalkey
BMW 5-serie Sedan M med backningsassistent BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Backningsassistent.

När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.
BMW 5-serie Sedan M med BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?”* Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre. *Tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande.
BMW 5-serie M med Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW 5-serie M med Driving Assistant Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interiör

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, filbytesassistent och nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.