Nya BMW X5 M F95 2020
BränsletypBensin

THE X5 M

BMW M

HÖJDPUNKTER: NYA BMW X5 M

BränsletypBensin
THE X5 MHÖJDPUNKTER: NYA BMW X5 M

BMW X5 M Competition, BMW X5 M, BMW X5 M50i och BMW X5 M50d.

Överlägsenhet i alla grenar: BMW X5 M manifesterar sina ledarambitioner med kraftfulla proportioner, exklusiv M design och enastående prestanda. Upplev fyra extroverta SAV (Sports Activity Vehicles): Modellerna BMW X5 M50i och BMW X5 M50d imponerar med den unika kombinationen av prestanda, komfort och effektivitet. BMW X5 M med M xDrive imponerar med lyxig interiör och kördynamik som präglas av bilens banracingarv. En adrenalinfylld körupplevelse som höjs ytterligare i den ännu kraftfullare och mer extravaganta BMW X5 M Competition med M xDrive.

Läs mer

HÖJDPUNKTER FÖR BMW X5 M COMPETITION OCH BMW X5 M.

Klicka för obestridd dominans vid första anblicken.

Den kraftfulla 8-cylindriga M TwinPower Turbo bensinmotorn i BMW X5 M Competition F95 M detaljvy

ABSOLUTE POWER.

Kraftfull 8-cylindrig M TwinPower Turbo bensinmotor.

Den imponerande 4,4-liters motorn med biturbo i BMW X5 M Competition utvecklar imponerande 460 kW (625 hk) och ett mäktigt vridmoment på 750 Nm. Motorns kylkoncept och oljesystem har lånats in från racingvärlden och understryker den höga prestandan hos denna M-bil – för optimal effektutveckling och jämn, hög prestanda i hela varvtalsområdet.

BMW X5 M Competition med M xDrive F95 2020 Marina Bay blåmetallic trefjärdedelsvy bakifrån

REN ÖVERLÄGSENHET.

Drivning och chassi för BMW X5 M Competition och BMW X5 M.

Avancerade och perfekt balanserade drivline- och chassikomponenter som M xDrive med aktiv M differential visar på motorsportgenerna hos BMW X5 M Competition och BMW X5 M – och garanterar en mycket dynamisk körupplevelse, som kännetecknas av precision och smidighet.

Exterior design BMW X5 M Competition F95 2020 Marina Bay Blue metallic front view

UNIK KARISMA.

Exteriördesign för BMW X5 M Competition och BMW X5 M.

Exteriören hos BMW X5 M Competition kännetecknas av en extraordinär närvaro som ofrånkomligen drar till sig blickar. Kraftfulla proportioner och en extrovert design ger samtidigt den perfekta kombinationen av kaxig sportighet och lyxig exklusivitet.

M multifunktionsstolar BMW X5 M Competition F95 interiör

ULTIMATUM TILL STATUS QUO.

Interiördesignen för BMW X5 M Competition och BMW X5 M.

Från M multifunktionsstolarna i helläder Merino via den högklassigt utformade M växelväljaren med vattenfallsbelysning till det M-specifika användargränssnittet i kombiinstrumentet och bilens Control Display – interiören i BMW X6 M Competition skapar med varje exklusiv detalj en perfekt symbios av sportighet och lyx.

Den maximala närvaron och en aldrig tidigare skådad kördynamik gör BMW X5 M Competition unik.
Markus Flasch, vd för BMW M GmbH.

DESIGN BMW X5 M COMPETITION.

Klicka och upptäck designhöjdpunkterna i exteriören och interiören.

Den atletiska exteriördesignen hos BMW X5 M Competition skapar en enorm närvaro genom kraftfulla proportioner och exakta linjer. I kupén ger lyxiga material och M-specifika höjdpunkterna löfte om en unik och sportigt exklusiv körupplevelse.
M dubbelnjure BMW X5 M Competition F95 Marina Bay blåmetallic närbild front
BMW X5 M Competition med M sportavgassystem F95 Marina Bay blåmetallic trefjärdedelsvy bakifrån
BMW X5 M Competition med M lättmetallfälgar F95 Marina Bay blåmetallic sedd från sidan
BMW X5 M Competition mittkonsol med M växelväljare F95 interiör
M multifunktionsstolar med belyst X5 M-logotyp BMW X5 M Competition F95 interiör
M dubbelnjure BMW X5 M Competition F95 Marina Bay blåmetallic närbild front

Den uttrycksfulla fronten hos BMW X5 M Competition med dubbelnjurarna med stavar i svart högglans och luftintagen som blir bredare nedtill förstärker bilens gnistrande utseende.

BMW X5 M Competition med M sportavgassystem F95 Marina Bay blåmetallic trefjärdedelsvy bakifrån

M sportavgassystemet ger med sina fyra stora 100 mm ändrör för ett härligt motorljud och bildar tillsammans med den breda bakspoilern hos BMW X5 M Competition en uttrycksfull slutpunkt.

BMW X5 M Competition med M lättmetallfälgar F95 Marina Bay blåmetallic sedd från sidan

Den breda, kraftfulla chassisättningen och de stora M lättmetallfälgarna vittnar om prestandaambitionerna hos BMW X5 M Competition – en atletisk karaktär rakt igenom, som förstärks ytterligare av distinkta designdetaljer som BMW:s karakteristiska sharknose och M takspoilern.

BMW X5 M Competition mittkonsol med M växelväljare F95 interiör

Den intrikat utformade M växelväljaren vittnar om kärleken till detaljer och är en av de optiska höjdpunkterna i den sportiga och lyxiga förarplatsen i BMW X5 M Competition.

M multifunktionsstolar med belyst X5 M-logotyp BMW X5 M Competition F95 interiör

I interiören hos BMW X5 M Competition är M multifunktionsstolarna med belyst X5 M-logotyp och helt integrerade nackskydd ett sportigt och exklusivt statement som kännetecknas av högsta sittkomfort och perfekt sidostöd.

BMW X5 M: Motorer, utrustningar och tekniska data.

HÖJDPUNKTER FÖR BMW X5 M50i OCH BMW X5 M50d.

Ledaregenskaper, bara ett klick bort: Motorer, exteriör och interiör.

BMW X5 M50i med 8-cylindrig M TwinPower Turbo-bensinmotor G05 Karbonsvart metallic trefjärdedelsvy från sidan

HÖGPRESTERANDE.

Den 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW X5 M50i.

Ta ett djupt andetag, starta, känn kraften. Den 390 kW (530 hk) starka 8-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn tar BMW X5 M50i från 0 till 100 km/h på endast 4,3 sekunder. Grunden för bilens gränslösa framåtanda är det imponerande vridmomentet på 750 Nm – enorma kraftresurser som gör att körglädjen katapulteras in i nya dimensioner i denna SAV.

BMW X5 M50d med 6-cylindrig M TwinPower Turbo-dieselmotor G05 Karbonsvart metallic sedd bakifrån

FÖDD SOM LEDARE.

Den 6-cylindriga M TwinPower Turbo-dieselmotorn i BMW X5 M50d.

Den särskilt effektiva 6-cylindriga M TwinPower Turbo-dieselmotorn utvecklar från sin slagvolym på tre liter sportiga 294 kW (400 hk) och ett kraftfullt vridmoment 760 Nm – fantastiska effektreserver, för att ta BMW X5 M50d från 0 till 100 km/h på endast 5,2 sekunder.

Exteriördesign BMW X5 M50i och M50d G05 sedd snett framifrån

UTPRÄGLAT ATLETISK.

Exteriördesignen för BMW X5 M50i och BMW X5 M50d.

Höjdpunkter med sportig prägel: De framträdande BMW njurarna hos BMW X5 M50i och M50d går i ceriumgrått, liksom backspegelskåporna, dekordetaljerna på luftintagen och -utsläppen, de trapetsformade ändrören och logotypen på bakpartiet. Annat som går i den exklusiva signaturfärgen: de högglanspolerade 22” 747 M lättmetallfälgarna i V-ekerdesign.

Förarplats BMW X5 M50i och M50d G05 interiör

LUXIG SPORTIGHET.

Interiördesignen för BMW X5 M50i och BMW X5 M50d.

Från instegslisterna med M-logotyp via M lädersportratten som ligger perfekt i ratten till de högkvalitativt bearbetade materialen. Interiören hos BMW X5 M50i och M50d utstrålar sportighet och exklusivitet i varje detalj.

DESIGN BMW X5 M50i OCH BMW X5 M50d

Klicka för att upptäcka höjdpunkterna i exteriören och interiören.

BMW X5 M50i och BMW X5 M50d står för kraft och överlägsenhet. Atletiska proportioner, en djupare, bredare chassisättning och de distinkta linjerna visar redan vid första anblicken på de sportiga ambitionerna. Detta intryck förstärks genom distinkta M-specifika designdetaljer i ceriumgrått, som de trapetsformiga ändrören. I interiören skapar exklusiva klädslar och avancerade utrustningar en sportigt exklusiv ambiens.
BMW dubbelnjure i ceriumgrått BMW X5 M50i och M50d G05 Karbonsvart metallic, sedd framifrån
Strålkastare med X Laserlight BMW X5 M50i och M50d G05 i Karbonsvart metallic, trefjärdedelsvy framifrån
BMW X5 M50i och M50d G05 med M lättmetallfälgar i Karbonsvart metallic, sedd från sidan
BMW X5 M50d med takspoiler G05 Karbonsvart metallic sedd bakifrån
M lädersportratt BMW X5 M50i och M50d G05 förarplats
Instegslister med M logotyp BMW X5 M50d G05 interiör
BMW dubbelnjure i ceriumgrått BMW X5 M50i och M50d G05 Karbonsvart metallic, sedd framifrån

M-specifika designdetaljer i ceriumgrått på de distinkta BMW njurarna och de yttre luftintagen i frontspoilern förstärker tillsammans med backspegelskåporna i bilens färg det sportigt exklusiva utseendet.

Strålkastare med X Laserlight BMW X5 M50i och M50d G05 i Karbonsvart metallic, trefjärdedelsvy framifrån

De dominanta strålkastarna med sitt karakteristiska X Laserlight och blå designelement vittnar om den totala överlägsenheten hos BMW X5 M50i och BMW X5 M50d även när belysningen är släckt.

BMW X5 M50i och M50d G05 med M lättmetallfälgar i Karbonsvart metallic, sedd från sidan

De kraftfulla proportionerna hos en X-modell, de dynamiska linjerna och användningen av utsökta M-specifika detaljer som de högglanspolerade M lättmetallfälgarna ger ett helhetsintryck som utstrålar sportighet och kaxighet i alla avseenden.

BMW X5 M50d med takspoiler G05 Karbonsvart metallic sedd bakifrån

I bakpartiet ger den distinkt utformade diffusorn med trapetsformade ändrör och M takspoilern en tydlig bild av den sportiga potentialen hos BMW X5 M50i och BMW X5 M50d.

M lädersportratt BMW X5 M50i och M50d G05 förarplats

Den förarorienterade förarplatsen ger prestandaambitionerna hos BMW X5 M50i och M50d en exklusiv inramning. Varje detalj uttrycker sportighet och utvald exklusivitet, från M lädersportratten med dekorsömmar i BMW M-färgerna till M-pedalerna med fotstöd.

Instegslister med M logotyp BMW X5 M50d G05 interiör

Interiören i BMW X5 M50i och M50d kombinerar sportig funktionalitet och lyxig komfort till den enastående rymdkänslan och körupplevelsen. Du får ett första intryck redan när du öppnar förardörren och välkomnas av den exklusiva, belysta M-logotypen i instegslisten.

BMW X6 M50i och BMW X6 M50d: Motorer, utrustningar och tekniska data.

Bränsleförbrukning och koldioxidvärden.

Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

* Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt den tidigare körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande – i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.

Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

 


Läs mer