Oavsett om du är på jakt efter en begagnad eller ny BMW X – här finns all information du behöver, t ex testresultat och erbjudanden om finansiering och leasing för aktuella BMW X samt adresser till återförsäljare där du kan provköra bilen.

Läs mer

BMW X1.

DEN TREDJE GENERATIONEN.

BMW X-modeller BMW X1 U11 tredje generationen snett framifrån på väg

(BMW U11)

BMW X1 har sedan 2022 förenat självsäker närvaro med mångsidighet och funktioner. BMW X1 finns med förbränningsmotor, som plug-in hybrid eller helt elektrisk. Den imponerar med ett tydligt designspråk. Det framträdande frontpartiet med markant, nästan kvadratisk dubbelnjure, de monolitiska designelementen och de X-typiska, nästan kantiga hjulhusen ger fordonet en stark närvaro. De smala adaptiva LED-strålkastarna som går långt ut i flankerna samt de upprätta proportionerna vittnar om dynamik. 

Blandningen av kraft och dynamik återspeglas även i den tekniska utrustningen. BMW X1 finns med framhjulsdrift eller med det smidiga BMW xDrive-drivsystemet, som förutom ökad kördynamik även ger mycket bra väggrepp och hög körsäkerhet. Den automatiska 7-växlade Steptronic-växellådan med dubbelkoppling garanterar hög växlings- och körkomfort tillsammans med låg förbrukning. Plug-in hybriden har en e-räckvidd (WLTP) på upp till 89 km. 

Tillverkningsperiod: 2022 – idag

Motorer: 1,5 – 2,0 liter (100 – 150 kW, 136 – 204 hk), 3- och 4-cylindriga

Längd/bredd/höjd: 4 500 mm/1 845 mm/1 630–1 642 mm

BMW iX1.

Denna första helt eldrivna kompakt-SUV från BMW imponerar med en modern och självsäker design och kombinerar de kraftfulla, kördynamiska egenskaperna från BMW X1 med effektiviteten i det moderna BMW eDrive.

Läs mer

DEN FÖRSTA GENERATIONEN.

BMW X-modeller BMW iX1 U11 första generationen snett framifrån körande på vägen

(BMW U11 BEV)

2022 släpps BMW iX1 på marknaden. Det är den första helt eldrivna kompakt-SUV:en från BMW och samtidigt den elektriska basmodellen bland BMW X-fordonen. 

BMW iX1 förenar den höga kördynamiken hos en klassisk kompakt-SUV med den moderna effektiviteten i BMW eDrive-tekniken. Räckvidden imponerar, inte minst genom det låga högprestandabatteriet i underredet och rekuperationssystemet: BMW iX1 xDrive30 klarar upp till 440 kilometer (WLTP) på en batterladdning och utvecklar upp till 230 kW(313 hk)*. 

Det kraftfulla frontpartiet och de upprätta proportionerna ger en utpräglat modern och dynamisk sidvy. De blå accenterna ger tydligt uttryck för det robusta fordonets eldrift. Även den invändiga utrustningen är modern. De bekväma aktiva stolarna uppfyller alla önskemål, och den eleganta BMW Curved Display med pek- och röststyrning utgör samtidigt centralt gränssnitt till det effektiva BMW iDrive.

Tillverkningsperiod: 2022 – idag

Motorer: Elmotor (230 kW, 313 hk) *

Längd/bredd/höjd: 4 500 mm/1 845 mm/1 616 mm

*Effekten är avhängig av batteriets laddningsnivå.

BMW XM.

Effekt och lyx har fått ett nytt ansikte: Expressivt, elektriskt, exklusivt. BMW XM är ett helt nytt fordonskoncept. Den har den senaste generationens Plug-in hybridteknik, som kombinerar helt elektrisk körning med de generösa måtten hos en BMW X samt BMW M-typiska höga prestanda.

Läs mer

DEN FÖRSTA GENERATIONEN.

BMW M-modeller BMW XM G09 framifrån körande på vägen

(BMW G09)

BMW XM är utrustad med modern Plug-in hybridteknik och en nyutvecklad V8-motor som utvecklar hela 480 kW (653 hk). Den har en e-räckvidd på upp till 88 km (WLTP) och kan samtidigt köras nästan ljudlöst och utsläppsfritt.

De stora och kraftfulla proportionerna gör att modellens kompromisslösa unika egenskaper syns redan på långt håll. Med den nya, omisskännliga frontdesignen befäster märket BMW M sin ställning i lyxsegmentet.

Den attraktiva kombinationen av BMW M- och BMW X-element tillsammans med den kompromisslösa strävan efter lyx resulterar i något helt nytt och återfinns även inuti BMW XM. Det främre utrymmet är inriktat mot prestanda. På BMW M-typiskt manér står föraren tydligt i fokus. Den nya kombidisplayen i BMW Curved Display förenar traditionellt förarfokus med modern digitalitet.

Den behagliga och lyxiga lounge-atmosfären i baksätet utgör en kontrast till det ytterst förarfokuserade utrymmet fram. Här välkomnas passagerarna av ett trivsamt utrymme med kändiskaraktär och exklusiva material, uttrycksstarka ytor och expressiva detaljer. Utseendemässig höjdpunkt bak är taket med tredimensionell prismastruktur. Tillsammans med orienteringsbelysningen ger detta element uttryck för samspelet mellan progressiv lyx och komfort på ett imponerande sätt.

Tillverkningsperiod: Från slutet av 2022

Motorer: Förbränningsmotor 4,4 liter (360 kW, 489 hk), 8-cylindrig + elmotor (145 kW, 197 hk), systemeffekt 480 kW, 653 hk

Längd/bredd/höjd: 5 110 mm/2 005 mm/1 755 mm

BMW i-modeller BMW fordon som står framför BMW-återförsäljare

BMW BEGAGNADE FORDON.