BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett framifrån

BMW iX3 x ICONA POP.

BMW i

En laddning. En spellista. Följ med på en elektrisk roadtrip på 459 km* – med utvalt soundtrack.

Elektropopduon Icona Pop har turnerat och toppat musiklistor världen över. Som alla musikartister på resa har de tillbringat mycket tid tillsammans i bilar. Nu är det dags för dem att göra en resa i en BMW iX3 – och då har de tagit fram en spellista speciellt inspirerad av inspirerad av iX3:s egenskaper.

Spellistan innehåller gamla och nya billåtar präglade av glädje, utvalda av Icona Pop för att förmedla elektrisk innovation och känsla – allt för att göra resan spännande och inspirerande. Och framförallt är spellistan lång – 5 timmar och 20 minuter för att vara exakt – så att den ska kunna spela hela BMW iX3:s räckvidd på 459 kilometer.* 

Läs mer
BMW iX3 x ICONA POP.En laddning. En spellista. Följ med på en elektrisk roadtrip på 459 km* – med utvalt soundtrack.

Det finns många anledningar att välja BMW iX3. Den inleder en ny era med körglädje utan lokala utsläpp. Upptäck vår första helt elektriska Sports Activity Vehicle, som förenar det bästa av två världar: kördynamiken och premiumkvaliteten hos BMW X3 med den förhöjda prestandan och effektiviteten hos femte generationens BMW eDrive-teknik. Med en räckvidd på upp till 459 kilometer* och en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km* sätter BMW iX3 en ny standard. Och tack vare den senaste tekniken laddar du enklare, snabbare och effektivare än någonsin. Men oavsett hur många anledningar vi räknar upp är det bästa sättet att hitta din att boka en provkörning och uppleva den själv.

Läs mer

HÖJDPUNKTER FÖR BMW iX3.

Laddad och startklar: Upptäck höjdpunkterna för den första BMW iX3.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Exteriördesign Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Exteriördesign Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Kupé Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Kupé Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Kördynamik Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Kördynamik Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Konnektivitet Film
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic Konnektivitet Film
High-Power Charging BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic vid publik laddningsstation

LADDNING.

Vid High-Power-Charging-laddstationer kan bilen laddas till 80 procent på ca 34 minuter.

BMW Charging ger dig tillgång till ett nätverk med över 330 000 laddningspunkter världen över, varav en mängd HPC-laddstolpar utmed motorvägarna, t.ex. via vår samarbetspartner IONITY. Det gör att du undviker långa väntetider och kan ladda din BMW iX3 upp till 80 % på endast 34 minuter med en laddningseffekt på 150 kW – eller ladda bilen för att kunna köra ytterligare 100 km efter endast 10 minuters laddning.

Förarassistanssystem BMW iX3 G08 2020 Control Display Förarplats

FÖRARASSISTANS.

Med komfortabel assistans av förarassistanssystem som BMW Driving Assistant Professional, som ingår som standard.

Den senaste generationens intelligenta förarassistanssystem, som Driving Assistant Professional som ingår som standard, med aktiv farthållare inkl. Stop&Go-funktion och styr- och spårhållningsassistent ger maximal komfort och säkerhet i många kritiska eller monotona trafiksituationer. Parking Assistant Plus med backningsassistent gör det enklare än någonsin att parkera och vända på små ytor. Backningsassistenten hjälper dig även genom att göra backningen smidig och säker, till exempel i trånga gränder eller liknande körsituationer.

BMW iX3 i detalj: Upptäck utföranden, utrustning, erbjudanden och tjänster nu

BMW iX3

BÄST PÅ VINTER.

BMW iX3 är en vinnare i vinterförhållanden.

2021 års vintertest av motor.no visade att BMW iX3 hade längst uppmätt räckvidd av bilarna som testades och hade dessutom det bästa resultatet någonsin under ett vintertest av Motor. Eftersom kyla gör bilens räckvidd kortare är det sällan testbilarna kommer så nära det som är deras räckvidd enligt WLTP.  

 

Bilarna som jämfördes var: Wolksvagen ID.3, Volvo XC4o Recharge, Polestar 2, Citroën ë-C4, Ford Mustang Mach-E, Xpeng G3, BMW iX3, Lexus UX300e och Tesla Model 3.Testet utfördes av Motor.no i Norge, vintern 2021.

Läs mer

#39: SÖMLÖS LADDNING MED BMW CHARGING.

Betala bara för elen du laddar under första året.

BMW Charging ger dig tillgång till ett av världens största publika laddnätverk med över 210 000 laddpunkter världen över. För dig som köper en BMW iX3 ingår månadskostnaden för abonnemangen Active och IONITY Plus, i korthet innebär det att du bara betalar för själva elen du laddar. Läs mer om abonnemangen nedan.
BMW iX3
BMW Charging

Active-abonnemanget.

Med Active-abonnemanget laddar du till attraktiva fasta priser och du slipper grundavgiften på 49 kr/månad när du köper en BMW iX3. Dessutom ingår IONITY Plus i ett år utan grundavgift. Paketet avslutas efter 12 månader och förlängs inte automatiskt.
Läs mer om BMW Charging
BMW iX3

IONITY Plus.

Utöver Active-abonnemanget får du som köper en BMW iX3 tillvalspaketet IONITY Plus i ett år utan grundavgiften på 137 kr/månad. IONITY Plus ger dig rabatterade priser vid alla IONITY-laddstationer, 2,88 kr/kWh jämfört med 8,70 kr/kWh.
Läs mer om abonnemangen

#47: MORGONDAGENS BATTERIER.

Vad är din anledning?

Omställningen till att bygga elektrifierade bilar är lika viktig som utmanande. I vårt battericenter i München pågår ett intensivt forskningsarbete där vi tar fram morgondagens batterier. De batterier vi använder ska inte bara vara de mest tekniskt framstående, vi är också noggranna när det gäller hur råvarorna till dem framställs. Brytningen av bland annat kobolt och litium till batterier sker ofta under osäkra villkor. Därför har vi tagit initiativ till att minska andelen kobolt med två tredjedelar i den senaste generationen av våra batterier. Och för att säkerställa hanteringen av de material vi köper sköter vi våra egna inköp.
BMW iX3

#19: Känslan av hållbar körglädje.

Tillsammans med våra samarbetspartners vill vi skapa en hållbar och etisk tillverkningskedja genom hela batteriets livscykel. Vi kontrollerar noggrant alla led från gruvan till tillverkning av batterierna och återvinning. Det betyder att du som kör en elektrifierad BMW kan göra ett så hållbart val som möjligt.
Se fler anledningar
BMW iX3 - digitaliserad körglädje

#9: En elbil som redan har morgondagens digitala tjänster.

Genom att veta hur långt du kommer med nuvarande batteri, få förslag på närmsta laddstation och intressanta saker att göra i närheten medans du ladda kan du med BMW iX3 nå din destination på ett mera avslappnat sätt.
Läs mer om digitaliserad körglädje
BMW iX3

#16: En familjebil som gynnar din framtida familj.

BMW iX3 är med sitt bagageutrymme på 510 liter och möjlighet att extrautrustas med infällbar dragkrok upp till 750 kg en rymlig bil för hela familjen. Samtidigt som den är ett hållbart och bra val för framtiden.
Se fler anledningar
BMW iX3

#25: Intelligent navigation som hjälper dig att hitta laddstationer.

Med de digitala tjänsterna i Connected Charging får du hela tiden information om aktuell status för batteriet, var närmaste laddstation finns och du kan hantera laddningsprocessen – allt för bekymmersfri och avkopplande körning. Reseplaneringen underlättas genom att laddstopp läggs till automatiskt.
Läs mer om tekniken i BMW iX3
BMW iX3 - elbil med hållbar körglädje

#36: Kommer med en körglädje som är hållbar.

Med 30% mindre koldioxidutsläpp och 30% mer effektivt batteri kommer BMW iX3 även med en körglädje som är hållbar.
Läs mer om hållbar körglädje

#26: Omisskännlig BMW-design och kvalitet.

Vad är din anledning?

BMW iX3 kombinerar innovation och uttrycksfullhet. Skarpa, kraftfulla konturer ger bilen ett modernt och minimalistiskt helhetsintryck, medan de valbara BMW i-accenterna framhäver exklusiviteten hos BMW:s första helt elektriska Sports Activity Vehicle. Fronten imponerar redan vid första anblicken framför allt genom de BMW i specifika njurarna med mesh-liknande struktur och horisontella ”nuggets”. Nydesignade 20” Aerodynamikfälgar och diffusor med infattningar i valbar BMW i-blå gör att formspråket är enhetligt från fronten till bakpartiet. Interiören skapar med individuella detaljer som BMW i instegslisterna och Ambient Light som standard förinställt på BMW i-blå en modern och elegant ambiens. Kombiinstrumentet, som är perfekt anpassat för eldrift, och Control Display förstärker tillsammans med det eleganta BMW iX3-emblemet i mittkonsolen det unika med bilen.
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån på gatan
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån med kvinna med BMW i njurar
Bakparti med BMW i specifik bakspoiler BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd bakifrån med kvinna
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic vy från sidan framför byggnad med man
Aerodynamik-fälgar BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic närbild fälg exteriör
Start-stopp-knapp BMW iX3 G08 2020 Förarplats
Förarplats BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic med öppen dörr
Sportstolar i läder ’Vernasca’ Mocka BMW iX3 G08 2020 Interiör
BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån på gatan

BANBRYTANDE BEVINGAD MOBILITET.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån med kvinna med BMW i njurar

KARAKTERISTISK FRONT MED BMW iX3 SPECIFIKA NJURAR.

Bakparti med BMW i specifik bakspoiler BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd bakifrån med kvinna

KRAFTFULLT BAKPARTI MED BMW iX3 SPECIFIK DIFFUSOR.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic vy från sidan framför byggnad med man

SPORTIG SILHUETT MED AIR BREATHER-DEKORLIST.

Aerodynamik-fälgar BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic närbild fälg exteriör

DE NYDESIGNADE BMW AERODYNAMIKFÄLGARNA FÖR BMW iX3.

Start-stopp-knapp BMW iX3 G08 2020 Förarplats

START-STOPP-KNAPP I BMW i BLÅ.

Förarplats BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic med öppen dörr

HÖGKVALITATIV OCH FUNKTIONELL KUPÉ I BMW i DESIGN.

Sportstolar i läder ’Vernasca’ Mocka BMW iX3 G08 2020 Interiör

OPTIMALT STÖD TACK VARE SPORTSTOLAR I LÄDER ’VERNASCA’ MOCKA.

Se fler anledningar till att BMW iX3 är ett bra val eller bygg och hitta din egen.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic vid BMW Wallbox laddningsstation framför hus sedd snett framifrån

LADDNING AV BMW iX3.

Oavsett var och hur du vill ladda din BMW iX3 – BMW Charging erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster. För publik laddning ger BMW Charging tillgång till ett nätverk med över 330 000 laddningspunkter världen över. Här hittar du en mängd HPC-laddstationer, till exempel sådana som drivs av vår samarbetspartner IONITY, längs huvudlederna i hela Europa. Med en laddningseffekt på upp till 150 kW kan BMW iX3 där laddas upp till 80 procent på ca 34 minuter. Det gör att stoppen längs vägen för att ladda din BMW iX3 blir kortare.

Även för laddning hemma erbjuder BMW Charging allt vad du behöver och kan på begäran fås även som praktisk paketlösning. 

 

Behöver du en lämplig kontakt? Beställ enkelt professionell installation samtidigt som du beställer din Wallbox. Det gäller även för BMW Wallbox Essential, med en laddningseffekt på upp till 11 kW, alternativt Smart Wallbox, som dessutom ger tillgång till ytterligare tjänster för smart laddning.
Även i bilen stöder BMW Charging dig med hjälp av praktiska digitala tjänster. Tack vare smarta Connected Charging-tjänster kan du när som helst se laddningsstatus för batteriet vi den centralt placerade informationsdisplayen eller appen, vilket gör att du alltid vet exakt var de närmaste laddstolparna finns och om de är lediga. Det gör du kan anpassa drivningen och interiören optimalt för nästa resa och alltid snabbt kan se laddningshistoriken och mycket annat.

ALLT DU VILL VETA OM ELBILSSUVEN.

Här hittar du svaren på vanliga frågor om BMW iX3.

Läs mer
  • När kan jag beställa BMW iX3?
  • Hur lång elektrisk räckvidd har BMW iX3?
  • Hur gör jag om mitt resmål ligger bortom bilens elektriska räckvidd?
  • Vilka laddningsmöjligheter finns det och hur lång tid tar det att ladda BMX iX3?