BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån parkerad på gatan

THE iX3

BMW i

BMW iX3: ERBJUDANDEN OCH TJÄNSTER

THE iX3BMW iX3: ERBJUDANDEN OCH TJÄNSTER

Med det breda utbudet av produkter, tjänster och appar som i BMW ConnectedDrive finns det inte längre någonting som begränsar din elektriska mobilitet. Och för att du ska kunna koncentrera dig fullt ut på körglädjen garanterar BMW:s attraktiva tjänster dig ett totalskydd såväl vid service och underhåll när behovet uppstår.

Läs mer
BMW iX3, privaterbjudanden.

PRIVATERBJUDANDEN PÅ BMW iX3.

Se aktuella privaterbjudanden på BMW iX3. Det finns kampanjerbjudanden på både privatleasing- och billånspriser. Om du är osäker på om privatleasing eller billån är rätt finansiering för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkor och sedan månadskostnader.
BMW iX3, tjänstebilserbjudanden

TJÄNSTEBILSERBJUDANDEN PÅ BMW iX3.

Se aktuella tjänstebilserbjudanden på BMW iX3. Det finns kampanjerbjudanden på både BMW Business Lease och företagsleasing uppdelade per prisbasbelopp. Om du är osäker på vilken finansiering som är rätt för dig kan du läsa mer om fördelarna och jämföra villkoren.

BMW CHARGING-PRODUKTER OCH -TJÄNSTER FÖR BMW iX3.

För snabb och enkel laddning av din BMW iX3.

Med produkterna och tjänsterna i BMW Charging kan du välja mellan en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma och publik laddning och som gör att du kan utnyttja laddningskapaciteten hos din BMW iX3 på upp till 150 kW optimalt.
Laddkabeln för laddning vid publika laddstationer och ett BMW Charging Card ingår som standard. Det gör att du har tillgång till ett laddningsnätverk med över 330 000 laddningspunkter i innerstäderna, på parkeringsplatser och längs viktiga trafikleder – inklusive High-Power-Charging-stationer för ultrasnabb laddning. Här kan du utnyttja laddningskapaciteten hos din BMW iX3 maximalt och till exempel ladda bilen för 100 km ytterligare räckvidd medan du tar en kaffepaus på 10 minuter.
Hemma kan du ladda med Flexible Fast Charger via ett hushållsuttag eller industriuttag eller extra snabbt med 11 kW via BMW Wallbox Essential eller Smart Wallbox, som helt uppkopplad möjliggör smart styrning av laddningsprocesserna. Du kan beställa professionell installation och konfiguration samtidigt, och även få ett särskilt grön el-pris som gör att du laddar din BMW iX3 extra hållbart hemma. Praktiska paketlösningar kombinerar BMW Charging-produkterna och -tjänsterna som har anpassats optimalt för just ditt laddningsupplägg.
Innovativa Connected Charging-tjänster gör att du enkelt kan se var närmaste laddstationer finns på info-displayen, samtidigt som du kan se annan användbar information. Intelligenta laddningslägen skapar ännu bättre möjligheter att planera laddningen av bilen och anpassa den efter dina laddningsstopp och destinationer.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic vid publik laddstation vy från sidan
BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Publik laddning.

BMW Charging Card ingår i köpet av din BMW iX3 och ger tillgång till det ständigt växande laddningsnätverket BMW Charging. Laddstolpar från olika operatörer visas i BMW navigationssystemet, appen eller på webbplatsen och kan låsas upp via appen eller BMW Charging Card.
To the service
Laddningskabel Professional (Mode 3) BMW iX3 G08 2020

Laddningskabel Professional (Mode 3).

Laddningskabeln Professional (Mode 3) möjliggör enkel och snabb laddning vid publika laddstationer. Kabeln kan användas för laddning med enfas med en laddningseffekt på upp till 7,4 kW, respektive för laddning med trefas och en laddningseffekt på upp till 11 kW. Kabeln är fem meter lång och basaltgrå. En praktisk förvaringsväska medföljer.
BMW Wallbox Essential BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Ha tankstationen hemma: Med BMW Wallbox Essential laddar du snabbt, säkert och komfortabelt. Med en laddningseffekt på upp till 22kW* laddar du din BMW betydligt snabbare än med en standardladdningskabel. BMW Installationsservice säkerställer fackmannamässig rådgivning, montering och idrifttagning av din personliga Wallbox eller lämpligt eluttag för användning av din Flexible Fast Charger. *Den maximala laddningskapaciteten för BMW iX3 är för närvarande 11 kW.
Smart BMW Wallbox BMW iX3 G08 2020

Smart BMW Wallbox.

Smart Wallbox, som erbjuds via vår partner, ger förutom en laddningseffekt på upp till 22kW* även tillgång till smarta extratjänster för smart laddning i ett stort nätverk. Wallbox kan integreras i ett befintligt Home Energy Management System och styras enkelt online. Även separat beräkning och fakturering av laddningarna är möjligt. *Den maximala laddningskapaciteten med växelström för BMW iX3 är för närvarande 11kW.
Flexible Fast Charger BMW iX3 G08 2020

Flexible Fast Charger.

Hemma eller på väg – Flexible Fast Charger möjliggör flexibel laddning med upp till 11 kW laddningseffekt för alla bilar utrustade med typ-2-laddningsuttag. Den mobila laddaren lämpar sig för såväl växelström som likström och levereras med tillhörande adapterkontakter. Laddningskabeln är sex meter lång och vattentät, vilket gör att den kan användas överallt.
Connected Charging Services BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Connected Charging Services.

Med de digitala tjänsterna som ingår i Connected Charging utnyttjar du den elektriska räckvidden hos din BMW i modell optimalt och effektivt. Redan när du planerar din resa visar systemet med hög tillförlitlighet var närmaste publika laddstation finns längs vägen och informerar dig i förväg om t.ex. tillgänglighet och vilka strömstyrkor laddningspunkterna har.
Paketerbjudande för laddning hemma

Paketerbjudande för laddning hemma.

Praktiska paketlösningar kombinerar BMW Charging-produkterna och -tjänsterna som har anpassats optimalt för just din laddningssituation hemma. Redan när du konfigurerar din BMW iX3 kan du välja mellan flera paket och sammanställa de prestanda som krävs för att du ska kunna ladda bilen hemma.
BMW Charging BMW iX3 G08 2020 Film

BMW CHARGING FÖR BMW iX3.

FUNKTIONER SOM KAN BESTÄLLAS TILL I EFTERHAND FÖR BMW iX3.

Optimera din BMW iX3 smidigt ”Over the air”.

Med Remote Software Upgrade är programvaran i din BMW alltid uppdaterad. Tack vare de innovativa ”Over the air”-uppgraderingarna kan du säkerställa att din BMW iX3 alltid är uppdaterad. Du kan även beställa extra funktioner för din BMW iX3, som helljusassistent, Drive Recorder eller till och med det adaptiva M chassit – enkelt och smidigt via ConnectedDrive Store.

BMW iX3 G08 2020 föraren använder Control Display Kupé
Remote Software Upgrade BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.
BMW Drive Recorder BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

BMW Drive Recorder.

Med BMW Drive Recorder kan du spela in en video av området runt bilen och spela upp den exempelvis på informationsdisplayen eller exportera den till din mottagarenhet via USB. Viktig information om bilen som t ex hastighet och gps-koordinater sparas samtidigt som videon spelas in. BMW Drive Recorder har två underfunktioner, inspelning av händelser och inspelning av kollisioner.
Helljusassistent BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

Helljusassistent.

Helljusassistenten hjälper föraren vid körning i mörker genom att automatiskt reglera växlingen mellan hel- och halvljuset vid mötande och framförvarande trafik. Om belysningen i omgivningen är tillräckligt stark, t ex i tätorter, reagerar systemet och kopplar automatiskt över till halvljus.
Adaptivt M chassi BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån i aktion på gatan

Adaptivt M-chassi.

Det adaptiva M chassit anpassas elektroniskt till körförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan du ställa in chassits egenskaper för den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfort till sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper.

BMW SERVICES FÖR BMW iX3.

Bekymmersfritt resande – med din BMW iX3.

BMW iX3 erbjuder även de bästa lösningarna när det gäller service. Med BMW Mobile Care är våra experter tillgängliga för alla BMW-förare dygnet runt, året om vid en nödsituation. Tack vare de innovativa BMW Teleservices skickar din BMW iX3 information om servicebehov och felmeddelanden direkt till din BMW Servicepartner, som därefter tar kontakt med dig. Med tjänsterna som ingår i BMW Service Inclusive täcks kostnaderna för dessa och andra tjänster under löptiden för ditt val. Mer tid över till de viktiga sakerna i livet. Med BMW:s mångsidiga tjänster är du alltid på den säkra sidan.

Läs mer
BMW Service Inclusive för BMW iX3 G08 2020

BMW Service Inclusive

Släpp loss och fokusera bara på det viktiga – körglädjen. Med BMW Service Inclusive är det möjligt. Det räcker nämligen att du betalar en gång för att all service och alla reparationsarbeten ska ingå under den tid som du väljer.

Läs mer
BMW Teleservices för BMW iX3 G08 2020

BMW Teleservices.

Med de innovativa teletjänsterna som ingår i BMW ConnectedDrive gör din BMW att du kan fokusera på annat. Om det är dags för service eller om ett problem skulle uppstå, förser den din föredragna BMW Service Partner med all relevant information om din bil. Din servicepartner kontaktar dig då för att boka en tid. Det gör att du kan lita på snabb och okomplicerad service av din bil och att du inte behöver tänka på allt själv. Enda kravet: Att du har registrerat din bil online på BMW ConnectedDrive Portal och sparat en Service Partner. Upptäck nu hur BMW Teleservices gör ditt liv bekvämare.

Läs mer
BMW Mobile Care för BMW iX3 G08 2020

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfria assistanstjänsten BMW Mobile Care är tillgänglig för alla BMW-förare dygnet runt, året om. Ett telefonsamtal – och våra experter står till din tjänst med all sin kompetens. Per telefon eller vid behov på plats.

Läs mer

BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR BMW iX3.

Elektrifierande elegant: BMW iX3.

BMW i3 är redan mer än exceptionell. Men för dina speciella behov finns BMW originaltillbehör. Sätt din personliga prägel på din BMW iX3 med extrautrustning som framhäver designen, funktionerna eller komforten hos BMW:s första helt elektriska Sports Activity Vehicle ytterligare.

BMW iX3 G08 2020 Mineralvit metallic sedd snett bakifrån parkerad på gatan
BMW takbox 420 Svart/Titansilver BMW iX3 G08 2020

BMW Takbox 420 Svart/Titansilver.

Den moderna BMW takboxen i Svart med sidodekor Titansilver har en volym på 420 liter och passar till alla BMW lasthållarsystem. Tack vare det dubbelsidiga öppningssystemet med tredubbelt centrallås på båda sidor är boxen stöldskyddad och går lätt att lasta i och ur.
BMW Lasthållare BMW iX3 G08 2020

BMW Lasthållare.

Takrelingen kan kombineras med alla BMW takräckessystem och takboxar och passar även bilens utseende perfekt. Lasthållaren monteras lätt och utan verktyg samt uppfyller tack vare sin stabila konstruktion och sitt stöldskyddande låssystem högsta krav på kvalitet och säkerhet.
BMW golvmattor Allväder BMW iX3 G08 2020

BMW golvmattor Allväder.

De fyra slitstarka golvmattorna med perfekt passform och hög kant har inte bara snygg design, utan skyddar även fotutrymmet mot smuts och väta. Med sin svarta färg matchar mattorna interiören perfekt .
BMW LED-dörrprojektorer BMW iX3 G08 2020

BMW LED-projektor i dörren.

De innovativa BMW LED-dörrprojektorerna aktiveras automatiskt när dörrarna öppnas och projicerar grafik på marken intill bilen via en utbytbar diabild. Välj mellan flera olika motiv som lyser upp instegsområdet perfekt.
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW iX3 G08 2020

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Ladda trådlöst, alltid och överallt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal laddar du din smartphone smidigt och bekvämt utan kabel i bilen. Det gör att mobiltelefonen förvaras säkert och inte glider runt. Extra smart: Den inbyggda powerbanken är löstagbar och möjliggör trådlös laddning även utanför bilen.
Bakre cykelhållare Pro 2.0 BMW iX3 G08 2020

Bakre cykelhållare Pro 2.0.

Den lätta och stabila BMW bakre cykelhållaren Pro 2.0 klarar upp till 60 kg last. Den är mycket enkel att montera och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar (utbyggnadssats för tre cyklar finns separat). Den praktiska nedfällningsfunktionen gör att det alltid går lätt att komma åt bagageutrymmet.