BMW iX3 G08 2021 M Karbonsvart sedd från sidan
DrivmedelElbil
THE iX3Helt elektriska BMW iX3

BMW iX3: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 17,6 - 18; Räckvidd, WLTP i km: 461 - 471

Läs mer

BMW iX3 – EN MELLANSTOR SUV HELT PÅ EL.

Välkommen till en eldriven trotjänare som rymmer hela familjen och all packning. BMW iX3 kommer med vårt populära M Sportpaket som standard.

BMW iX3 förenar en karakteristisk BMW-design med en elektrisk drivlina. Här får du ombonad komfort och en elektrisk räckvidd på upp till 460 km. Den är enkel att ta sig i och ur och du får en bekväm familjebil och körglädje i ett. Tack vare sin generösa men samtidigt smidiga storlek, är den lättparkerad och rymlig nog för din packning.  BMW iX3 är den perfekta kombinationen av tjänstebil och familjebil. Lika lämpad för stadskörning som på landsväg. 

Läs mer

BOKA EN DIGITAL GENOMGÅNG.

BMW 3-serie Sedan

Lär känna bilen helt digitalt genom att boka en videogenomgång med en BMW Återförsäljare. Snabbt, smidigt och förutsättningslöst.

PROVKÖR BMW iX3.

BMW iX3.

Nu finns BMW iX3 att upplevas hos våra återförsäljare. Boka din provkörning redan idag och förundras av den sportiga prestandan och klassiska BMW-körglädjen.

HUR LÅNG RÄCKVIDD HAR BMW iX3?

Använd verktyget för att se hur körstil, temperatur och air condition påverkar räckvidden för BMW iX3.
Välj modell
  • Varför varierar räckvidden?
  • Vad betyder det mer konkret att räckvidden kan variera?
  • Allmänna räckviddsuppgifter och -värden i denna indikator
  • Vilka antaganden är körstilsinställningarna baserade på?

  LADDTIDER FÖR 100 KM RÄCKVIDD.

  Med din BMW iX3 och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på vägen och på jobbet – dessutom med en imponerande laddeffekt på upp till 150 kW. I bilens leveransomfattning ingår en standardladdutrustning bestående av Flexible Fast Charger för flexibel och mobil laddning hemma, samt laddningskabeln för offentlig laddning och BMW Charging Card. Alla laddtider anges utifrån optimala laddningsförhållanden och enligt WLTP-körcykeln.

  Lorem ipsum

  Ladda hemma för 100 km räckvidd.

  Ca 1h 37 min. – Laddbox (11 kW)

  Ca 14h 17 min. – Standardladdningskabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanligt vägguttag
  Kontakta återförsäljare om laddningslösningar
  BMW iX3 G08 2021

  Ladda på resan för 100 km räckvidd.

  Ca 7 minuter – High-Power Charging

  Ca 20 minuter – Snabbladdningsstation (50 kW)
  Beräkna resväg och räckvidd

  Beräkningen tar hänsyn till förbrukning och laddeffekt. Värdena avser en batteristarts- och omgivningstemperatur på 29–33 °C med certifieringsvärden under uteslutande av extraförbrukare som t.ex. stolsvärme, displayer och klimatanläggning. Individuell förbrukning kan avvika (beroende på t.ex. körprofil, temperatur, omgivningsvillkor), liksom den individuella laddeffekt som kan uppnås (beroende på t.ex. batteriladdningsnivå, fordonsklimatisering). Till grund för förbrukningen ligger WLTP Best Case. Till grund för laddeffekten ligger högsta möjliga laddeffekt (beroende på laddningstyp och fordon).

  Läs mer

  OFFENTLIG LADDNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNADER UTAN GRUNDAVGIFT.

  BMW iX3 G08 2021 ladda elektrisk SAV vid en offentlig snabbladdningsstation

  BMW Charging Card ingår och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW iX får du IONITY Plus-paket ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid någon av de många IONITY High Power Charging-stationerna.

  JÄMFÖR OCH HITTA DIN FAVORIT.

  UTFÖRANDE CHARGED

  100 % elektrisk: Standardutförandet ”Charged” har en imponerande utrustning som ökar komforten, säkerheten och körglädjen. Innehåller bl.a.:
  • Driving Assistant Professional
  • BMW Live Cockpit Professional (inkl. navigationssystem)
  • Adaptiva LED Strålkastare
  • Parking Assistant inkl. Backkamera och parkeringssensorer
  BMW iX3 G08 2021 M Sport Utförande Impressive M Karbonsvart metallic sedd snett framifrån

  UTFÖRANDE CHARGED PLUS

  100 % elektrisk: Tillvalsutförandet ”Charged Plus” bygger på standardutförandet ”Charged” och ökar den exklusiva känslan och körkomforten i din BMW. Innehåller utöver innehållet i Charged bl.a.:
  • BMW Gesture Control
  • Parking Assistant Plus inkl. Surround View
  • BMW Head-Up Display
  • Harman Kardon surround sound system
  BMW iX3 G08 2021 M Sport Utförande Inspiring Phytonicblå sedd snett framifrån
  • UTFÖRANDE CHARGED
  • UTFÖRANDE CHARGED PLUS

  EXTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

  BMW iX3 G08 2021 sedd framifrån

  Frontdesign.

  Den nästan helt slutna BMW i-njuren utgör det centrala optiska elementet i den imponerande fronten. Tillsammans med luftintagen i BMW i-blått som är placerade i L-form understryker de den helt elektriska karaktären hos nya BMW iX3. De smala adaptiva LED-strålkastarna i ny design ger fronten på BMW iX3 en fokuserad blick.
  BMW iX3 G08 2021 sedd från sidan

  Sedd från sidan.

  Med hjälp av de generösa konturerna runt hjulhusen framhävs den nya designen hos 20" M Aerodynamikfälgarna 890 M i Jetblack med aluminiumaccenter på ett självsäkert sätt. Air Breathers i BMW M design på skärmen bakom framhjulet optimerar luftströmmen.
  BMW iX3 G08 2021 sedd bakifrån

  Bakpartiets design.

  Nya LED-baklyktor med tredimensionellt täckglas, tånggrafik och horisontell blinker ger i kombination med vertikala Air Breathers en maximalt fokuserad framtoning. Diffusorer i blått avrundar bakpartiet mot vägen. Den mellanliggande ribban går i exklusivt Frozen Grey.

  INTERIÖRA HÖJDPUNKTER.

  Cockpit BMW iX3 G08 2021

  Förarplats.

  BMW Live Cockpit Plus kombinerar en 12,3 tums helt digital instrumentdisplay och en 12,3 tums Control display med pekfunktion. Blå BMW i-accenter som på start/stopp-knappen understryker den utsläppsfria drivningen av nya BMW iX3.
  Panoramaglastak BMW iX3 G08 2021

  Panoramaglastak.

  Panoramaglastaket ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär och släpper in frisk luft när det är öppet. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.
  Sportstolar BMW iX3 G08 2021

  Sportstolar.

  De standardmonterade sportstolarna i perforerat, finnarvat Sensatec ger hög komfort i BMW iX3. M lädersportratten inklusive multifunktion och M-emblem har 3-ekrad design. Interiörlister i Aluminium Romboid Rökgrå förstärker den sportiga prägeln.

  BMW ORIGINALTILLBEHÖR FÖR BMW iX3.

  19" BMW Aerodynamikfälg Dubbeleker 842 Bicolor BMW iX3 G08 2021

  19" BMW Aerodynamikfälg Dubbeleker 842 Bicolor.

  19" BMW Aerodynamikfälg Dubbeleker 842 Bicolor. Komplett vinterhjul med däcktryckskontroll och nödkörningsegenskaper, dimension 8J x 19.
  Till produkten
  BMW golvmattor Allväder fram BMW iX3 G08 2021

  BMW golvmattor Allväder fram.

  BMW allvädersmattor med perfekt passform som skyddar fotutrymmet fram mot smuts och väta. I svart och X3-emblem i rostfritt stål.
  Till produkten
  Bakre cykelhållare Pro 2.0 BMW iX3 G08 2021

  Bakre cykelhållare Pro 2.0.

  Lätt och stabil BMW bakre cykelhållare Pro 2.0 för två cyklar/E-Bikes. Max. belastning är 60 kg och hållaren kan fällas ihop.
  Till produkten

  ELEKTRIFIERAD KÖRPRESTANDA.

  Mer dynamisk, effektiv och innovativ än någonsin: I BMW iX3 sitter BMW eDrive-teknik av femte generationen. I kombination med det nyutvecklade högprestandabatteriet och det adaptiva chassit bjuder denna SUV på elektrifierande körprestanda och acceleration varje meter av körningen.

  Adaptivt chassi BMW iX3 G08 2021

  Adaptivt chassi

  Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna efter förarens preferenser för att öka rullkomforten och förhöja kördynamiken. Standardinställningen Comfort ger dessutom högre åkkomfort.
  Elektrisk drivenhet BMW iX3 G08 2021

  Elektrisk drivenhet.

  Den högintegrerade drivenheten kombinerar elmotor, växellåda och prestandaelektronik på ett utrymmesbesparande och viktoptimerat sätt i ett aluminiumhus. Det direkta svaret när du trampar på gaspedalen i form av omedelbar acceleration med maximalt vridmoment ger dig den karakteristiska BMW-körglädjen. Eftersom elmotorn har konstruerats utan användning av sällsynta jordarter är den extra hållbar.
  Rekuperationssystem BMW iX3 G08 2021

  Bromsenergiåtervinningssystem.

  Bromskraftsåtervinningssystemet omvandlar den rörelseenergi som uppstår vid inbromsningar till ström och matar denna till högspänningsbatteriet som driver elmotorn, för att på så sätt förlänga räckvidden ytterligare. Inställningen av bromsåtervinningsnivån i fyra olika lägen ger ökade möjligheter till personlig anpassning och därmed en tydligt förbättrad komfort.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  BMW Iconic Sounds Electric.

  Med BMW IconicSounds Electric kan du öka den känslomässiga upplevelsen när du kör på ren eldrift. De artificiella motorljudsprofilerna ger omedelbar akustisk återkoppling på olika manövrer under körningen. Ljudet avges av ljudanläggningen och utvändigt via komponenter i det akustiska fotgängarskyddet.

  BMW DIGITAL SERVICES I BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Karbonsvart sedd bakifrån vid snabbladdningsstation

  De innovativa tjänsterna i My BMW-appen och BMW Maps med Connected Charging och Connected Navigation hjälper dig att utnyttja räckvidden hos din BMW iX3 effektivt och planera dina rutter efter detta. Dessa tjänster styr du helt enkelt genom att kommunicera med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant åker alltid med och gör att du kan styra många fordonsfunktioner via röstkommando.

  TEKNIKEN I BMW iX3.

  I nya BMW iX3 har du tillgång till många digitala tjänster och intelligenta assistanssystem. Från parkeringsassistenten till den personliga röststyrningen bidrar den innovativa tekniken till ökad komfort och säkerhet under körning.

  BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 Control Display Kupé

  BMW Intelligent Personal Assistant (tjänsten är inte tillgänglig på den svenska marknaden för närvarande).

  Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Säg dina kommandon med helt vanlig röst för att styra bilens många funktioner. Intelligent Personal Assistant kan dessutom förklara allt som har med bilen att göra så att du lär känna din BMW ännu bättre.
  Connected Charging BMW iX3 G08 2020 Control Display Kupé

  Connected Charging.

  Med de digitala tjänsterna i Connected Charging utnyttjar du räckvidden hos din BMW i modell effektivt och alltid med stor flexibilitet. Systemet hjälper dig vid sökning efter offentliga laddstationer och tillhandahåller viktig information i förväg. Dessutom har du alltid koll på relevanta fordonsdata via appen.
  Digital Key BMW iX3 G08 2020

  Digital Key.

  Med BMW Digital Key på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta bilen. Du kan även ge upp till fem personer tillgång till din BMW med en med kompatibel iPhone*. Här kan du bland annat begränsa driveffekten och toppfarten t.ex. för personer med nytaget körkort. *BMW Display Key är endast kompatibel med utvalda iPhones. Det finns en lista med alla kompatibla iPhones på bmw.com/digitalkey.
  Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Förutom funktionerna som ingår i Driving Assistant innehåller Driving Assistant Professional bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, nödstoppsfunktion samt filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd.
  Parking Assistant BMW iX3 G08 2021

  Parking Assistant.

  Parking Assistant underlättar parkering av bilen. Backkameran ser till att ge bättre sikt bakåt. Den aktiva parkeringsdistanskontrollen ger bättre skydd mot parkeringsskador. Parkeringsassistenten parkerar bilen automatiskt längs med och vinkelrätt mot körbanan och kör ut från parkeringsfickan igen. Backningsassistenten underlättar för dig vid backning där det är ont om plats.
  Aktiv navigationsvägledning BMW iX3 G08 2021

  Aktiv navigationsvägledning.

  Den aktiva navigationsvägledningen som utökad funktion i styr- och spårhållningsassistenten kan föreslå ett filbyte om detta krävs för att följa navigationsrutten. I så fall hittar systemet en lämplig lucka i trafikflödet i den intilliggande filen och uppmanar dig till filbyte.

  TEKNISK DATA FÖR BMW iX3.

  De viktigaste siffrorna.

  Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min:

  210 (286)

  Max. vridmoment i Nm:  

  400

  Acceleration 0-100 km/h i sekunder:

  6,8

  Räckvidd med elmotor i km (WLTP):

  upp till 460*

  Maximal laddningseffekt:  

  efterladda i 10 min för ytterligare 90 km körning
  (High-Power-laddstation)

  BMW iX3 G08 2021 tekniska data
  BMW hjul- och däck EU-märkning förstorad bild

  BMW FÄLGAR OCH DÄCK.

  Däcken till våra bilar testas noggrant med upp till 50 olika kvalitetskriterier – avsevärt fler än vad som krävs enligt gällande EU-bestämmelser. Här hittar du all information om egenskaperna hos däcken som BMW använder.
  • Elektrisk räckvidd påverkas av faktorer som körstil, vägbanans beskaffenhet, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering och föruppvärmning/kupékylning.