HEAD TURNER.

Design och utrustning för BMW 1-serien.

HEAD TURNER.

Design och utrustning för BMW 1-serien.

HEAD TURNER.Design och utrustning för BMW 1-serien.

Dynamisk på utsidan. Exklusiv på insidan. Designen förmedlar bilens essens i form av hög sportfaktor, kraftfull dynamik och renodlad körglädje. Med sina progressiva linjer, sitt muskulösa formspråk och sin högklassiga utrustning är BMW 1-serien som gjord för dagens urbana livsstil. Ett blickfång som inte passerar obemärkt.

TOP FORM.

Fronten hos BMW 1-serien kan betonas lite extra med något av de nya paketen Sport Line Shadow och M Sport Shadow. Den exklusiva njurinfattningen i Svart högglans och stora luftintag signalerar ett kraftfullt framåtsträvande uttryck. De flacka, mörka strålkastarna understryker den sportiga känslan ytterligare. Redan de 17” lättmetallfälgar som ingår i Sport Line Shadow ger bilen en dynamisk look och ett utmärkt väggrepp. Ännu sportigare blir det med 18" M lättmetallfälgarna Dubbeleker 719 i Svart som ingår i M Sport Shadow, vilka kan kompletteras med M sportbromsar med blå bromsok.
Bakpartiet präglas av kraftfulla hjulhus, markant stötfångare och mörka, karakteristiskt L-formade LED-bakljus. Ändrör i svartkrom fulländar den dynamiska utstrålningen.

MUST HAVE – BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Ännu sportigare? Ännu exklusivare? Eller mer funktionell? Inga problem. Med BMW Originaltillbehör kan du utrusta din BMW 1-serie precis efter eget tycke och smak. Välj bland ett stort antal läckra och funktionella kvalitetsprodukter – allt från snygga fälgar och BMW Head-Up Screen i fullfärg till den praktiska cykelhållaren.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Värden i [ ] gäller bilar med Steptronic-växellåda.

    Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

    Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.