HEAD TURNER.

Design och utrustning för BMW 1-serien.

HEAD TURNER.

Design och utrustning för BMW 1-serien.

HEAD TURNER.Design och utrustning för BMW 1-serien.

Dynamisk på utsidan. Exklusiv på insidan. Designen förmedlar bilens essens i form av hög sportfaktor, kraftfull dynamik och renodlad körglädje. Med sina progressiva linjer, sitt muskulösa formspråk och sin högklassiga utrustning är BMW 1-serien som gjord för dagens urbana livsstil. Ett blickfång som inte passerar obemärkt.

Read more

TOP FORM.

Fronten hos BMW 1-serien kan betonas lite extra med något av de nya paketen Sport Line Shadow och M Sport Shadow. Den exklusiva njurinfattningen i Svart högglans och stora luftintag signalerar ett kraftfullt framåtsträvande uttryck. De flacka, mörka strålkastarna understryker den sportiga känslan ytterligare. Redan de 17” lättmetallfälgar som ingår i Sport Line Shadow ger bilen en dynamisk look och ett utmärkt väggrepp. Ännu sportigare blir det med 18" M lättmetallfälgarna Dubbeleker 719 i Svart som ingår i M Sport Shadow, vilka kan kompletteras med M sportbromsar med blå bromsok.
Bakpartiet präglas av kraftfulla hjulhus, markant stötfångare och mörka, karakteristiskt L-formade LED-bakljus. Ändrör i svartkrom fulländar den dynamiska utstrålningen.

MUST HAVE – BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Ännu sportigare? Ännu exklusivare? Eller mer funktionell? Inga problem. Med BMW Originaltillbehör kan du utrusta din BMW 1-serie precis efter eget tycke och smak. Välj bland ett stort antal läckra och funktionella kvalitetsprodukter – allt från snygga fälgar och BMW Head-Up Screen i fullfärg till den praktiska cykelhållaren.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.