FAST LOVE.

Nya BMW 1-serien. Connected to Perform.

FAST LOVE.

Nya BMW 1-serien. Connected to Perform.

FAST LOVE.Nya BMW 1-serien. Connected to Perform.

Acceleration 0–100 km/h s (BMW M140i)

4.8 [4.6]

Toppfart km/h (BMW M140i)

250

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW M140i)

7.8 [7.1]

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW M140i)

179–163

BMW M140i från:

392 500 kr

Imponerar. Inspirerar. Influerar. Med sportig design, dynamiska köregenskaper och perfekt uppkoppling är detta en bil som tar dig med storm – och naturligtvis dit du vill. Snabb i vändningarna, snabb på den digitala motorvägen: en oslagbar kombination när man tar sig an nya utmaningar. En liten skillnad som gör stor skillnad.

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Designen för nya BMW 1-serien kan sammanfattas i ett enda ord: dynamisk. Med sina perfekt avvägda proportioner utstrålar den en kompromisslöst sportig stil, in i minsta detalj. Koncentrerad perfektion på varje punkt – med osviklig känsla för helheten. Oavsett vilket utförande eller paket du väljer för att förädla din bil.

BMW M140i:
Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,8
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 179

”Med nya lacker, klädslar och andra designdetaljer får kunden nu ännu fler möjligheter att sätta sin individuella prägel på bilen och vässa den distinkta karaktären.”
Martina Starke, chefdesigner färger och material, BMW Group

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Endorfin på raksträckorna. Adrenalin i kurvorna. BMW-typiska, direkta styregenskaper, exakt avstämt chassi och optimal viktfördelning ger fascinerande smidighet och prestanda. Och med den raka, 6-cylindriga turbo-bensinmotorn under den långsträckta motorhuven har nya BMW 1-serien dynamik som saknar motstycke i kompaktklassen. Sportig så det räcker.

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Upplev nästa nivå av perfekt integrerad uppkoppling: med ett intuitivt användarkoncept, intelligenta förarassistanssystem och digitala tjänster som är unika i den här klassen. Allt för att maximera din körupplevelse. Med vår app kopplar du samman bilen och din smartphone och öppnar därmed för helt nya möjligheter att samordna kalender, ruttplanering, kommunikation och underhållning.

”Vi ger våra kunder möjligheten att välja de användarfunktioner som de trivs bäst med.”
Holger Hampf, chefdesigner User Experience

POWER PLAY.

POWER PLAY.

BMW M140i xDrive är temperament i sin renaste form: från noll till hundra på spektakulära 4,4 sekunder. Under huven finns den raka, 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn med imponerande 340 hk. Till detta kommer ett antal prestandakomponenter för gränslös körglädje. En upplevelse som tar sig uttryck i att pulsen ökar i samma takt som ditt leende blir allt bredare.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

    Värden i [ ] gäller bilar med Steptronic-växellåda.

    Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den aktuella bilen kan avvika. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.

    Värdena avser inte den enskilda bilen och är heller inte en bindande del av erbjudandet, utan enbart till för att olika bilar ska kunna jämföras. Enligt direktivet 1999/94/EG tas inte hänsyn till koldioxidutsläpp som uppstår vid produktion och tillhandahållande av bränsle och andra energislag när koldioxidvärdet för bilen beräknas.