SPELAR I STORSTADSLIGAN.

Nya BMW 2-serie Active Tourer.

SPELAR I STORSTADSLIGAN.

Nya BMW 2-serie Active Tourer.

SPELAR I STORSTADSLIGAN.Nya BMW 2-serie Active Tourer.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (220i)

141 (192)/5000–6000

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (220i)

5,9–5,6(1)

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (220i)

134–127(1)

Bagageutrymmesvolym

468 till 1510 liter

Bli ett med stadens puls. Med glädje. Med stil. Med karaktär. BMW 2-serie Active Tourer hör hemma i moderna storstäder bland torg och caféer, i alléer och korsningar. Med lekfullhet och energi tar sig din bil an varje utmaning och bemästrar den skickligt. Dynamisk och smidig på trånga gator, flexibel och effektiv när tiden är knapp – en perfekt bil för aktiva storstadsmänniskor.

SEVÄRDHET FÖR FÖRBIPASSERANDE.

Nya BMW 2-serie Active Tourer är ett ständigt blickfång. Lika imponerande ur alla perspektiv och i alla detaljer. Den stora njuren och genomgående främre luftintag får bilen att utstråla handlingskraft och LED-strålkastarna inger respekt. Den dynamiska silhuetten med horisontell konturlinje och tydligt markerade tröskelbreddare ger BMW 2-serien en både sportig och modern karaktär.

POPULÄRA TJÄNSTEBILAR.

BMW 2-serie Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer xDrive Plug-In Hybrid Connected Edition.

Under 8 prisbasbelopp

Förmånsvärde från 942 kr/mån.
Företagsleasing från 2.574 kr/månad


Bonus

BMW 225xe har en miljöbilsbonus på 16.667 kr.
 

BMW 225xe Connected innehåller det mesta man kan önska i form av xDrive, Automatlåda, Connected, Model Advantage och hybriddrift.


Effekt 224 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,3 l/100 km. Koldioxidvärde 52 g/km. Miljöklass: EU6.


Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Read more

UTVALDA MODELLER FÖR DIG SOM PRIVATPERSON.

BMW 2-serie Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer xDrive Plug-In Hybrid Connected Edition.

Från 382.700 kr

Billån från 4.017 kr/månad

Bonus
BMW 225xe har en miljöbilsbonus på 16.667 kr.


BMW 225xe Connected innehåller det mesta man kan önska i form av Xdrive, Automatlåda, Connected, Model Advantage och hybriddrift.


Effekt 224 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,3 l/100 km. Koldioxidvärde 52 g/km. Miljöklass: EU6.

Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och varje återförsäljare har rätt att sätta egna priser. Kontakta din återförsäljare för fler erbjudanden och priser. Businesserbjudanden kan ej kombineras med ramavtal och andra erbjudanden. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Read more

PRISER OCH BERÄKNINGAR.

Så här har vi räknat

Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95% (ränteläge juni 2017), 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 4,38 %. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid.

 

*Uppgradering av fälg kan påverka CO2 utsläpp vilket kan påverka fordonsskatten.

Read more
”BMW 2-serie Active Tourer är den mest funktionella BMW:n och omdefinierar begreppet körglädje.”
Dr. Norbert Reithofer, styrelsordförande i BMW AG

LIKA HEMMA ÖVERALLT.

Ta ut svängarna i innerstan. Med BMW 2-serie Active Tourer är det ingen paradox. Gott om plats och suverän flexibilitet är två av bilens främsta egenskaper. Med upp till 1 510 liter variabelt bagageutrymme finns alltid rum för nya aktiviteter. Det är som en stående inbjudan. Stora dörrar underlättar in- och urstigning och extrautrustningens automatiska baklucka gör i- och urlastning betydligt enklare och bekvämare. Perfekt när du ska bocka av din att göra-lista.

SURFA IN TILL CITY.

Med BMW ConnectedDrive kan du verkligen koppla av under körningen. Uppkopplade digitala tjänster och appar liksom de intelligenta förarassistanssystemen från BMW Personal CoPilot ger allt stöd som behövs på korta eller långa sträckor. När du nått ett mål säkert och bekvämt återstår bara att ta sikte på nästa.

Read more

Svar på allt.

Med BMW Concierge Services kopplas du vidare till en medarbetare på BMW Callcenter med en knapptryckning. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.
Read more

All information på samma ställe

BMW Head-Up Display i fullfärg visar all information som är viktig för körningen på en projektionsskiva direkt i förarens synfält, utan att det distraherar. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information med omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.
Read more

Håller säkert avstånd.

Utrustningen Driving Assistant Plus ökar säkerheten och bekvämligheten avsevärt. Utrustningen omfattar påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion, körfältsassistent, helljusassistent, Speed Limit-information, kamerabaserad aktiv farthållare med Stop & Go samt köassistent.
Read more

Enklaste vägen från start till mål.

Kom fram i tid utan att stressa: med tjänsten Navigation från dörr till dörr för appen BMW Connected. När du är framme och har parkerat bilen kan du få vägbeskrivning hela vägen fram till det slutgiltiga målet via en smartphone eller en ansluten smartwatch.
Read more

Alltid i rätt tid

BMW Connected talar om för dig via en kompatibel smartphone eller smartwatch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Systemet räknar då ut en rekommenderad starttid beroende på trafiksituationen i realtid.
Read more

Allt och lite till.

Vägvisande teknik för framtidens uppkoppling. Med BMW ConnectedDrive har du alltid kontakt med allt som är viktigt för dig – för att resan ska bli ännu mer avkopplande. Upplev det själv.
Read more

SUSA GENOM RUSNINGSTRAFIKEN.

SUSA GENOM RUSNINGSTRAFIKEN.

Med BMW 2-serie Active Tourer blir staden till ett äventyr. De temperamentsfulla och effektiva motorerna är alltid redo för en spurt. Det adaptiva chassit och alla aerodynamikfunktioner ser till att bilen har perfekt kontakt med vägen. Med Driving Experience Control växlar du enkelt mellan olika körlägen – från extra bekvämt till mer sportigt. För ren kördynamik i storstadsdjungeln.

Read more

VÄGVINNARE.

Effektiv. Kraftfull. Kontrollerad. Från extra sparsam 3-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 4-cylindrig bensinmotor: BMW 2-serie Active Tourer är en riktig vägvinnare. Den sportigt avstämda 7-stegade Steptronic-växellådan med dubbelkoppling och den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive ger optimalt väggrepp och extra mycket körglädje.

ELEKTRIFIERANDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIFIERANDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

I FORM FÖR VARJE FRAMTRÄDANDE.

Tack vare alla utrustningsalternativ kan du anpassa din BMW 2-serie Active Tourer helt efter egna preferenser. Kanske vill du ha mer förvaringsutrymme eller snygga tillbehör? Det där lilla extra som gör ett perfekt framträdande ännu bättre.

Förbrukning och koldioxidvärden.

  • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715) och gäller basutrustade bilar i fabriksutförande. De är främst avsedda för jämförelse mellan olika bilar. De verkliga värdena vid dagligt bruk för den individuella bilen kan avvika. Värdena avser modeller, utrustning och kombinationsmöjligheter (standardutrustning och extrautrustning) som BMW Sverige levererar till den svenska marknaden.

    (1) Värdena gäller till och med 2018-04-15. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

    Uppgifterna för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelsen. Andra värden gäller för beräkning av skatt och andra fordonsavgifter baserade på koldioxidvärden.

    Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden påverkas av den valda däckdimensionen.