ELEKTRIFI­ERANDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIFI­ERANDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIFI­ERANDE.BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Systemeffekt kW (hk) (225xe)

165 (224)

Acceleration 0–100 km/h s (225xe)

6,7

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km* (225xe)

3,2-2,7

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km* (225xe)

72-62

Precis som stadslivet. BMW 225xe iPerformance Active Tourer är full av energi. Upplev accelerationen från 0 till 100 på bara 6,7 sekunder. Eller körglädjen på längre sträckor. I en bil som har allt du förväntar dig av en BMW.

KÖRGLÄDJE I EN STRID STRÖM.

KÖRGLÄDJE I EN STRID STRÖM.

Laddad med energi. BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinerar flexibilitet och enastående förbrukningsvärden med BMW-typisk kördynamik. Tack vare BMW eDrive-tekniken från BMW EfficientDynamics har bilen en räckvidd på upp till 42 km* i ren eldrift, utan utsläpp och bränsleförbrukning. Perfekt för en tur genom storstaden!

Read more

LÄGGER RIBBAN I HÖJD MED HÖGHUSEN.

LÄGGER RIBBAN I HÖJD MED HÖGHUSEN.

Siktar högt med hög effektivitet. Plug-in-hybriden kännetecknas av ett mycket effektivt drivningskoncept. Det består huvudsakligen av en förbränningsmotor fram och en elmotor på bakaxeln. Beroende på körsituationen och högprestandabatteriets laddnivå kan båda motorerna användas antingen separat eller tillsammans för att driva plug-in-hybriden. När bara förbränningsmotorn används drivs bilen på framhjulen. När elmotorn används sker drivningen på bakhjulen. Då blir BMW 225xe iPerformance Active Tourer en BMW med xDrive.

Read more

HÅLLBART AVTRYCK I STADSBILDEN.

Den går inte att ta miste på. Redan vid första anblicken är drivkraften påtaglig. De karakteristiska blå njurstavarna och navkåporna ger BMW 225xe iPerformance Active Tourer ett modernt och effektfullt utseende. Den stora njuren och det genomgående luftintaget bidrar ytterligare till den sportiga och dynamiska känslan hos BMW 225xe iPerformance Active Tourer. En typisk BMW med andra ord, unik och annorlunda.

STORSTADSPULS.

Full av energi även invändigt. Med BMW 225xe iPerformance Active Tourer är stämningen given. Och läget! Tack vare de högt monterade sätena kan alla i bilen njuta av ett upphöjt perspektiv. Sätt dig tillrätta och gör dig redo att uppleva nya horisonter.

”Effektiviteten och vardagskompetensen är enastående och dessutom uppfyller BMW eDrive de mest anspråksfulla BMW-kraven på kördynamik och kvalitet.”
Stefan Juraschek, chef för eldrivlinor hos BMW Group.

GRÄNSLÖS ENERGI.

GRÄNSLÖS ENERGI.

En strid ström av nytänkande. En av de bärande komponenterna i konceptet BMW iPerformance är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan elmotorn och alla andra delar i drivlinan för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.


Med eDrive-knappen kan föraren välja mellan tre körlägen: Auto eDrive, Max eDrive och Save Battery.

Read more

LADDAD FÖR GATAN.

LADDAD FÖR GATAN.

Låt spänningen stiga. BMW eDrive inkluderar en mängd innovativa produkter och tjänster som gör vardagens eMobility både enkel och bekväm: från laddning hemma och komfortabel användning av ett ständigt växande antal publika laddstolpar till navigation med full uppkoppling.

Read more

LADDGUIDE.

BMW 2-serie iPerformance

LADDGUIDE.

The future is electric.

Laddguiden innehåller matnyttig information om bl. a. laddkontakter, elfaser, att ladda hemma och publikt, BMWs laddbara modeller samt batteriteknik.

ELKLUBBEN.

BMW iPerformance: Plug-in-hybrider.

ELKLUBBEN.

BMW iPerformance: Plug-in-hybrider.

Bränsleförbrukning, elförbrukning och koldioxidvärden.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.