KOMPRIMERAD FRIHET.

Den första BMW 2-serie Cabriolet.

KOMPRIMERAD FRIHET.

Den första BMW 2-serie Cabriolet.

KOMPRIMERAD FRIHET.Den första BMW 2-serie Cabriolet.

Max hastighet i km/h (230i)

250 [250]

Acceleration 0–100 km/h i s (230i)

6,1 [5,9]

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (230i)

185 (252)/5200

Avslappnad karaktär och kompakta proportioner – det är essensen av BMW 2-serie Cabriolet. Det extroverta formspråket med korta karossöverhäng, kraftfulla linjer och muskulöst bakparti speglar en självsäker och autentisk personlighet. Luxury Line, Sport Line och M Sport tillsammans med ett brett utbud av BMW Originaltillbehör vässar karaktären ytterligare. BMW 2-serie Cabriolet följer inte strömmen, den går sin egen väg. Ännu impulsivare: BMW M240i. Med sin 6-cylindriga, raka M Performance TwinPower Turbo-bensinmotor släpper den loss cabrioletens stormande passion för både fartvind och körglädje – varje gång den accelererar.

ÖPPEN FÖR EN NY STIL.

Modeller och utrustningsalternativ för BMW 2-serie Cabriolet.

Modern följeslagare, elegant sportkaraktär eller smakfullt trendig. Det är du som bestämmer vilken personlighet din BMW 2-serie Cabriolet ska få. Tack vare de olika modellerna och utrustningsalternativen finns det tillsammans med basutförandet hela tre olika designvarianter. För kompromisslöst sportiga finns dessutom alternativet M Sport. Med ytterligare paket och BMW Originaltillbehör kan du ge ännu starkare uttryck för din egen, personliga stil.

Design.

Inspirerad av sommaren: Med nedfälld sufflett verkar fronten hos BMW 2-serie Cabriolet ännu mer självsäker, skuldrorna och bakpartiet ger ett muskulösare och kraftfullare intryck. Med suffletten uppe får BMW 2-serie Cabriolet mer dynamiska linjer och sportigare proportioner – och den mjuka suffletten i kontrasterande färg utstrålar dessutom en estetik utöver det vanliga: en veritabel fartvind som berör alla sinnen. För maximal körglädje.

Kördynamik och effektivitet.

Motsatser i perfekt kombination: den dynamiska drivlinan hos BMW 2-serie Cabriolet och den innovativa tekniken BMW EfficientDynamics förenar kompromisslös styrka med maximal effektivitet. Resultatet är en BMW 2-serie Cabriolet som har lika smidiga och direkta egenskaper i ECO PRO-läget som vid riktigt sportig körning – en temperamentsfull och impulsiv körupplevelse för alla sinnen.

180 kW.

Den temperamentsfulla kraftutvecklingen och spontana responsen är argument för bensinmotorerna i BMW 2-serie Cabriolet, liksom det faktum att de är mycket sparsamma. BMW 230i ger som mest 185 kW (252 hk) och imponerar samtidigt med sin låga bränsleförbrukning på endast 6,8 till 6,5 l (Steptronic-växellåda: 6,2 till 6,0 l) för 10 mils blandad körning. TwinScroll-turboaggregat med Valvetronic, Dubbel-VANOS och direktinsprutning ger motorn ett maximalt vridmoment på 350 Nm redan från ett varvtal på 1 450 v/min.

UPPLEV BMW 2-SERIE CABRIOLET DU MED.

BMW 2-serie Cabriolet

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.