FÖR INDIVIDUALISTER MED HÖGA KRAV.

Designen för BMW 2-serie Cabriolet.

FÖR INDIVIDUALISTER MED HÖGA KRAV.

Designen för BMW 2-serie Cabriolet.

FÖR INDIVIDUALISTER MED HÖGA KRAV.Designen för BMW 2-serie Cabriolet.

Första intrycket: ständigt i rörelse. Det unika formspråket hos BMW 2-serie Cabriolet står för lika delar lätthet och elegans, kraft och inspiration. Kombinationen av sportigt vässad front, öppen sufflett och ett muskulöst skulderparti är ett stilsäkert statement i sig. Även med taket uppfällt finns den fantastiska körkänslan kvar – interiören fascinerar med sin dynamiska design, högklassiga utrustning och ännu bättre ljudkomfort.

Read more

PERFEKT UTTRYCK FÖR OBEROENDE.

Kraftfullt formspråk.

Det dynamiska formspråket hos BMW 2-serie Cabriolet med sin långsträckta, kilformade silhuett står för lika delar estetik och elegans, kraft och dynamik. Exteriördesignens markerade skulderparti och flera självklara blickfång talar rakt till betraktarens hjärta.
Read more

Sportig front.

Fronten med inåtvinklad dubbelnjure och stora, aerodynamiskt optimerade luftintag ger BMW 2-serie Cabriolet ett dynamiskt utseende som förstärks ytterligare av de flacka LED-strålkastarna med BMW:s klassiska dubbelstrålkastardesign. Så här definieras sportighet.
Read more

Uttrycksfulla fälgar.

Från sidan imponerar BMW 2-serie Cabriolet med sin kilformade silhuett och de uttrycksfulla lättmetallfälgarna. Redan standardutförandets 16" fälgar är lika sportiga som estetiska. Ännu lite mer dynamiska är 17" lättmetallfälgarna Dubbeleker 724. En sak har de alla gemensamt: det perfekta väggreppet.
Read more

Markant bakparti.

BMW 2-serie Cabriolet tänder gnistan även hos dem som ligger efter. Bakpartiet utstrålar styrka som kommer av de rena konturerna, de dynamiska lamporna i L-design och ändrör i krom. Ytterligare blickfång: den fria sikten när suffletten är öppen.
Read more

MED ÖPPET SINNE.

Den elmanövrerade akustiksuffletten hos BMW 2-serie Cabriolet.

MED ÖPPET SINNE.

Den elmanövrerade akustiksuffletten hos BMW 2-serie Cabriolet.

När suffletten på BMW 2-serie Cabriolet öppnas träffar estetik och elegans på äkta känslor. I hastigheter upp till 50 km/h kan suffletten manövreras helt automatiskt och ger dig en himmelsk känsla av frihet. När den är uppfälld bidrar sufflettens förbättrade akustiska egenskaper till en exklusiv körupplevelse. Utseendemässigt sätter sufflettens färgkontrast mot bilens kaross pricken över i.

Read more

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

I BMW 2-serie Cabriolet är det fascinerande enkelt att njuta av livet på vägen – och med tillbehören sätter du ytterligare guldkant på tillvaron. Med allt från den praktiska cykel- och elcykelhållaren för dragkroken till Travel & Comfort-systemets universalkrok för dina kläder och golvmattor med perfekt passform – det är bara att välja just den utrustning du behöver.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.

KÖRDYNAMIK OCH EFFEKTIVITET.