BMW 2-serie Cabriolet

EN NY DEFINITION AV FRIHET.

Nya BMW 2-serie Cabriolet.

EN NY DEFINITION AV FRIHET.

Nya BMW 2-serie Cabriolet.

EN NY DEFINITION AV FRIHET.Nya BMW 2-serie Cabriolet.

Exteriören tar andan ur dig. Karaktären är gränslöst fri. Nya BMW 2-serie Cabriolet ger uttryck för sportig frihet och elegans. Kombinationen av dynamisk design, starka motorer och exklusiv interiörutrustning lägger grunden för en gränslös körglädje. Klassens sportigaste cabriolet skingrar alla tvivel om vad verklig frihet är.

Read more

VILL DU HA ETT PRISFÖRSLAG?

Vill du veta vad en ny BMW skulle kosta dig? Privat eller tjänstebil? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

KOMPROMISSLÖS ESTETIK.

Designen för BMW 2-serie Cabriolet.

KOMPROMISSLÖS ESTETIK.

Designen för BMW 2-serie Cabriolet.

Första intrycket: en oemotståndlig kombination av styrka och dragningskraft. De sportigt kompakta proportionerna, den vässade fronten med nydesignad dubbelnjure och den eleganta suffletten ger nya BMW 2-serie Cabriolet sitt uttrycksfulla och fulländade formspråk.. Det breda bakpartiet med ny LED-ljusdesign väcker uppseende och låter ana vilka prestanda som ryms innanför den stilfulla silhuetten.

Read more
”De sportiga egenskaperna ger BMW 2-serie Cabriolet en ännu distinktare, mer närvarande utstrålning.”
Oliver Heilmer, chefdesigner interiör, BMW Group

GRÄNSLÖS DYNAMIK.

Kördynamik och effektivitet hos BMW 2-serie Cabriolet.

GRÄNSLÖS DYNAMIK.

Kördynamik och effektivitet hos BMW 2-serie Cabriolet.

Dynamik i sitt livs form. I nya BMW 2-serie Cabriolet når den nedcabbade känslan helt nya dimensioner. Kraftfull motorteknik, perfekt viktfördelning och imponerande effektivitet garanterar kompromisslöst sportiga körupplevelser under bar himmel.

Read more

UPPKOPPLAD MOT VÄRLDEN.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Cabriolet.

UPPKOPPLAD MOT VÄRLDEN.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Cabriolet.

I nya BMW 2-serie Cabriolet kan du njuta av fullständig frihet, när du vill och var du vill, utan att släppa kontakten med resten av världen. Och du kommer fram lugn och utvilad – helt säkert. Med BMW ConnectedDrive har du tillgång till digitala tjänster, smarta appar och assistanssystem – för bättre komfort, roligare underhållning och högre säkerhet.

Read more

RADIKALT ÖPPEN.

BMW M240i Cabriolet.

RADIKALT ÖPPEN.

BMW M240i Cabriolet.

En himlastormande känsla av frihet. BMW M240i Cabriolet med rak, 6-cylindrig M Performance TwinPower Turbo-bensinmotor, adaptivt M chassi, 8-stegad Steptronic-växellåda, variabel sportstyrning och M sportbromsar tänjer på gränserna för körning under bar himmel och garanterar många intensiva och oförglömliga körupplevelser.

Read more
 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.