NÄTVERKA DÄR DU ÄR.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Cabriolet.

NÄTVERKA DÄR DU ÄR.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Cabriolet.

NÄTVERKA DÄR DU ÄR.Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Cabriolet.

Upplev den gränslösa friheten med perfekt integrerad uppkoppling – i BMW 2-serie Cabriolet. Det nya användargränssnittet med tydligt placerade funktioner, intuitiv styrning och digitala tjänster omvandlar interiören till en ren komfortzon. Med BMW ConnectedDrive kan du läsa din e-post, organisera din kalender, planera rutter eller lyssna på din favoritmusik var du vill och när du vill. BMW Connected har full koll på din personliga planering och vart du ska åka – allt för att du ska komma fram i god tid och på gott humör.

Read more

HÄR UPPSTÅR LJUV MUSIK.

Uppkopplad på högsta nivå: med extrautrustningens digitala tjänster för BMW ConnectedDrive kan du utnyttja ett stort antal tjänster, smarta appar och förstklassiga underhållningsfunktioner. Du kan till exempel skapa ett konto för någon av musiktjänsterna Spotify eller Napster. Då får du tillgång till miljontals låtar. Det rockar fett … oavsett vilken musikstil du gillar.

 • Apple CarPlay

  Apple CarPlay-förberedelse möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.

 • HiFi-högtalarsystem Harman Kardon

  HiFi-högtalarsystem Harman Kardon har en extern förstärkare i bagageutrymmet med en effekt på 360 watt. Totalt 12 omsorgsfullt placerade högtalare inkl två centralbashögtalare under framstolarna ger en nyanserad klang som fyller hela kupéutrymmet.

APPEN SOM GÖR LIVET LITE ENKLARE.

BMW Connected är en innovativ app som på ett smart sätt hjälper dig att komma fram i tid och helt avslappnad. Appen hämtar tider och möten från kalendern i din smartphone och lägger till dem i navigationssystemet, som informerar dig om när du behöver åka och kontaktar andra om du blir försenad. Dessutom talar appen om var bilen står, hur mycket som finns kvar i tanken och om bilen är låst. Med appen kan du dessutom låsa och låsa upp din BMW 2-serie Cabriolet. Om du skulle ha glömt bort var du ställde bilen, visar appen hur du ska gå för att komma dit.

 • Time-to-Leave

  Du behöver aldrig mer komma för sent: BMW Connected talar om för dig via smartphone eller Apple Watch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Starttiden som systemet föreslår tar hänsyn till trafikdata i realtid.

 • Dela destination / Send to Car

  Med BMW Connected kan du själv skicka adresser du har hittat i appar eller på webben direkt till din BMW 2-serien. Detsamma gäller din smartphone-kalender: om du har ett möte någon annanstans skickas både adressen och den önskade ankomsttiden till bilen. Systemet ställer automatiskt in rätt destination och tid i navigationssystemet i din BMW 2-serie Cabriolet.

 • Dela din beräknade ankomsttid

  Om du ändå skulle hamna i bilkö kan du med BMW Connected enkelt skicka sms till väntande kollegor eller affärspartner så att de vet att du är försenad och får reda på vilken tid du beräknas dyka upp. Helt utan att behöva röra vid telefonen.

UPPMÄRKSAM I VARJE ÖGONBLICK.

BMW 2-serie Cabriolet gör allt för att din körupplevelse ska bli så behaglig som möjligt. Intelligenta förarassistanssystem erbjuder säkerhet och komfort på högsta nivå: Driving Assistant med påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion varnar i tid för andra fordon och fotgängare. Körfältsassistenten reagerar om du håller på att lämna filen av misstag, och trötthetsvarnaren rekommenderar dig att ta en paus om den registrerar tecken på trötthet. Och med den aktiva farthållaren och Speed Limit-information har du alltid full koll på hastigheterna. När du har kommit fram ser parkeringsassistenten till att fickparkeringen går smidigt.

 • Aktiv farthållare

  Den aktiva farthållaren med Stop & Go inklusive påkörningsvarning med bromsfunktion håller både den inställda hastigheten och avståndet till bilen framför. Bilen ser automatiskt till att accelerera och bromsa, vid behov tills bilen står still, samt håller det inställda avståndet till bilen framför, även i långsam trafik och bilköer.

 • Speed Limit-information

  Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud läser av hastighetsbegränsningar och förbud mot omkörning samt visar informationen på kombiinstrumentets Info Display.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten hjälper dig att parkera längs med och vinkelrätt mot körbanan. Systemet mäter även trånga parkeringsluckor när bilen kör förbi dem i låg fart. När en tillräckligt stor lucka hittats tar parkeringsassistenten över styrningen och föraren behöver bara välja rätt växel och sedan gasa och bromsa.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: ännu större körglädje.

Read more

M PERFORMANCE.

M PERFORMANCE.

 • Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

  * Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från första september 2018 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande är under WLTP, uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Under år 2019 är NEDC-värdena legalt bindande.

  ** Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden uppfyller kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln (NEDC) för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se

  Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.