SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

BMW Lines & utrustning för BMW 2-serie Coupé.

SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

BMW Lines & utrustning för BMW 2-serie Coupé.

Lyxigt elegant eller dynamiskt kraftfull? Bestäm själv vilken personlighet din BMW 2-serie Coupé ska ha. Utrustningsvarianterna Sport Line och Luxury Line kan du välja för att din BMW 2-serie Coupé ska bli ännu personligare. Om du vill förstärka den redan väl tilltagna sportkänslan ännu mer väljer du M Sport och låter därmed din BMW 2-serie Coupé spränga alla gränser. Med det stora utbudet av BMW Originaltillbehör kan du dessutom göra din bil ännu mer personlig.

SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.BMW Lines & utrustning för BMW 2-serie Coupé.

Lyxigt elegant eller dynamiskt kraftfull? Bestäm själv vilken personlighet din BMW 2-serie Coupé ska ha. Utrustningsvarianterna Sport Line och Luxury Line kan du välja för att din BMW 2-serie Coupé ska bli ännu personligare. Om du vill förstärka den redan väl tilltagna sportkänslan ännu mer väljer du M Sport och låter därmed din BMW 2-serie Coupé spränga alla gränser. Med det stora utbudet av BMW Originaltillbehör kan du dessutom göra din bil ännu mer personlig.

M SPORT.

Extremsport på vägen: Med M Sport kan du visa tydligt vilken vild karaktär din BMW 2-serie Coupé har. Tillsammans med M Aerodynamikpaket, som ingår, är det inte bara utsidan som får sig ett lyft – du märker det även vid sportig körning.

 • Exteriör

  M Sport med M sportchassi och M Aerodynamikpaket med speciell frontspoiler, tröskelbreddare och bakspoiler attraherar särskilt förare med en sportig körstil. Stora 17” M lättmetallfälgar Dubbeleker 460 framhäver bilens kraftfulla utseende. BMW Individual Shadow Line högglans omfattar fönsterlister, spegelfot, spegeltriangel och spegelinfattning i Svart högglans. Därtill åtta breda njurstavar med framsida i Svart högglans, M-emblem på sidan och ändrör i krom samt exklusivlackering i Estorilblå metallic.
  Andra lackeringsalternativ för M Sport är Mineralgrå metallic, Safirsvart metallic, Glaciärsilver metallic, Mineralvit metallic, Alpinvit och Melbourneröd metallic.
  Andra fälgalternativ som erbjuds är 18” M lättmetallfälgar Dubbeleker 461 i Ferritgrå eller Silver.

 • Interiör

  M Sport välkomnar dig in i kupéutrymmet med M instegslister, sportstolar för förare och framsätespassagerare med klädsel i tyg/alcantara Hexagon Antracit med M accent och blå tubsöm i exklusiv M-design. Sportig framtoning ger även Welcome Light fram och bak samt Ambient Light fram, bak, i fotutrymmet fram och i mittkonsolens förvaringsfack. Ljuset kan kopplas om mellan de exklusiva färgerna Orange-Röd och Vit. Ett svalt sportigt intryck ger interiörlisterna Aluminium Hexagon med accentlist Blå eller Svart. Ovanför dig förstärks den sportiga stilen med BMW Individual innertak Antracit. Andra höjdpunkter för M Sport är M fotstöd i förarsidans fotutrymme, förkortad växelspak med M-logo, M lädersportratt med multifunktion samt kombiinstrument med sportig mätardesign och exakt kronometerskala. Fjärrkontrollen med dekor i Estorilblå är designad för att passa perfekt till M Sport.
  För M Sport kan även andra klädselalternativ väljas: elegant läder Dakota Svart, läder Dakota Oyster med accent Oyster mörk, läder Dakota Terra eller läder Dakota Korallröd med accent Svart. Kupéutrymmet får sin exklusiva atmosfär med interiörlister i Aluminium finslipad med accentlist Svart eller Oxidsilver alternativt i ädelträutförande Fineline Stream eller Fineline Pure, båda med accentlist Oxidsilver.

SPORT LINE.

Markanta designelement i dynamisk Svart högglans talar sitt tydliga språk redan på utsidan: för Sport Line kommer passionen för kördynamik i första hand. Även åsynen av hastighets- och varvtalsmätaren kommer att höja pulsen hos motorsportentusiaster: genom den röda kronometerskalan som otåligt väntar på att motorn ska varva upp.

 • Exteriör

  Sport Line är utrustad med stora 17” lättmetallfälgar Stjärneker 379. I betonat sportig och lyxig stil är BMW-njuren försedd med åtta exklusiva stavar med framsida i Svart högglans. Dessutom är detaljer som front- och bakspoiler samt backspegelkåporna i dynamiskt Svart högglans. Ändrör i svartkrom matchar perfekt. Ett tydligt tecken på modellens sportiga karaktär är emblemet ”Sport Line” på sidan.
  Funktionen parkeringsdistanskontroll bak underlättar dessutom vid parkering och backning när det är ont om plats. Dimstrålkastare i frontspoilern ger högre säkerhet när sikten är begränsad på grund av dåligt väder.
  Som alternativ finns även 18” lättmetallfälgar Dubbeleker 384.

 • Interiör

  Sport Line visar tydligt med instegslisternas logo ”BMW” att interiören är i klassiskt sportig BMW-stil. Redan fjärrkontrollen väcker körglädjen till liv med sin markanta, röda dekor. Sportstolarna ger perfekt stöd på sidorna och är klädda i tyg Track Antracit med accent Röd eller Grå. Andra höjdpunkter är Ambient Light som kan varieras i färgerna orange-röd och vit samt kombiinstrumentet med röda accentringar och röd kronometerskala på hastighetsmätare och varvräknare.
  Interiörlister Svart högglans eller Aluminium finslipad ger interiören en extra sportig och fartig inramning med accentlist Oxidsilver matt.
  Med en avkopplande blandning av direkt och indirekt belysning skapar belysningspaketet med olika LED-ljuskällor en behaglig och angenäm atmosfär. För att underlätta för föraren ingår även farthållare med bromsfunktion och lädersportratt med multifunktion och röd eller svart kontrastsöm. Ett praktiskt förvaringspaket med ett stort antal förvaringsmöjligheter är också en del av interiörutrustningen för Sport Line.

LUXURY LINE.

Luxury Line för exteriören och interiören omfattatar exklusiv utrustning som gör BMW 2-serie Coupé till en allt igenom modern och lyxig uppenbarelse.

 • Exteriör

  Luxury Line imponerar redan vid första anblicken. 17” lättmetallfälgar Y-eker 380, BMW-njurens elva stavar med framsida i högglanskrom, designelement i högglanskrom, speciella detaljer för främre och bakre stötfångaren samt ändrör i högglanskrom harmonierar perfekt tillsammans och talar sitt tydligt moderna formspråk. Emblemet ”Luxury Line” på sidan är den här modellens kännetecken.
  Funktionen parkeringsdistanskontroll bak underlättar dessutom vid parkering och backning när det är ont om plats. Dimstrålkastare i frontspoilern ger högre säkerhet när sikten är begränsad på grund av dåligt väder.
  Alternativ utrustning för Luxury Line är 18” lättmetallfälgar V-eker 387 med olika storlek fram/bak.

 • Interiör

  Luxury Line visar redan med instegslisterna i aluminium med logon ”BMW” vad som väntar i den attraktiva interiören. En komfortabel och estetisk höjdpunkt är stolarnas klädsel i läder Dakota Oyster med accent Oyster mörk i kombination med ljus interiörfärg. Instrumentpanelens övre del går i Svart. Interiörlisterna i ädelträutförande Fineline Stream med accentlist Oxidsilver matt harmonierar perfekt med mittkonsolens dekor.
  Ambient Light kan ställas in med kontrollreglaget för iDrive och varieras mellan färgerna orange-röd samt vit för ökad komfort i kupéutrymmet när det är mörkt. Fjärrkontrollen i Svart har dekor i krom.
  Med en avkopplande blandning av direkt och indirekt belysning skapar belysningspaketet med olika LED-ljuskällor en behaglig och angenäm atmosfär. Dessutom ingår farthållare med bromsfunktion och lädersportratt med multifunktion.
  Ett praktiskt förvaringspaket med ett stort antal förvaringsmöjligheter är också en del av interiörutrustningen för Luxury Line.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

BMW Originaltillbehör betonar den sportiga karaktären som BMW 2-serie Coupé utstrålar, och gör den dessutom mångsidigare och flexiblare. Här finns ett urval av praktiska och högkvalitativa produkter.

 • Cykelhållare

  Cykelhållare i ny attraktiv BMW Group-design monteras alltid på dragkroken och kan användas för att transportera två cyklar eller elcyklar. Den är lätt att fälla ned och gör det därmed lättare att komma åt och öppna bakluckan. När cykelhållaren inte används går den att vika ihop till mycket mindre storlek. Det finns även en utbyggnadssats för en tredje cykel.

 • Allvädersmattor Sport Line

  Passar perfekt till Sport Line: BMW allvädersmattor är smutsavvisande och vattentåliga. Designen framhäver bilens dynamiska egenskaper. När allvädersmattorna är uttjänta går de att återvinna till 100 %. De finns även i andra passande färgalternativ.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adaptern är ett säkert och stabilt dockningssystem med integrerad snabbladdning för telefoner från Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Tack vare antennanslutningen får man bättre sändnings- och mottagningskvalitet, samtidigt som strålningen inne i kupéutrymmet reduceras. Beroende på bilens utrustning, den telefon du använder och respektive snap-in-adapter kan olika smartphone-appar integreras med funktionen via BMW:s tjänster.

 • BMW Click & Drive-system

  BMW Click & Drive-system är det nya modulbaserade hållarkonceptet och består av ett grundelement och utbytbara hållare.
  På så sätt kan olika enheter som exempelvis Samsung Galaxy-telefon, iPhone och BMW Navigation Portable klickas fast i grundelementet med en passande hållare.
  Med BMW Click & Drive-systemet har du en hållare där du både kan ladda och förvara telefonen eller din bärbara gps. Grundelementet sätts fast på vindrutan med en självhäftande kudde och passar perfekt till interiördesignen i din BMW. Med den inbyggda USB-anslutningen kan du ladda telefonen eller din Navigation Portable i bilen. Tack vare modulsystemet med ett grundelement och utbytbara hållare kommer du kunna använda det utan problem, även när du skaffar en ny telefonmodell. Därmed är telefonhållaren ett flexibelt och framtidskompatibelt koncept.

 • Adapter för multimediaanslutning USB

  Med adaptern med inbyggd USB-anslutning kan du ansluta din iPod/iPhone, musikspelare eller smartphone från andra tillverkare till bilens ljudanläggning – inkl laddfunktion och visning av låttitlar och spellistor. Funktionerna styrs bekvämt med multifunktionsknapparna på ratten, kontrollreglaget för iDrive eller med radion.

 • BMW Junior Seat 1

  Junior Seat grupp 1 är en perfekt stol för barn från ca 10 månaders ålder och upp till ca 3,5 år (ca 9 till 18 kg). Den består av en formad stol med fempunktssystem för bältet och ett ISOFIX-fäste som kan användas både för Baby Seat 0+ och Junior Seat 1. Den formade stolen går att fästa i bilen tillsammans med ISOFIX-fästet. När bilbarnstolen är bakåtvänd sitter barnet som säkrast. Men barnet kan även åka vänt framåt. Integrerade airpads gör resan säker och bekväm och skyddar huvudet vid en kollision från sidan. Bekväma bälten med fempunktssystem och magnetiska bälteslås gör det enkelt att spänna fast barnet. Smidigt och lätt tack vare att bälteshöjden går att ställa in med bara en hand. Finns i Svart/Antracit eller Svart/Blå.

 • Travel & Comfort-system, klädhängare

  Klädhängaren ser till att dina plagg transporteras säkert och utan att bli skrynkliga, och kan till och med lossas från fästet och tas med. Det modulbaserade Travel & Comfort-systemet bygger på ett grundelement som beställs separat och enkelt monteras under nackskyddet på framsätets stolar. Det kan användas för en klädhängare, ett fällbart bord, en universalkrok eller en hållare för iPad.

 • Nyckelfodral

  Nyckelfodralet är gjort av högkvalitativt läder och har ett metallspänne som gör det lätt att vrida ut fjärrkontrollen. Alla funktioner kan användas även i fodralet som då skyddar din fjärrkontroll mot repor, smuts och vattenstänk. Fodralet finns i färger som matchar de olika utförandena, t ex går nyckelfodralet till Sport Line i rött och svart.