KONCENTRERAD KÖRGLÄDJE.

BMW 2-serie Coupé.

KONCENTRERAD KÖRGLÄDJE.BMW 2-serie Coupé.

Motoreffekt i kW (hk) vid varv/min (M240i)

250 (340)/5500

Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km (M240i)

7,8 [7,1]

Acceleration 0–100 km/h i s (M240i)

4,8 [4,6]

Vild, rebellisk, unik. BMW 2-serie Coupé har allt det en sportig coupé ska ha. Den omisskännligt kraftfulla designen symboliserar en kördynamik som gör den bäst i sin klass. Perfekt viktfördelning 50:50 och starka BMW TwinPower Turbo-motorer i en coupé, som även är utrustad med de intelligenta funktionerna från BMW EfficientDynamics. Dynamik i sin mest intensiva form upplever du i M240i, en coupé som tar dig från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder. Helt enligt devisen: koncentrerad körglädje.

HÄR BEHÖVS INGEN FÖRARE. UTAN EN TVILLINGSJÄL.

BMW M240i Coupé.

Det här är en bil som tar vid där andra slutar: med sin turboladdade, raka 6-cylindriga bensinmotor med 250 kW (340 hk) är den lika snabbsprintande som bränsleeffektiv. M Aerodynamikpaket, spoiler bak och extrautrustningens adaptiva M chassi ger ett genuint kraftfullt utseende, ökat marktryck och perfekta köregenskaper i alla lägen. Invändigt har BMW M240i sportstolar för förare och framsätespassagerare, M lädersportratt med multifunktion och mycket annat som andas motorsport lång väg. Och för att ta andan ur dig: enastående prestanda.

Exteriör.

Temperamentsfull karaktär: Den markanta konturlinjen tar sin början bakom framaxeln, drar sig uppåt mot den bakre stötfångaren och betonar den sportigt dynamiska kilformen. Tillsammans med de kraftfulla hjulhusen demonstrerar den tydligt att BMW 2-serie Coupé är redo att ta kommandot.

Interiör.

Perfekt för perfektionister: När du tar plats i förarstolen i BMW 2-serie Coupé är det du som är i händelsernas centrum. Därför är hela förarplatsen inriktad på föraren. Den asymmetriska mittkonsolen är vänd mot dig, den fristående Control Display sitter optimalt och alla viktiga funktioner är lätta att nå. De klassiska coupérutorna har inga ramar som stör utsikten. Interiören präglas av samma sportiga stil som utsidan, med dynamiska linjer och perfekt bearbetade, högklassiga ytmaterial i flera skikt.

Kördynamik.

Den som njuter av livet i fulla drag har ingen lust att kompromissa. Det gäller även BMW 2-serie Coupé. Väghållningen, viktfördelningen 50:50 mellan fram- och bakaxel och den sportiga bakhjulsdrivningen är unika i sin klass. Dynamisk och temperamentsfull. Fokus på en enda sak: ultimat körglädje.

240 kW

BMW M240i är lika mycket ohämmat kraftpaket som smidig och smart följeslagare i vardagen. Den raka, 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn på 3,0 liter kombinerar Valvetronic inkl Dubbel-VANOS och direktinsprutning med ett TwinScroll-turboaggregat. Direkt respons, högt vridmoment även vid låga varvtal och i ett brett varvtalsintervall utmärker denna starka motor. Resultatet är ett maximalt vridmoment på 500 Nm med en bränsleförbrukning vid blandad körning på 7,8l/100 km (Steptronic-växellåda: 7,1 l; Steptronic xDrive: 7,4 l). På bara 4,8 sekunder (Steptronic-växellåda: 4,6 s; Steptronic xDrive: 4,4 s) accelererar den raka, 6-cylindriga M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn bilen från 0 till 100 km/h.

UPPLEV BMW 2-SERIE COUPÉ DU MED.

BMW 2-serie Coupé

Välkommen till våra återförsäljare.

Du är alltid varmt välkommen till någon av våra återförsäljare. De besvarar gärna alla dina frågor som som rör BMW och bilägande och bjuder självklart på en schysst kopp kaffe under tiden.