REBELL MED IDOLSTATUS.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

REBELL MED IDOLSTATUS.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

REBELL MED IDOLSTATUS.Designen för BMW 2-serie Coupé.

Ännu sportigare, ännu smäckrare, ännu distinktare. Varje nyans av designen har vässats för att ge BMW 2-serie Coupé de markanta konturer och strukturerade sidopartier som kännetecknar en klassisk ledartyp: karaktär och elegans, frihet och styrka. En progressiv stil som även återkommer i interiören. Det nya användargränssnittet med intuitivt placerade funktioner skapar en sportig stil och gör att du kan fokusera maximalt på körningen.

Read more

FULLÄNDAD FRIHET.

Sportig silhuett.

Imponerande elegant utstrålning och framåtsträvande intryck: Den klassiska coupékaraktären med sin extremt flacka taklinje ger BMW 2-serie Coupé en omisskännlig sportighet. Den dynamiska fronten med den inåtvinklade dubbelnjuren betonar den smäckra konturen hos BMW 2-serie Coupé och ger den samtidigt en kraftfull look.
Read more

Vässad front.

En knivskarp bild av det perfekta kraftpaketet: de stora luftintagen är dynamiska designaccenter i den taggade fronten. Standardutrustningens nydesignade LED-strålkastare flankerar den formsköna dubbelnjuren och ger bilen ett ännu mer dynamiskt utseende. Den betydligt ljusstarkare LED-tekniken bidrar också till att öka säkerheten och spara energi.
Read more

Distinkt bakparti.

Som klistrad mot asfalten och med en omisskännlig signal till den som kör bakom din BMW 2-serie Coupé. De horisontella linjerna samspelar perfekt med de strukturerade ytorna på det muskulösa bakpartiet och visar vilken extremt dynamisk potential som ryms i BMW 2-serie Coupé.
Read more

Suverän stil.

Bakljusens karakteristiska design med breda, röda LED-ljuselement i L-form ger bilen ett unikt utseende, dag som natt. Ett suveränt statement och en bidragande faktor till att det läckra bakpartiet verkar ännu bredare.
Read more

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

I BMW 2-serie Coupé är det fascinerande enkelt att njuta av livet på vägen – och med tillbehören sätter du ytterligare guldkant på tillvaron. Med allt från den praktiska cykel- och elcykelhållaren för dragkroken till Travel & Comfort-systemets universalkrok för dina kläder, eller golvmattor med perfekt passform – det är bara att välja just den utrustning du behöver.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.