REBELL MED IDOLSTATUS.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

REBELL MED IDOLSTATUS.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

REBELL MED IDOLSTATUS.Designen för BMW 2-serie Coupé.

Ännu sportigare, ännu smäckrare, ännu distinktare. Varje nyans av designen har vässats för att ge BMW 2-serie Coupé de markanta konturer och strukturerade sidopartier som kännetecknar en klassisk ledartyp: karaktär och elegans, frihet och styrka. En progressiv stil som även återkommer i interiören. Det nya användargränssnittet med intuitivt placerade funktioner skapar en sportig stil och gör att du kan fokusera maximalt på körningen.

FULLÄNDAD FRIHET.

Sportig silhuett.

Imponerande elegant utstrålning och framåtsträvande intryck: Den klassiska coupékaraktären med sin extremt flacka taklinje ger BMW 2-serie Coupé en omisskännlig sportighet. Den dynamiska fronten med den inåtvinklade dubbelnjuren betonar den smäckra konturen hos BMW 2-serie Coupé och ger den samtidigt en kraftfull look.

Vässad front.

En knivskarp bild av det perfekta kraftpaketet: de stora luftintagen är dynamiska designaccenter i den taggade fronten. Standardutrustningens nydesignade LED-strålkastare flankerar den formsköna dubbelnjuren och ger bilen ett ännu mer dynamiskt utseende. Den betydligt ljusstarkare LED-tekniken bidrar också till att öka säkerheten och spara energi.

Distinkt bakparti.

Som klistrad mot asfalten och med en omisskännlig signal till den som kör bakom din BMW 2-serie Coupé. De horisontella linjerna samspelar perfekt med de strukturerade ytorna på det muskulösa bakpartiet och visar vilken extremt dynamisk potential som ryms i BMW 2-serie Coupé.

Suverän stil.

Bakljusens karakteristiska design med breda, röda LED-ljuselement i L-form ger bilen ett unikt utseende, dag som natt. Ett suveränt statement och en bidragande faktor till att det läckra bakpartiet verkar ännu bredare.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

I BMW 2-serie Coupé är det fascinerande enkelt att njuta av livet på vägen – och med tillbehören sätter du ytterligare guldkant på tillvaron. Med allt från högklassiga BMW bilbarnstolar och cykelhållare till dockningsstation för telefonen med integrerad snabbladdning – det är bara att välja just den utrustning du behöver.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.

KÖRDYNAMIK & EFFEKTIVITET.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • BMW 220i Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 5,9–5,5
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 136–127


  BMW 220d Coupé:

  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 4,4–4,1
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 115–107


  BMW 230i Coupé:
  Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 5,9–5,7
  Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 134–131

  Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.