REBELLISK INDIVIDUALIST.

Nya BMW 2-serie Coupé.

REBELLISK INDIVIDUALIST.

Nya BMW 2-serie Coupé.

REBELLISK INDIVIDUALIST.Nya BMW 2-serie Coupé.

Acceleration 0–100 km/h s (BMW M240i Coupé3)

4,6

Toppfart km/h (BMW M240i Coupé3)

250

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km (BMW M240i Coupé3)

7,4–7,3

Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km (BMW M240i Coupé3)

168–167

Om en bil kan vara individualist så personifierar nya BMW 2-serie Coupé detta perfekt. Den revolutionärt sportiga designen utstrålar rörelse, till och med när bilen står still. Radikal dynamik med temperamentsfull bakhjulsdrift och interiörens exklusiva komfort garanterar kompromisslös körglädje fullt ut. Från första sekund. När du tar plats bakom den här ratten finns det bara en väg: framåt.

UTSEENDE SOM VÄCKER UPPSEENDE.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

UTSEENDE SOM VÄCKER UPPSEENDE.

Designen för BMW 2-serie Coupé.

Det unika formspråket gör nya BMW 2-serie Coupé till klassens stjärna – tack vare sina kompakta proportioner, sin vässade front med nydesignad dubbelnjure och sitt breda, kraftfulla bakparti. Den distinkta, fallande taklinjen skapar en dynamisk silhuett som gör den sportiga ambitionen tydlig redan vid första anblicken.

Read more
”Interiören i BMW 2-serie Coupé har fått en ännu klarare och sobrare stil. Här utstrålar varje detalj harmoni och kraftfullt lugn.”
OLIVER HEILMER, CHEFDESIGNER INTERIÖR, BMW AUTOMOBILE

LÄMNAR ETABLISSEMANGET BAKOM SIG.

Kördynamik och effektivitet för BMW 2-serie Coupé.

LÄMNAR ETABLISSEMANGET BAKOM SIG.

Kördynamik och effektivitet för BMW 2-serie Coupé.

Siktet inställt på pole position. Med starka motorer och perfekt avstämt chassi är BMW 2-serie Coupé ett övertygande argument i sig. Upplev den rena kördynamiken – befriande annorlunda.

Read more

KÄNNER INGA GRÄNSER. VILL INTE STANNA.

KÄNNER INGA GRÄNSER. VILL INTE STANNA.

EXTREMT BRA NÄTVERK.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Coupé.

EXTREMT BRA NÄTVERK.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Coupé.

Nya BMW 2-serie Coupé sticker ut med sin förstklassiga uppkoppling och intelligenta mobilitetsstrategi. Med innovativa BMW ConnectedDrive-lösningar är du uppkopplad hela tiden, och kan ta del av smarta tjänster, praktiska appar och perfekt underhållning.

Read more

GRÄNSLÖST KOMPROMISSLÖS.

BMW M240i Coupé.

GRÄNSLÖST KOMPROMISSLÖS.

BMW M240i Coupé.

Otyglad racingkänsla. Spännande dynamik. Gränslös smidighet. BMW M240i Coupé ställer upp med extremt höga ambitioner vad gäller prestanda, och levererar på varenda punkt. Det perfekta samspelet mellan prestandakomponenter som det sänkta M sportchassit, M sportbromsar och de sportiga växellådsalternativen ger dig en körupplevelse som du aldrig glömmer. Särskilt i kurvorna. Inte så förvånande med tanke på att BMW M240i Coupé drivs av kompromisslöst kraftfulla 340 hk (250 kW).

Read more
 • Förbrukning och koldioxidvärden är uppmätta enligt EU-körcykeln (2007/715). Värdena gäller standardutrustade bilar som BMW levererar till den tyska marknaden, med hänsyn taget till olika fälg- och däckdimensioner.

  Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

  (1) Värdena gäller t o m 2018-04-15. Kontakta din BMW-återförsäljare för aktuella leveransmöjligheter.

  Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din BMW-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

  Uppgifterna för bilar märkta med (2) är preliminära.

  Uppgifter om förbrukning och koldioxidvärden för bilar märkta med (3) uppfyller redan kraven för mätning enligt den nya WLTP-körcykeln och har räknats om till EU-körcykeln för att underlätta jämförelser. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.bmw.se/wltp.

  För mer information om vilka officiella riktlinjer som tillämpas när bränsle- och elförbrukning samt koldioxidvärden räknas ut, se https://www.dat.de/en-int/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.