KOMMUNIKATIONSPARTNER.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Coupé.

KOMMUNIKATIONSPARTNER.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Coupé.

KOMMUNIKATIONSPARTNER.Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 2-serie Coupé.

Goda kontakter och ett stort nätverk är A och O för att komma dit man vill. Därför tar det nya, intuitiva användargränssnittet kommunikationen i din BMW 2-serie Coupé till nästa nivå. Du kan boka in tider, kolla mejlen, planera resvägar eller lyssna på din favoritartist. Tack vare de senaste funktionerna och lösningarna från BMW ConnectedDrive är du alltid uppkopplad med din smartphone, och kan använda våra innovativa tjänster. BMW Connected har full koll på din personliga planering och vart du ska åka – allt för att du ska komma fram i god tid och på gott humör.

BMW M240i Coupé:

Bränsleförbrukning blandad körning (EU) l/100 km: 7,8
Koldioxidvärde blandad körning (EU) g/km: 179

UNDERBAR UNDERHÅLLNING.

Uppkopplad på högsta nivå: med extrautrustningens digitala tjänster för BMW ConnectedDrive kan du utnyttja ett stort antal tjänster, smarta appar och högklassiga underhållningsfunktioner. Du kan till exempel skapa ett konto för någon av musiktjänsterna Spotify eller Napster. Då får du tillgång till miljontals låtar. Det rockar fett … oavsett vilken musikstil du gillar.

 • Apple CarPlay

  Apple CarPlay-förberedelse möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas på bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.

 • BMW Concierge Services

  Med en knapptryckning får du via BMW Concierge Services tillgång till BMW Callcenter. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

DIN STÄNDIGA FÖLJESLAGARE: BMW CONNECTED.

BMW Connected är en innovativ app som på ett smart sätt hjälper dig att komma fram i tid och helt avslappnad. Appen hämtar tider och möten från kalendern i din smartphone och lägger till dem i navigationssystemet, som informerar dig om när du behöver åka och kontaktar andra om du blir försenad. Dessutom talar appen om var bilen står, hur mycket som finns kvar i tanken och om bilen är låst. Med appen kan du dessutom öppna och stänga din BMW 2-serie Coupé. Om du skulle ha glömt bort var du ställde bilen, visar appen hur du ska gå för att komma dit.

 • Time-to-Leave

  Du behöver aldrig mer komma för sent: BMW Connected talar om för dig via smartphone eller Apple Watch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Starttiden som systemet föreslår tar hänsyn till trafikdata i realtid.

 • Dela destination / Send to Car

  Med BMW Connected kan du själv skicka adresser du har hittat i appar eller på webben direkt till din BMW 2-serien. Detsamma gäller din smartphone-kalender: om du har ett möte någon annanstans skickas både adressen och den önskade ankomsttiden till bilen. Systemet ställer automatiskt in rätt destination och tid i navigationssystemet i din BMW 2-serie Coupé.

 • Dela din beräknade ankomsttid

  Om du ändå skulle hamna i bilkö kan du med BMW Connected enkelt skicka sms till väntande kollegor eller affärspartner så att de vet att du är försenad och får reda på vilken tid du beräknas dyka upp. Helt utan att behöva röra vid telefonen.

TÄNKER TILL OCH BLICKAR FRAMÅT, I ALLA LÄGEN.

BMW 2-serie Coupé erbjuder ett stort antal förarassistanssystem som gör livet lättare för dig. Driving Assistant med påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion varnar i tid för andra fordon och fotgängare. Körfältsassistenten reagerar om du håller på att lämna filen av misstag, och trötthetsvarnaren rekommenderar dig att ta en paus om den registrerar tecken på trötthet. Och med den aktiva farthållaren och Speed Limit-information har du alltid full koll på hastigheterna. När du har kommit fram ser parkeringsassistenten till att fickparkeringen går smidigt.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten hjälper dig att parkera längs med och vinkelrätt mot körbanan. Systemet mäter även trånga parkeringsluckor när bilen kör förbi dem i låg fart. När en tillräckligt stor lucka hittats tar parkeringsassistenten över styrningen och föraren behöver bara välja rätt växel och sedan gasa och bromsa.

 • Aktiv farthållare

  Den aktiva farthållaren med Stop & Go inklusive påkörningsvarning med bromsfunktion håller både den inställda hastigheten och avståndet till bilen framför. Bilen ser automatiskt till att accelerera och bromsa, vid behov tills bilen står still, samt håller det inställda avståndet till bilen framför, även i långsam trafik och bilköer.

 • Speed Limit-information

  Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud läser av hastighetsbegränsningar och förbud mot omkörning samt visar informationen på kombiinstrumentets Info Display.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

UPPKOPPLAD OCH FRI.

BMW ConnectedDrive är navet i det intelligenta samspelet mellan bil, förare och omvärld. Njut av högre komfort, bättre underhållning och den sköna känslan av trygghet vart du än åker. Eller med andra ord: större körglädje.

M PERFORMANCE.

M PERFORMANCE.

Förbrukning och koldioxidvärden.

 • Bränsleförbrukning och koldioxidvärden är beräknade enligt EU-körcykeln. De verkliga värdena för den individuella bilen kan avvika.

  Förbrukning och koldioxidvärden finns under rubriken Tekniska data för respektive bilmodell. Förbrukning och koldioxidvärden beror på den valda däckdimensionen.