PLATS FÖR ALLA – MED FLEXIBELT STOLSARRANGEMANG.

Komfort och funktionalitet i BMW 2-serie Gran Tourer.

PLATS FÖR ALLA – MED FLEXIBELT STOLSARRANGEMANG.

Komfort och funktionalitet i BMW 2-serie Gran Tourer.

Oavsett om du använder bilen till att transportera saker eller till att skjutsa vänner och familj – BMW 2-serie Gran Tourer erbjuder flexibla lösningar både fram och bak. Det finns gott om plats, både på den mångsidiga förarplatsen, i det flexibla baksätet, på den tredje sätesraden med plats för ytterligare två passagerare samt i det rymliga bagageutrymmet.

PLATS FÖR ALLA – MED FLEXIBELT STOLSARRANGEMANG.Komfort och funktionalitet i BMW 2-serie Gran Tourer.

Oavsett om du använder bilen till att transportera saker eller till att skjutsa vänner och familj – BMW 2-serie Gran Tourer erbjuder flexibla lösningar både fram och bak. Det finns gott om plats, både på den mångsidiga förarplatsen, i det flexibla baksätet, på den tredje sätesraden med plats för ytterligare två passagerare samt i det rymliga bagageutrymmet.

FLEXIBILITET PÅ FÖRARPLATSEN.

Förarplatsens generösa utrymme understryker den funktionella karaktären hos BMW 2-serie Gran Tourer. Men det handlar inte bara om utseendet: Omställbara stolar och en mängd förvaringsmöjligheter bidrar till hög flexibilitet.

 • Smart design skapar mer utrymme

  Interiörens horisontella design och uppdelning av ytor skapar en luftig och rymlig känsla i BMW 2-serie Gran Tourer. Den breda vindrutan, de stora fönsterytorna och panoramaglastaket (extrautrustning) ger ett rikligt ljusinsläpp i kupén, vilket ytterligare förstärker det luftiga intrycket.

 • Dryckeshållare

  På förarplatsen i BMW 2-serie Gran Tourer kan du avnjuta din dryck utan risk att spilla tack vare de båda stora dryckeshållarna bakom växelspaken. I de stora dörrfacken i fram- och baksätet finns det dessutom plats för upp till 1,5 liter stora flaskor.

 • Förvaringsmöjligheter

  Till förvaringsmöjligheterna i BMW 2-serie Gran Tourer räknas det öppna facket ovanför mittkonsolen, som rymmer smartphones, glasögon och nycklar samt de praktiska förvaringsfacken under såväl förar- och passagerarstolen som den första baksätesraden.

VARIABELT BAKSÄTE.

Baksätet i BMW 2-serie Gran Tourer uppfyller hela ditt utrymmesbehov mer än väl. Beroende på vad som ska transporteras behöver du bara dra, skjuta och fälla de tre sittplatserna för att enkelt och smidigt skapa extra förvarningsutrymme. För att kunna lasta bilen ännu bekvämare och skapa mer variationsmöjligheter kan sätet delas i förhållandet 40:20:40 så att ryggstöden kan fällas framåt och lutas separat.

 • Elektriskt fällbart baksäte

  När du lastar i saker genom den stora bakluckan på din BMW 2-serie Gran Tourer innebär inte ens långa föremål (upp till 2,60 m) några problem: Den elektriska upplåsningen av ryggstödets spärr gör det enkelt att fälla baksätet från bagageutrymmet.

 • Skjutbart baksäte

  Tack vare det skjutbara baksätet kan bagageutrymmet utnyttjas ännu mer flexibelt. Beroende på vad som är viktigast för stunden kan man antingen ge baksätespassagerarna mer plats för benen eller öka lastvolymen i bagageutrymmet. Båda funktionerna underlättar vardagen. Sätet kan skjutas upp till 13 centimeter fram och tillbaka, och inställningen görs mekaniskt med hjälp av en bygel under sätet. Sittytan kan delas i förhållandet 60:40, och delarna kan skjutas fram och tillbaka.

 • Fällbart bord

  De fällbara borden i baksätet kan användas som praktisk och bekväm avställningsyta för en mängd olika saker – allt från leksaker och målarböcker till spelkonsoler, böcker och bärbara datorer, eller varför inte lite snacks.
  Borden sitter på skenor på baksidan av framstolarna och kan ställas in i höjdled. När borden inte används kan de fällas upp. Det går att låsa fast dem på ett säkert sätt så att de inte hindrar åtkomligheten i baksätet.

TREDJE SÄTESRAD.

Det finns en utfällbar tredje sätesrad för ytterligare två passagerare i BMW 2-serie Gran Tourer. Denna sätesrad kan gömmas under golvet när den inte används och på så sätt skapas ett plant lastgolv som ökar flexibiliteten i interiören ytterligare.

 • Plats för sju personer

  Både stora och små kan åka bekvämt på den tredje stolsraden. Tack vare den höga taklinjen finns det tillräckligt med takhöjd och benutrymme även för vuxna. Säkerheten för yngre passagerare är hög – den tredje sätesraden är godkänd för två extra bilbarnstolar. Och det finns plats över för ditt bagage: Även när den tredje stolsraden uppfälld finns det utrymme för 145 liter bagage.

 • Komfort

  I den tredje sätesraden i BMW 2-serie Gran Tourer kan passagerarna njuta av en lugn och behaglig färd. Med två mugghållare och ett förvaringsfack bidrar den speciella mittkonsolen till att även passagerarna på den tredje sätesraden kan njuta av hög komfort. Förvaringsfack med nät på hjulhusen erbjuder ytterligare förvaringsutrymmen. Passagerarna längst bak har även egna lampor i innertaket (i kombination med extrautrustningen belysningspaket).

 • Easy-Entry-funktion

  Den andra sätesradens ryggstöd kan fällas framåt med Easy-Entry-funktionen för att underlätta instigning till den tredje sätesraden. Den stora bakre instegslisten fungerar som tröskelsteg.

BAGAGEUTRYMME.

Genom den stora bakluckan på BMW 2-serie Gran Tourer, med beröringsfri öppning och stängning som extrautrustning, går det att packa även skrymmande föremål på det jämna golvet i bagageutrymmet.

 • Bagageutrymmets volym

  Tack vare sätesraden som kan fällas i förhållandet 40:20:40 och passagerarstolen med fällbart ryggstöd (extrautrustning) går det att öka bagageutrymmet till att även omfatta den främre delen av kupéutrymmet. Den totala volymen varierar mellan 645 och 1 905 liter beroende på sätenas läge.

 • Vikbart golv

  Under lastgolvet finns ytterligare ett förvaringsutrymme på cirka 80 liter. Det är lätt att komma åt tack vare det vikbara lastgolvets smidiga konstruktion.